Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ به گیجی تو می خندمنمی دونم به قول جناب خان خندوانه : هه هه و ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ به قول جناب خان خندوانه : هه هه و ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمی شناسم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ نمی شناسم الان اون منتظر بود تو بشناسیش 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ الان اون منتظر بود تو بشناسیش چه افتخاری می تونه بالاتر از این باشه که من بشناسمش؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ چه افتخاری می تونه بالاتر از این باشه که من بشناسمش؟ بله بله معرفی میکنم جناب خان افشین، افشین جناب خان سلام آبجی سلامت احوال شما :wavesmile: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ بله بله معرفی میکنم جناب خان افشین، افشین جناب خان سلام آبجی سلامت احوال شما :wavesmile: سلام دختر گلم.. خوبي؟ متوسطم.. اوكي نيستم.. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سادیسمی چرا بیرونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه دو روز نبودم اینجا چه خبره؟این خزعبلات عاشقانه چیه تو این تاپیک؟؟؟؟؟ مریم خل شدی؟ بچه ها اسم سادیسمی چی بود؟انقد گفتیم سادیسمی اسمش یادم نمیاد سادیسمیووووووووووو من ازاد کردم...... تقصیر افشینه...............تیریپ عاشقانه برداشته..............دلم یه لحظه سوخت خو براش...... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دختر گلم.. خوبي؟متوسطم.. اوكي نيستم.. خوبم مرسی :w821: خو غصم میگیره 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سادیسمیووووووووووو من ازاد کردم...... تقصیر افشینه...............تیریپ عاشقانه برداشته..............دلم یه لحظه سوخت خو براش...... الان اون منتظر بود تو بشناسیش حالا من میخندم بهتون دیگه پررو نشید.. آق روزبه دیر اومدی زود میخوای بری؟!! ب اطلاع همه برسونم هیچ راه دررویی نبوده ک از زیر دست من رد شده باشه.. اون موقع ک سادیسم داشتم همه چیز تحت کنترل من بود حالا ک خوب شدم ک دیگه هیچی دیگه میدونید آق روزبه، آدم عاقل ک عاشق نمیشه.. فکر میکنید لیدر افشین واسه چی اومده اینجا؟ ببینین ببینین میگم آدم عاقل بینتون نیست همینه دیگه.. البته غصه نخورید میام سر میزنم بهتون هر چند وقت 1 بار .. اگه عاقل بودین میدونستید تو پروف میشه اسم افرادو اگه نوشته باشن پیدا کرد.. هیییییی.. دیوونگی هم عالمی داره هااااا.. خوش باشین به گیجی تو می خندمنمی دونم یکی به من بگه کی به سادیسمیه عزیز خوندن نوشتن یاد داده براش کلاس انشا گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟ یه نطقی کرده برای من که اگه نمیشناختمش کاندیای ریاست جمهوریش میکردم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ یکی به من بگه کی به سادیسمیه عزیز خوندن نوشتن یاد داده براش کلاس انشا گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟یه نطقی کرده برای من که اگه نمیشناختمش کاندیای ریاست جمهوریش میکردم اصلا سادیسمی کی بود..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سادیسمیووووووووووو من ازاد کردم...... تقصیر افشینه...............تیریپ عاشقانه برداشته..............دلم یه لحظه سوخت خو براش...... الان اون منتظر بود تو بشناسیش حالا من میخندم بهتون دیگه پررو نشید.. آق روزبه دیر اومدی زود میخوای بری؟!! ب اطلاع همه برسونم هیچ راه دررویی نبوده ک از زیر دست من رد شده باشه.. اون موقع ک سادیسم داشتم همه چیز تحت کنترل من بود حالا ک خوب شدم ک دیگه هیچی دیگه میدونید آق روزبه، آدم عاقل ک عاشق نمیشه.. فکر میکنید لیدر افشین واسه چی اومده اینجا؟ ببینین ببینین میگم آدم عاقل بینتون نیست همینه دیگه.. البته غصه نخورید میام سر میزنم بهتون هر چند وقت 1 بار .. اگه عاقل بودین میدونستید تو پروف میشه اسم افرادو اگه نوشته باشن پیدا کرد.. هیییییی.. دیوونگی هم عالمی داره هااااا.. خوش باشین اصلا سادیسمی کی بود..... کار خودته 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ کار خودته چی کار منه........................ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ چی کار منه........................ الکی آب غوره نگیر حتما تو بهش گفتی خوب شده اونم توهم زده.هی میاد به ما میگه دیوونه ها خوب میشید!!!!!ما دیوونه ایم؟:smiley (18)::w127: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ الکی آب غوره نگیر حتما تو بهش گفتی خوب شده اونم توهم زده.هی میاد به ما میگه دیوونه ها خوب میشید!!!!!ما دیوونه ایم؟:smiley (18)::w127: شاید کار من بوده....یادم نمیااااااااااااااااد.......................دوای تاریخ گذشته میدید..........ادم فراموشی میگیره............... بعدشم ابغوره نیست......ابلیموه.............:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ شاید کار من بوده....یادم نمیااااااااااااااااد.......................دوای تاریخ گذشته میدید..........ادم فراموشی میگیره...............بعدشم ابغوره نیست......ابلیموه.............:hapydancsmil: به من چه از اون موقع که مریمه خل اتاقمو منفجر کرد داروهارو دزدیدن مجبورم تاریخ مصرف گدشته هارو بدم به خوردتون 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ بله بله معرفی میکنم جناب خان افشین، افشین جناب خان سلام آبجی سلامت احوال شما :wavesmile: این همه خان خان کردی خان صورتیه اصلا ابهت خان رو برده زیر سوال سادیسمیووووووووووو من ازاد کردم...... تقصیر افشینه...............تیریپ عاشقانه برداشته..............دلم یه لحظه سوخت خو براش...... الکی میگه اصلا به من می آد الکی آب غوره نگیر حتما تو بهش گفتی خوب شده اونم توهم زده.هی میاد به ما میگه دیوونه ها خوب میشید!!!!!ما دیوونه ایم؟:smiley (18)::w127: دبستان که بودم یه دیوونه تو خیابون مدرسه بود یه بار یه عده بهش می گم دیوونه اینم میره از این کاردای آشپزخونه برمی داره و می افته دنبال مردم و داد میزنه کی کلویه(کی دیوونه است)؟کی کلویه ؟کی کلویه ؟ ... شاید کار من بوده....یادم نمیااااااااااااااااد.......................دوای تاریخ گذشته میدید..........ادم فراموشی میگیره...............بعدشم ابغوره نیست......ابلیموه.............:hapydancsmil: آب پرتقال ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ به من چه از اون موقع که مریمه خل اتاقمو منفجر کرد داروهارو دزدیدن مجبورم تاریخ مصرف گدشته هارو بدم به خوردتون ............خو برو بخر این همه از من پول میگیری پس چی میخری..................یخچالم ک خالیه..... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ این همه خان خان کردی خان صورتیهاصلا ابهت خان رو برده زیر سوال الکی میگه اصلا به من می آد دبستان که بودم یه دیوونه تو خیابون مدرسه بود یه بار یه عده بهش می گم دیوونه اینم میره از این کاردای آشپزخونه برمی داره و می افته دنبال مردم و داد میزنه کی کلویه(کی دیوونه است)؟کی کلویه ؟کی کلویه ؟ ... آب پرتقال ندارین؟ ن ........اینو داریممممممممم.......:vahidrk:..........نوش جان..........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده