afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها یخچالو پر کردم ایناها افشین پسرم باز بری سراغ یخچال مستقیم میری اتاق شوک :vahidrk: مهناز کلید یخچالو میدم دستت گمش نکنی دختر خوب :w31: در یخچال رو می شکونم اگر دوست دارین یخچال سالم بمونه قفل نذارین مهناز نصف سهم قرصم رو بت می دم تو هم کلید رو بده من 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ در یخچال رو می شکونم اگر دوست دارین یخچال سالم بمونه قفل نذارینمهناز نصف سهم قرصم رو بت می دم تو هم کلید رو بده من اصلا کلید میمونه پیش خودم جرئت داری بشکن :icon_pf (95): 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اصلا کلید میمونه پیش خودم جرئت داری بشکن :icon_pf (95): دیگه نمی ذارم اختلاس کنی تحویل مراجع قانونیت می دم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دیگه نمی ذارم اختلاس کنیتحویل مراجع قانونیت می دم مراجع قانونی تو حلقم قانون با دیوونه ها کاری نداره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ در یخچال رو می شکونم اگر دوست دارین یخچال سالم بمونه قفل نذارینمهناز نصف سهم قرصم رو بت می دم تو هم کلید رو بده من من باتو همکاری نمیکنم......... اصلا کلید میمونه پیش خودم جرئت داری بشکن :icon_pf (95): منم پشتتم...... دیگه نمی ذارم اختلاس کنیتحویل مراجع قانونیت می دم تو خودت فراری.................اینجا قایم شدی......:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مراجع قانونی تو حلقم قانون با دیوونه ها کاری نداره میرم پرونده ات رو دست کاری می کنم که فکر کنن خودت رو زدی به دیوونگی خلاصه هر جوری باشه می فرستمت زندان من باتو همکاری نمیکنم......... منم پشتتم...... تو خودت فراری.................اینجا قایم شدی......:vahidrk: غلط کردی اینقدر با چوب می زنم تو سرت تا مجبور به همکاری شی نذار لو بدم از کجا فرار کردی و جرمت چی بوده و چند کیلو جنس ازت گرفتن 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ میرم پرونده ات رو دست کاری می کنم که فکر کنن خودت رو زدی به دیوونگیخلاصه هر جوری باشه می فرستمت زندان غلط کردی اینقدر با چوب می زنم تو سرت تا مجبور به همکاری شی نذار لو بدم از کجا فرار کردی و جرمت چی بوده و چند کیلو جنس ازت گرفتن آخه تو رو راه میدن بایگانی که پرونده بخوای دستکای کنی توهمت عود کرده :tt2: بد دهنی نکن :vahidrk: جونیمو صرف تربیت تو کردم بیفایده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ میرم پرونده ات رو دست کاری می کنم که فکر کنن خودت رو زدی به دیوونگیخلاصه هر جوری باشه می فرستمت زندان غلط کردی اینقدر با چوب می زنم تو سرت تا مجبور به همکاری شی نذار لو بدم از کجا فرار کردی و جرمت چی بوده و چند کیلو جنس ازت گرفتن درست صحبت کن.......... داد نزن.............همش یه دیقه پسونکت افتاده دادوبیداد نداره...........نمیبینی دارم غذا میپزم .................مریم حواست بهش باشه.....خیلی بی ادب شده....... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دلم مو کشیدن میخواد با ازون گازایی که خون در میاد کسی نبود؟ 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ درست صحبت کن.......... داد نزن.............همش یه دیقه پسونکت افتاده دادوبیداد نداره...........نمیبینی دارم غذا میپزم .................مریم حواست بهش باشه.....خیلی بی ادب شده....... من به جاش معذرت میخوام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دلم مو کشیدن میخواد با ازون گازایی که خون در میاد کسی نبود؟ اگه میتونی موی کچل هارو بکشی من هستم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ آخه تو رو راه میدن بایگانی که پرونده بخوای دستکای کنی توهمت عود کرده :tt2:بد دهنی نکن :vahidrk: جونیمو صرف تربیت تو کردم بیفایده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من رهبرم افتخار می دم به بایگانی که برم اونجا حالا چیز بدی نگفتم که گوشت رو بیار جلو تا برات بگم چی بلدم درست صحبت کن..........داد نزن.............همش یه دیقه پسونکت افتاده دادوبیداد نداره...........نمیبینی دارم غذا میپزم .................مریم حواست بهش باشه.....خیلی بی ادب شده....... درست داد چماق:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دلم مو کشیدن میخواد با ازون گازایی که خون در میاد کسی نبود؟ موهای افشین و بکش........ من به جاش معذرت میخوام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فدات...... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اگه میتونی موی کچل هارو بکشی من هستم حالا کار نشد نداره کیس گاز هم یکی پیدا بشه کار رو استارت میزنیم خخخ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دلم مو کشیدن میخواد با ازون گازایی که خون در میاد کسی نبود؟ افشین گزینه ی خوبیه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دلم مو کشیدن میخواد با ازون گازایی که خون در میاد کسی نبود؟ یه لحظه حس کردم منظورت اینه می خوای با گاز گرفتن مو بکشی :icon_pf (34):یعنی مو رو گاز بگیری:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ افشین گزینه ی خوبیه یه لحظه حس کردم منظورت اینه می خوای با گاز گرفتن مو بکشی :icon_pf (34):یعنی مو رو گاز بگیری:icon_pf (34): قرار شده موی کچل بگشیم ایییی چندشم شد با گاز گرفتن؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ حالا کار نشد نداره کیس گاز هم یکی پیدا بشه کار رو استارت میزنیم خخخ پایه ام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ موهای افشین و بکش........ فدات...... مهناز رو گاز بگیر افشین گزینه ی خوبیه نه اشتباه می کنی من آدم خوبیم نه گزینه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده