Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ به انتخاب من ایراد نگیر یا اون یا این وسلام رضایت دخترشم شرطه.............من این مامانو نمیخوام.......... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ رضایت دخترشم شرطه.............من این مامانو نمیخوام.......... گریه نکن عسیسم حالا خودت کسی رو در نظر داری اگه موافق نیستین خب پسردست گلم افشین هست 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ به انتخاب من ایراد نگیر یا اون یا این وسلام مهم اینه من پسندیدمش ، کدبانوست کاملا مناسب ددیته من اگه برم سگ بگیرم بهتره تا اینا رو بگیرم:vahidrk: میشه برام یه سیبرین هاسکی بگیری؟؟؟؟؟خیلی دوس دارم بعد این همه سال تنهایی بچه بزرگ کردن حالا که دخترم مهندس شده این ماموتارو بگیرم بیارم حرسش بدن؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ گریه نکن عسیسم حالا خودت کسی رو در نظر داری اگه موافق نیستین خب پسردست گلم افشین هست خو اونارو دوست نداشتم.... افشین..............عکسشو بفرست ببینم......... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تقصیر افشینه......... آره تقصیر منه که نذاشتم داش مجتبی ببرت بندازت پیش سادیسمی گریه نکن عسیسم حالا خودت کسی رو در نظر داری اگه موافق نیستین خب پسردست گلم افشین هست چی؟منو می خوای بدی به روزبه؟ اصلا خودت رو میدیم به روزبه حداقل اون آشپزیش خوبه 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ به انتخاب من ایراد نگیر یا اون یا این وسلام آره تقصیر منه که نذاشتم داش مجتبی ببرت بندازت پیش سادیسمی چی؟منو می خوای بدی به روزبه؟ اصلا خودت رو میدیم به روزبه حداقل اون آشپزیش خوبه :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ من اگه برم سگ بگیرم بهتره تا اینا رو بگیرم:vahidrk:میشه برام یه سیبرین هاسکی بگیری؟؟؟؟؟خیلی دوس دارم بعد این همه سال تنهایی بچه بزرگ کردن حالا که دخترم مهندس شده این ماموتارو بگیرم بیارم حرسش بدن؟؟؟؟ افرییییییییییییییییییین بابایییییییی جووووونممممممممممم..........:hapydancsmil:........هاسکی خیلی خوبه.........شیانلوامممممممممم همینطوووووووووووووررررررررر..................:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ چی؟منو می خوای بدی به روزبه؟ اصلا خودت رو میدیم به روزبه حداقل اون آشپزیش خوبه نمیری افشین من اینور غش کردم از خنده :))))))))))))))))) تو و روزبه :))))))))))))) منظورم اینه اگه روزبه اونارو نخواد برا تو میگیرمشون :))))))) نخیرم، من به همسر مرحومم قول دادم دیگه ازدواج نکنم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ نمیری افشین من اینور غش کردم از خنده :))))))))))))))))) تو و روزبه :))))))))))))) منظورم اینه اگه روزبه اونارو نخواد برا تو میگیرمشون :))))))) نخیرم، من به همسر مرحومم قول دادم دیگه ازدواج نکنم همسر مرحومو خوب اومدی:ws28: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خو اونارو دوست نداشتم....افشین..............عکسشو بفرست ببینم......... عکس منو ندین مهناز نا محرمه :banel_smiley_4: از خدات هم باشه میدونی سالانه چقدر اختلاس می کنه نمیری افشین من اینور غش کردم از خنده :))))))))))))))))) تو و روزبه :))))))))))))) منظورم اینه اگه روزبه اونارو نخواد برا تو میگیرمشون :))))))) نخیرم، من به همسر مرحومم قول دادم دیگه ازدواج نکنم به من ربطی نداره یا باید آشپز استخدام کنی یا روزبه رو بگیری 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ چه بگیر بگیری اینجا هرکی دمه دسته زنش میدن آورین به این میگن جامعه بیش فعال 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ عکس منو ندین مهناز نا محرمه از خدات هم باشه میدونی سالانه چقدر اختلاس می کنه به من ربطی نداره یا باید آشپز استخدام کنی یا روزبه رو بگیری :w58:اون منو بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه من کرانچیم که از بقالی بگیره؟؟؟؟؟؟ اصن خودم میگیرمش مبارکهههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ :w58:اون منو بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه من کرانچیم که از بقالی بگیره؟؟؟؟؟؟اصن خودم میگیرمش مبارکهههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا................................. . 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::shad::(87): 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ :w58:اون منو بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه من کرانچیم که از بقالی بگیره؟؟؟؟؟؟اصن خودم میگیرمش مبارکهههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکه حق شیر هم نمی خواد ولی مهریه باید مذاکره کنیم به نظر من باید به سنت ها احترام گذاشت من 50 تا گوسفند برا مهریه رو مناسب مب دونم موافقی البته یه قاطر هم می خواد برا چوپون گله 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ عروس خجالت می کشه بیاد نظر بده مادر جان بیا نظرت رو بگو با مهریه موافقی؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ هووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا................................. . مبارکه حق شیر هم نمی خوادولی مهریه باید مذاکره کنیم به نظر من باید به سنت ها احترام گذاشت من 50 تا گوسفند برا مهریه رو مناسب مب دونم موافقی البته یه قاطر هم می خواد برا چوپون گله باشه حله یه خونه و یه ویلا هم من میذارم روش:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ عروس خجالت می کشه بیاد نظر بدهمادر جان بیا نظرت رو بگو با مهریه موافقی؟ زنم کوووووووووووووووووووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ زنم کوووووووووووووووووووووووووووووو رفته چایی بیاره مامان بیا دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مبارکه حق شیر هم نمی خوادولی مهریه باید مذاکره کنیم به نظر من باید به سنت ها احترام گذاشت من 50 تا گوسفند برا مهریه رو مناسب مب دونم موافقی البته یه قاطر هم می خواد برا چوپون گله :vahidrk:............اهایییییییییییییی بابامو سرکیسه نکن..........:vahidrk:.........بجه ک حرف نمیزنه......پسونکتو بخور....... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده