m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مریم جان ممنون ایشالا تو هم زود تر از این توهم خوب شدنت بیای بیرون برگردی به آغوش خوانوادهاینجا دیگه الان همه فامیل شدن با هم خواهش میکنم من که خوب شدم.. نشون ب اون نشون ک اگه خوب نشده بودم خیلی اذیتتون میکردم.. میدونید ک.. دوز آزار و اذیتای سادیسم بیشتر از بیماری شماست .. میگن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید همینه دیگه.. زود تیریپ صمیمیت و فامیلی برداشتین 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ :w58: :w58: :w58:تولد؟! :w58:روزبه؟!:w58: :w58:چی شده؟!:w58: سلام مجتبی چطوری؟اون عینکتو ور دار چشاتو ببینم وقتی میای اینجا:vahidrk: نمیای دیگه امروز تولدمهدیشب با دریمی عروسی کردم مهناز که دخترمه افشینم شد پسر خوندم تو هم عموی بچه هایی الان سادیسمیم خاله شد البته هنوز توهم داره که خوب شده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ روزبه جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی افشییییین خبر خوب برات دارمسهند راضی شد حالا برو شروع کن به گوشتخواری ادم خوار حرفه ای:hapydancsmil: خوووووبه مجتبی هم دیگه اومده الان میریم ذبحش می کنم:hapydancsmil: اختلاس نکنم خرج تو رو از کجا بیارم بدم فکر کردی اون پورشه رو چطوری برات خریدم :brodkavelarg: آشپز میگیرم تو حرف نزن فقط اومدم پسرم بگیر نوش جان من که نگفتم اختلاس نکن ازت تعریف کردم که اختلاس می کنی افشین کباب شده افشین کله پاچه اش افشین دل و جگرش انتخاب کنین آقا مهندس اصلا زیر مهر مادریش له شدم از کدوم پرورشگاه منو گرفتی؟ من مادر واقعیم رو می خوام افشین پلو................دادمش دست اشپز..........بپزدش...........(افشین همونیه ک وایساده اون گوشه داره گریه میکنه....میگه منو نپزید........) تو هم همونی که داره وسط داد و بیداد می کنه بد اخلاق:icon_razz: اولی رو می گذریم دومی که توش فرمول و انیسات خوشمزه نیست دل و جیگرش هم ماله کس دیگست همون اولی بدون کله پاچه و دل و جیگر بهتره دل و جیگرم مال کیه؟ خوب پول نداریم......چی بدیم مردم بخورن....................................................اینجوری از دست افشینم راحت میشیم........ دیگه الان تو آبجیم هستی دیگه عمرا بتونی از شرم خلاص شی من مادرشم اجازشو میدم کلا میلش کنین نوش جان بازم مهر مادری به این میگن دختر ترکوندی کاش پسر منم عاقل بود وقتی مادر تو باشی دیگه تکلیف من دیگه مشخصه ممنون همسر عزیزمخیلیم1365/3/5 خودت حساب کن بت نمی آد من نبودم ک.. اون یکی مریم بود توهم تو خوب شدنی نیست :icon_pf (34): چ خبره؟ بازم توهـــــــــــــم؟؟ اون یکی مریم دکتر دیوونه خونه است الان دیگه قشنگ توهماتت روشن شد 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مجتبی چطوری؟اون عینکتو ور دار چشاتو ببینم وقتی میای اینجا:vahidrk:نمیای دیگه امروز تولدمهدیشب با دریمی عروسی کردم مهناز که دخترمه افشینم شد پسر خوندم تو هم عموی بچه هایی الان سادیسمیم خاله شد البته هنوز توهم داره که خوب شده شما؟! روزبه جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی خوووووبه مجتبی هم دیگه اومده الان میریم ذبحش می کنم:hapydancsmil: من که نگفتم اختلاس نکن ازت تعریف کردم که اختلاس می کنی اصلا زیر مهر مادریش له شدم از کدوم پرورشگاه منو گرفتی؟ من مادر واقعیم رو می خوام تو هم همونی که داره وسط داد و بیداد می کنه بد اخلاق:icon_razz: دل و جیگرم مال کیه؟ دیگه الان تو آبجیم هستی دیگه عمرا بتونی از شرم خلاص شی بازم مهر مادری وقتی مادر تو باشی دیگه تکلیف من دیگه مشخصه بت نمی آد اون یکی مریم دکتر دیوونه خونه است الان دیگه قشنگ توهماتت روشن شد و شما؟!:w58: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ شما؟! و شما؟!:w58: چت شده :w821: حافظتو از دست دادی 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ چت شده :w821: حافظتو از دست دادی سلام زنداداش.حال خراب شدیم رف......... یه مدت حظورم کمرنگ شده،شرمنده... الانم باید برم فردا امتحان سختی دارم:icon_pf (34):.یکی ام گفته براش دعا کنم چون بیمارستانه من کمرنگ شدم.به دوستای دیوونمون بگو از یادشون نرم.من برمیگردم جبران میکنم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام زنداداش.حال خراب شدیم رف.........یه مدت حظورم کمرنگ شده،شرمنده... الانم باید برم فردا امتحان سختی دارم:icon_pf (34):.یکی ام گفته براش دعا کنم چون بیمارستانه من کمرنگ شدم.به دوستای دیوونمون بگو از یادشون نرم.من برمیگردم جبران میکنم برو داداشم موفق باشی ان شاء الله :icon_gol: منم دعا میکنم همه به یادت هستیم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ شما؟! و شما؟!:w58: سلاااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممم عمو مجتبی................:hapydancsmil:............خوش اومدی.............:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممم عمو مجتبی................:hapydancsmil:............خوش اومدی.............:hapydancsmil: سلام.خداحافظ جبران میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.خداحافظجبران میکنم .... ........ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ امشب چ همه ارومن..............:icon_pf (34): باید ببینم چ قرصایی خوردن...................عوضشون کنم........ اخه اینجوری ک فایده نداره....................انقدر ساکت................دیونه خونه ام.....دیونه خونه های قدیم..............:shame: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ امشب چ همه ارومن..............:icon_pf (34): باید ببینم چ قرصایی خوردن...................عوضشون کنم........ اخه اینجوری ک فایده نداره....................انقدر ساکت................دیونه خونه ام.....دیونه خونه های قدیم..............:shame: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اين همه برنامه ريختم كه جمعه با بچه ها بريم دربند بعد زنگ بزني بفهمي برنامه پنج شنبه اس..خيلي ناراحت كننده بود برام. چرا اونوقت.. يه اتاق بديد ميخوام ريلكس كنم. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اين همه برنامه ريختم كه جمعه با بچه ها بريم دربند بعد زنگ بزني بفهمي برنامه پنج شنبه اس..خيلي ناراحت كننده بود برام. چرا اونوقت.. يه اتاق بديد ميخوام ريلكس كنم. کنسل شد کلا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ کنسل شد کلا واقعا؟ نه بابا فردا شد... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا؟نه بابا فردا شد... تازه اس داد کنسل شد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ الان شادی؟ تاحدودي.. معني نداره من نباشم شماها بريد دهههه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده