رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چه افتخاری می تونه بالاتر از این باشه که من بشناسمش؟:ws3:

بله بله :ws3:

معرفی میکنم جناب خان افشین، افشین جناب خان 2464353-9906.jpg?7176

:hanghead:

سلام آبجی سلامت احوال شما :wavesmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام دختر گلم.. خوبي؟

متوسطم.. اوكي نيستم..

:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سادیسمی چرا بیرونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه دو روز نبودم اینجا چه خبره؟:banel_smiley_4:

این خزعبلات عاشقانه چیه تو این تاپیک؟؟؟؟؟:w000:

مریم خل شدی؟

بچه ها اسم سادیسمی چی بود؟انقد گفتیم سادیسمی اسمش یادم نمیاد:ws3:

سادیسمیووووووووووو من ازاد کردم...... :ws3:

تقصیر افشینه..........:w000:.....تیریپ عاشقانه برداشته......:banel_smiley_4:........دلم یه لحظه سوخت خو براش......:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تقصیر افشینه..........:w000:.....تیریپ عاشقانه برداشته......:banel_smiley_4:........دلم یه لحظه سوخت خو براش......:hanghead:

الان اون منتظر بود تو بشناسیش :ws28:

حالا من میخندم بهتون دیگه پررو نشید.. آق روزبه دیر اومدی زود میخوای بری؟!! ب اطلاع همه برسونم هیچ راه دررویی نبوده ک از زیر دست من رد شده باشه.. اون موقع ک سادیسم داشتم همه چیز تحت کنترل من بود حالا ک خوب شدم ک دیگه هیچی دیگه :ws3: :w02:

میدونید آق روزبه، آدم عاقل ک عاشق نمیشه.. فکر میکنید لیدر افشین واسه چی اومده اینجا؟ :whistle:

ببینین ببینین میگم آدم عاقل بینتون نیست همینه دیگه.. البته غصه نخورید میام سر میزنم بهتون هر چند وقت 1 بار :w16:.. اگه عاقل بودین میدونستید تو پروف میشه اسم افرادو اگه نوشته باشن پیدا کرد.. هیییییی.. دیوونگی هم عالمی داره هااااا.. خوش باشین :ws3:

به گیجی تو می خندم:w02:

نمی دونم :ws52:

یکی به من بگه کی به سادیسمیه عزیز خوندن نوشتن یاد داده براش کلاس انشا گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟:w58:

یه نطقی کرده برای من که اگه نمیشناختمش کاندیای ریاست جمهوریش میکردم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی به من بگه کی به سادیسمیه عزیز خوندن نوشتن یاد داده براش کلاس انشا گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟:w58:

یه نطقی کرده برای من که اگه نمیشناختمش کاندیای ریاست جمهوریش میکردم:ws3:

اصلا سادیسمی کی بود.....:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

الان اون منتظر بود تو بشناسیش :ws28:

حالا من میخندم بهتون دیگه پررو نشید.. آق روزبه دیر اومدی زود میخوای بری؟!! ب اطلاع همه برسونم هیچ راه دررویی نبوده ک از زیر دست من رد شده باشه.. اون موقع ک سادیسم داشتم همه چیز تحت کنترل من بود حالا ک خوب شدم ک دیگه هیچی دیگه :ws3: :w02:

میدونید آق روزبه، آدم عاقل ک عاشق نمیشه.. فکر میکنید لیدر افشین واسه چی اومده اینجا؟ :whistle:

ببینین ببینین میگم آدم عاقل بینتون نیست همینه دیگه.. البته غصه نخورید میام سر میزنم بهتون هر چند وقت 1 بار :w16:.. اگه عاقل بودین میدونستید تو پروف میشه اسم افرادو اگه نوشته باشن پیدا کرد.. هیییییی.. دیوونگی هم عالمی داره هااااا.. خوش باشین :ws3:

اصلا سادیسمی کی بود.....:ws38:

کار خودته:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چی کار منه........:ws52:.........:sad0:.......:4564:

الکی آب غوره نگیر :w000:

حتما تو بهش گفتی خوب شده اونم توهم زده.هی میاد به ما میگه دیوونه ها خوب میشید!!!!!ما دیوونه ایم؟:smiley (18)::w127:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حتما تو بهش گفتی خوب شده اونم توهم زده.هی میاد به ما میگه دیوونه ها خوب میشید!!!!!ما دیوونه ایم؟:smiley (18)::w127:

شاید کار من بوده....یادم نمیااااااااااااااااد...........:w000:............دوای تاریخ گذشته میدید..........ادم فراموشی میگیره........:w58:.......

بعدشم ابغوره نیست......ابلیموه.............:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید کار من بوده....یادم نمیااااااااااااااااد...........:w000:............دوای تاریخ گذشته میدید..........ادم فراموشی میگیره........:w58:.......

به من چه از اون موقع که مریمه خل اتاقمو منفجر کرد داروهارو دزدیدن مجبورم تاریخ مصرف گدشته هارو بدم به خوردتون:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این همه خان خان کردی خان صورتیه:ws28:

اصلا ابهت خان رو برده زیر سوال:ws38:

الکی میگه :w000:

اصلا به من می آد:ws28:

دبستان که بودم یه دیوونه تو خیابون مدرسه بود یه بار یه عده بهش می گم دیوونه اینم میره از این کاردای آشپزخونه برمی داره و می افته دنبال مردم و داد میزنه کی کلویه(کی دیوونه است)؟کی کلویه ؟کی کلویه ؟ ...

آب پرتقال ندارین؟:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به من چه از اون موقع که مریمه خل اتاقمو منفجر کرد داروهارو دزدیدن مجبورم تاریخ مصرف گدشته هارو بدم به خوردتون:ws3:

:banel_smiley_4:............خو برو بخر این همه از من پول میگیری پس چی میخری.............:w000:.....یخچالم ک خالیه.....:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این همه خان خان کردی خان صورتیه:ws28:

اصلا ابهت خان رو برده زیر سوال:ws38:

الکی میگه :w000:

اصلا به من می آد:ws28:

دبستان که بودم یه دیوونه تو خیابون مدرسه بود یه بار یه عده بهش می گم دیوونه اینم میره از این کاردای آشپزخونه برمی داره و می افته دنبال مردم و داد میزنه کی کلویه(کی دیوونه است)؟کی کلویه ؟کی کلویه ؟ ...

آب پرتقال ندارین؟:hanghead:

ن ........اینو داریممممممممم.......:vahidrk:..........نوش جان..........:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...