رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

بابااااااااااااااااااا.........................روزبههههههههههههههههه.......................................................:w000:...........بهش نگفتی هدفت از ازدواج باهاش چی بوده.........:banel_smiley_4:........بابام برای اینکه غذا درست کنی و خونه رو ترتمیز کنی گرفتت.............:whistle:

مهناز به حرف مامانت گوش کن تا مهرشو اجرا نذاشته بدبخت بشم منم اون بچه هیولاشو دارم میبرم مدرسه شبانه روزی :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مهناز به حرف مامانت گوش کن تا مهرشو اجرا نذاشته بدبخت بشم منم اون بچه هیولاشو دارم میبرم مدرسه شبانه روزی :ws3:

بابای مهناز پسرم با ما زندگی میکنه اوکی ؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.............گوش نمیدم...............منو ب زنت فروختییییییییییییییییییییییییی....................:sad0:........:4564:.............:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.............گوش نمیدم...............منو ب زنت فروختییییییییییییییییییییییییی....................:sad0:........:4564:.............:4564:

با منو مامانت با صدای بلند حرف نزن دخترم:ws3:خوانواده باید دور هم جمع باشه:hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابای مهناز نه باید بگی همسر مهربانم:w02: بعد در مورد پیشنهادت فکر میکنم:ws3:

من همسر مرحوممو هم بابای افشین صدا میزدم :girlhi: همینی که هست پسرمو از سر راه نیاوردم :4chsmu1:

مهناز جونم شام چی شد دخترم منتظریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
من همسر مرحوممو هم بابای افشین صدا میزدم :girlhi: همینی که هست پسرمو از سر راه نیاوردم :4chsmu1:

مهناز جونم شام چی شد دخترم منتظریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

مهناز مگه کوزته؟:banel_smiley_4:همسر مرحومو خدا رحمت کنه منو از امشب روزبه خان صدا میکنی فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟:ws3:

بیا اینم برات کادو خریدم:ws3:mo6976.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهناز مگه کوزته؟:banel_smiley_4:همسر مرحومو خدا رحمت کنه منو از امشب روزبه خان صدا میکنی فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟:ws3:

بیا اینم برات کادو خریدم:ws3:mo6976.jpg

خان؟؟ whistle.gif روزبه خالی صدات میکنم :4chsmu1:

قشنگه مرسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه

هووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااا..............

بابا روزبه تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااارک...............

w9kv4rximil2rew6tk93.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...