ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مرسییییییییییییی......:hapydancsmil:.......بفرمااااااااااااااایید اینم پنکه.................. اخی الان احساس زمستونی بهم دست داد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ هیس صداشو در نیار گوشت آدمخوار از خود ادم خوشمزه تره داریم براش تله میزاریم هااااا زدی وسط هدف 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):یعنی قبول داری ادمخواری اصل رو قبول داری مهم نیست جزئییاتش بچه ها لباس قرمز رو بیارین مهناز اون شربت رو از زمین بیار راستی قرص قرمز ارزونرو بیارین :gnugghender: من لباس اوردم...... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):یعنی قبول داری ادمخواری اصل رو قبول داری مهم نیست جزئییاتش بچه ها لباس قرمز رو بیارین مهناز اون شربت رو از زمین بیار راستی قرص قرمز ارزونرو بیارین :gnugghender: تموم کردیم با قل و زنجیر ببندش به ستون هیس صداشو در نیار گوشت آدمخوار از خود ادم خوشمزه تره داریم براش تله میزاریم الان تو خودت اعتراف کردی آدم خواری 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ هااااا زدی وسط هدف ما اینیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خب هستم آدم خواری که جرم نیستخودش می خواست سوپ درست کنه من فقط کباب دوست دارم داد نزن........ مریم خوابه.......................... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تموم کردیم با قل و زنجیر ببندش به ستون الان تو خودت اعتراف کردی آدم خواری افشین گرفتی بحث سره شقی هستش نه تو فعلا باهمیم تا بعد اینو داشته باش متدت چیه برا ایشون تجویز کن :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ من لباس اوردم...... این یقه اش بازه و استنش کوتاهه مشکلی نداره؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ داد نزن........مریم خوابه.......................... موضوع رو عوض نکن من کباب می خوام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اره قبول دارم و ادمخوارها را هم دوست میدارممگهدمیخوای گاو بازی کنی لباس قرمز میاری؟ نه خوب بهتره لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ما اینیم بله متوجه ام حالا که اینی یکم از گوشتت رو بکن بده افشین ظاهرا کباب میخواد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ افشین گرفتی بحث سره شقی هستش نه تو فعلا باهمیم تا بعد اینو داشته باش متدت چیه برا ایشون تجویز کن :gnugghender: والا یه سری کپسول چینی وارد کردیم ولی خطر مرگ 50 50 هست بهش می دیم اگر نمرد دوباره بهش می دیم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بله متوجه امحالا که اینی یکم از گوشتت رو بکن بده افشین ظاهرا کباب میخواد ولی افشین نمی خوره می دونم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بله متوجه امحالا که اینی یکم از گوشتت رو بکن بده افشین ظاهرا کباب میخواد فعلا نقشه ی ما کشتن توه لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ این یقه اش بازه و استنش کوتاهه مشکلی نداره؟؟؟ ن..........بابا روزبه برام گرفته...............:hapydancsmil: موضوع رو عوض نکن من کباب می خوام کباب نداریم........اینو داریم..........:vahidrk: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ولی افشین نمی خوره می دونم اگر شقایق رو نکشیم گزینه ی بعدی خودتی به من ربطی نداره من کباب می خوام لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ والا یه سری کپسول چینی وارد کردیم ولی خطر مرگ 50 50 هست بهش می دیم اگر نمرد دوباره بهش می دیم مواقم تستش کنیم بینیم چی میشه شاید جواب داد ولی اون موقع باز 25 درصدش احتمال مرگ نداره تا خیلی دفعه باید امتحانش کنیم و خرجمون بالا میره خو 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ فعلا نقشه ی ما کشتن توه نقشه ما هم کباب دادن به توه سهند من راضیش میکنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ن..........بابا روزبه برام گرفته...............:hapydancsmil: کباب نداریم........اینو داریم..........:vahidrk: درس صحبت کن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اگر شقایق رو نکشیم گزینه ی بعدی خودتی به من ربطی نداره من کباب می خوام نه خوب مادر بچه است منو بکشین خودمم گشنمه شاید یه لقمه هم خودم زدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده