afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مهناز ایشون عضو جدیدمونه باهشون اشنا هستیم ولی خب معرفی میکنم مستر نورمن توی زیرزمین زندگی میکنن قراره افشینو بدیم بخوره می شناسمش مامانش منو دوست داره با من کاری نداره افشینو بخوره؟؟؟؟؟افشین 3 بار مرد کرما حاضر نشدن بخورنش تجزیه بشه خدا ناچار شد دوباره زندش کنه کلا هیچ موجود زنده ای جرات نمیکنه افشینو بخوره گوشتش مسمومه انقد قرص تاریخ مصرف گذشته خورده دست چپ منو تو خودت کندی خوردی الان هم سرپا و زنده ای البته سم به بدن آدم های معتاد اثر نمی کنه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ افشینو بخوره؟؟؟؟؟افشین 3 بار مرد کرما حاضر نشدن بخورنش تجزیه بشه خدا ناچار شد دوباره زندش کنه کلا هیچ موجود زنده ای جرات نمیکنه افشینو بخوره گوشتش مسمومه انقد قرص تاریخ مصرف گذشته خورده حالا شاید خورد :hapydancsmil: می شناسمش مامانش منو دوست داره با من کاری نداره :(87): 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ من که نگفتم آزاد شدم دیدی توهم داری اسم دوتاتون مریم هست منظورم توهمته.. کلا توهم داری هر سری هم رو 1 مساله تاکید میکنی.. حالا هم توهم داری ک من توهم دارم :icon_pf (34): خب باشه.. چرا میخندی؟؟ .. آخ آخ 1لحظه فراموش کردم اینجا کجاست.. راحت باش.. راحت باش 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ یکی به من بگه کی به سادیسمیه عزیز خوندن نوشتن یاد داده براش کلاس انشا گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟یه نطقی کرده برای من که اگه نمیشناختمش کاندیای ریاست جمهوریش میکردم یکی ب من بگه این آق روزبه منو از کجا میشناسه؟؟؟؟؟؟؟.. اونم هنوز نیومده اینجا.. اونم موقعی ک من خوب شدم و رفتم والا شما اولین نفری نیستید ک این پیشنهادا رو میدید.. خیلیا درخواست کردن حداقل برم وزیری نماینده ای و... بشم ولی خب 1 سر دارم 1000 سوداااااا.. مسئولیت ک الکی نیست 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ یکی ب من بگه این آق روزبه منو از کجا میشناسه؟؟؟؟؟؟؟.. اونم هنوز نیومده اینجا.. اونم موقعی ک من خوب شدم و رفتم والا شما اولین نفری نیستید ک این پیشنهادا رو میدید.. خیلیا درخواست کردن حداقل برم وزیری نماینده ای و... بشم ولی خب 1 سر دارم 1000 سوداااااا.. مسئولیت ک الکی نیست راستی اون دفعه به پیشنهادت عمل کردم (سنگ زدن تو سر مردم ) ولی بد شانسی آوردم گرفتنم امروز تازه قراره از زندان آزادم کنن 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ راستی اون دفعه به پیشنهادت عمل کردم (سنگ زدن تو سر مردم ) ولی بد شانسی آوردم گرفتنم امروز تازه قراره از زندان آزادم کنن اشتباه از من بوده، باید اول 1 دوره آموزشی برات میذاشتم.. ایرادی نداره.. آزاد ک شدی بیا خودم یادت میدم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتباه از من بوده، باید اول 1 دوره آموزشی برات میذاشتم.. ایرادی نداره.. آزاد ک شدی بیا خودم یادت میدم تضمینی باشه میام :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تضمینی باشه میام :4chsmu1: تضمینی بوووووووووود ولیییییییییی من خوب شدم :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بستنی رو خوردم دیگه خالی شد برقه رو خودم وصل کردم به پنجره ولی بعضی مواقع جهت تفریح میرم دست می زنم به پنجره الکی میگه کار خودشه کدومش تویی؟ از تو دیشب فیلم گرفتم داشتی ازدست سادیسمی فرار میکردی......... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تضمینی بوووووووووود ولیییییییییی من خوب شدم :hanghead: دست راستت رو سر ما 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دست راستت رو سر ما من فقط میتونم دست راستمو رو سر خانوما بذارم.. گفته باشمااااا تو رو هم میذارم تو اولویت چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها یخچالو پر کردم ایناها افشین پسرم باز بری سراغ یخچال مستقیم میری اتاق شوک :vahidrk: مهناز کلید یخچالو میدم دستت گمش نکنی دختر خوب :w31: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ من فقط میتونم دست راستمو رو سر خانوما بذارم.. گفته باشمااااا تو رو هم میذارم تو اولویت چطوره؟ خب برا آقایون با دو سانت فاصله بگیر خیلی خوبه پس میگم همگی به صف بشیم 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها یخچالو پر کردم ایناها افشین پسرم باز بری سراغ یخچال مستقیم میری اتاق شوک :vahidrk: مهناز کلید یخچالو میدم دستت گمش نکنی دختر خوب :w31: این ک یخچال تزیین شده عروسه عروسی داریم تو دارالمجانین؟ آره؟ آره؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خب برا آقایون با دو سانت فاصله بگیر خیلی خوبه پس میگم همگی به صف بشیم پیشنهاد بدی نیست ولی ب آقایون دارالمجانین اعتباری نیست.. یهو دیدی دست نازنینمو قطع کنن یا گاز بگیرن یا بپیچونن دستمو میزنم تو 1 ظرف آب، از اون آب بریزید رو سرشون بلکه خوب بشن آفرین.. حیف تو ک اومدی اینجا 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ این ک یخچال تزیین شده عروسه عروسی داریم تو دارالمجانین؟ آره؟ آره؟ احتمالا برای روزبه آستین بالا بزنیم مهناز موافقی با مامان جدید من ایشونو پیشنهاد میکنم : پیشنهاد بدی نیست ولی ب آقایون دارالمجانین اعتباری نیست.. یهو دیدی دست نازنینمو قطع کنن یا گاز بگیرن یا بپیچونن دستمو میزنم تو 1 ظرف آب، از اون آب بریزید رو سرشون بلکه خوب بشن آفرین.. حیف تو ک اومدی اینجا یکی یه تشت آب بیاره ببینم بین خودمون بمونه ولی من قصد فرار دارم منتظر فرصت مناسبم :6404: 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ احتمالا برای روزبه آستین بالا بزنیم مهناز موافقی با مامان جدید من ایشونو پیشنهاد میکنم : یکی یه تشت آب بیاره ببینم بین خودمون بمونه ولی من قصد فرار دارم منتظر فرصت مناسبم :6404: یکم ابروهاشو بهتر کنه.. بعلـــــــــــــــــه.. مناسبه مناسبه واسه آق روزبه اوکی، راستی نقشه راه فرارای اینجا دست خودمه.. تو عروسی آق روزبه ک همه سرشون شلوغه بیا بهت میدم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ یکم ابروهاشو بهتر کنه.. بعلـــــــــــــــــه.. مناسبه مناسبه واسه آق روزبه اوکی، راستی نقشه راه فرارای اینجا دست خودمه.. تو عروسی آق روزبه ک همه سرشون شلوغه بیا بهت میدم اوکی میفرستمش یه آرایشگاه خوب آی قربون دستت پس هماهنگ میکنیم :14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اوکی میفرستمش یه آرایشگاه خوب آی قربون دستت پس هماهنگ میکنیم :14k8gag: دستت مرسی.. خوب کاری میکنی اوکــــــــــــــــــــی :gnugghender: این داستان: مریم ها تبانی می کنند 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ منظورم توهمته.. کلا توهم داری هر سری هم رو 1 مساله تاکید میکنی.. حالا هم توهم داری ک من توهم دارم :icon_pf (34): خب باشه.. چرا میخندی؟؟ .. آخ آخ 1لحظه فراموش کردم اینجا کجاست.. راحت باش.. راحت باش اگه توهم نداری چرا دیروز داشتی با یخچال درد دل می کردی همه هم شاهدن از تو دیشب فیلم گرفتم داشتی ازدست سادیسمی فرار میکردی......... اون که دیشب تو قل و زنجیر تو زیر زمین بود امروز هم بسته بندی شده آوردیمیش بیرون هوا بخوره داره کچل میشه این ک یخچال تزیین شده عروسه عروسی داریم تو دارالمجانین؟ آره؟ آره؟ می خوای لو بدم چه خبره بچه ها ازت شیرینی بگیرن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده