رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:connie_24::connie_24::connie_24::connie_24::connie_24::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::connie_24::connie_24::connie_24::connie_24::connie_24:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile::626gdau::flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به این میگن دختر :w16: ترکوندی :a030: کاش پسر منم عاقل بود :4564:

تبریک میگم روزبه جان با بهترین آرزوها :icon_gol:

:happy::w71::w330::cakesmileyf:

:w14::w14::w14:

:w31::w31::w31::w31::w31:

:2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4:

اینم کادوی من ببخش ناقابله زیاد خرجی نمیدی اینم با پولای تو گاو صندوقت خریدم:w16:

120w6i2her481fof6fru.png

حالا چند ساله شدی ؟؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا..............

بابا روزبه تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااارک...............

w9kv4rximil2rew6tk93.jpg

مررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میناز جان خیلی لطف کردی:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووفففففففففففففففففففففففف مهناز ترکوندی تاپیکو:ws28::icon_gol:

مرسی دوست گلم خیلی خیلی لطف کردی ایشالا به همه آرزوهات برسی دوست عزیزم:icon_gol::a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به این میگن دختر :w16: ترکوندی :a030: کاش پسر منم عاقل بود :4564:

تبریک میگم روزبه جان با بهترین آرزوها :icon_gol:

:happy::w71::w330::cakesmileyf:

:w14::w14::w14:

:w31::w31::w31::w31::w31:

:2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4:

اینم کادوی من ببخش ناقابله زیاد خرجی نمیدی اینم با پولای تو گاو صندوقت خریدم:w16:

120w6i2her481fof6fru.png

حالا چند ساله شدی ؟؟:ws3:

ممنون همسر عزیزم:ws3:خیلیم شیک و عالی:icon_gol: 1365/3/5 خودت حساب کن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میناز جان خیلی لطف کردی:icon_gol::icon_gol:

من که کاری نکردم.............خواهش میکنمممممممممممممممممممممم.......باباییییییییییییییییی..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که کاری نکردم.............خواهش میکنمممممممممممممممممممممم.......باباییییییییییییییییی..............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

ایشالا 120 سالگیت

1v10ty226434lriq1l4g.jpg

بچها ممنونم ازتون خیلی دوستووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بچها ممنونم ازتون خیلی دوستووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:..........قابلی نداشت روزبه جان.................:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه توهم نداری چرا دیروز داشتی با یخچال درد دل می کردی:banel_smiley_4:

همه هم شاهدن:banel_smiley_4:

اون که دیشب تو قل و زنجیر تو زیر زمین بود امروز هم بسته بندی شده آوردیمیش بیرون هوا بخوره:banel_smiley_4:

داره کچل میشه:ws52:

می خوای لو بدم چه خبره بچه ها ازت شیرینی بگیرن؟:whistle:

من نبودم ک.. اون یکی مریم بود :ws3:

توهم تو خوب شدنی نیست :icon_pf (34):

چ خبره؟ :ws38: :whistle: :ws3: بازم توهـــــــــــــم؟؟ :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون :icon_gol: 1365/3/5 خودت حساب کن:ws3:

بـــــــــــــــــــــــــــــــــه آقا روزبه تبریک میگـــــــــــــــــم :icon_gol: آرامش قرین لحظه هاتون

خدا ب جوونی رو ب میانسالیتون :ws3: رحم کنه و ان شاء الله از اینجا مرخص بشین :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کجایی؟:banel_smiley_4:

:hanghead:

دوست عزیز میشه لطف کنی بگی کجا داری ول میگردی که نمیای اینجا؟؟؟؟؟همه چیز به هم ریختهههههههههههههه:vahidrk:

:w58:

سلام.قزوین نبودم.دسترسی به نت نداشتم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
بـــــــــــــــــــــــــــــــــه آقا روزبه تبریک میگـــــــــــــــــم :icon_gol: آرامش قرین لحظه هاتون

خدا ب جوونی رو ب میانسالیتون :ws3: رحم کنه و ان شاء الله از اینجا مرخص بشین :ws37:

سلام مریم جان ممنون :a030::icon_gol: ایشالا تو هم زود تر از این توهم خوب شدنت بیای بیرون برگردی به آغوش خوانواده:ws3:اینجا دیگه الان همه فامیل شدن با هم:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...