afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ چرا انقدر دمقی......... الکی مثلا من هم عاشق شدم (خب علامت تعجب گذاشتی منم علامت گذاشتم) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ الکی مثلا من هم عاشق شدم (خب علامت تعجب گذاشتی منم علامت گذاشتم) ذیگه الکی حرف نزنیاااااااااااااااا......... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ ذیگه الکی حرف نزنیاااااااااااااااا......... من برم فعلا شبت خوش 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ شاید چون تا حالا عشق نشدی وقتی عاشق میشی فقط به چشم نگاه می کنی حتی نمی فهمی چشم طرف چه رنگی هست چه اندازه است فقط می دونی دوست داری تو چشماش نگاه کنی چ جمله پرمفهومی 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سادیسمی چرا بیرونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه دو روز نبودم اینجا چه خبره؟ این خزعبلات عاشقانه چیه تو این تاپیک؟؟؟؟؟ مریم خل شدی؟ بچه ها اسم سادیسمی چی بود؟انقد گفتیم سادیسمی اسمش یادم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سادیسمی چرا بیرونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه دو روز نبودم اینجا چه خبره؟این خزعبلات عاشقانه چیه تو این تاپیک؟؟؟؟؟ مریم خل شدی؟ بچه ها اسم سادیسمی چی بود؟انقد گفتیم سادیسمی اسمش یادم نمیاد دیوونه ها زده به سرشون فکر کردن فرهاد هستن رفتن کوه بکنن مریم خل بود اسمش مریم هستش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ دیوونه ها زده به سرشون فکر کردن فرهاد هستن رفتن کوه بکننمریم خل بود اسمش مریم هستش مریم هستم مریم م َ ر ی م :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سادیسمی چرا بیرونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه دو روز نبودم اینجا چه خبره؟این خزعبلات عاشقانه چیه تو این تاپیک؟؟؟؟؟ مریم خل شدی؟ بچه ها اسم سادیسمی چی بود؟انقد گفتیم سادیسمی اسمش یادم نمیاد حالا من میخندم بهتون دیگه پررو نشید.. آق روزبه دیر اومدی زود میخوای بری؟!! ب اطلاع همه برسونم هیچ راه دررویی نبوده ک از زیر دست من رد شده باشه.. اون موقع ک سادیسم داشتم همه چیز تحت کنترل من بود حالا ک خوب شدم ک دیگه هیچی دیگه میدونید آق روزبه، آدم عاقل ک عاشق نمیشه.. فکر میکنید لیدر افشین واسه چی اومده اینجا؟ ببینین ببینین میگم آدم عاقل بینتون نیست همینه دیگه.. البته غصه نخورید میام سر میزنم بهتون هر چند وقت 1 بار .. اگه عاقل بودین میدونستید تو پروف میشه اسم افرادو اگه نوشته باشن پیدا کرد.. هیییییی.. دیوونگی هم عالمی داره هااااا.. خوش باشین 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ دیوونه ها زده به سرشون فکر کردن فرهاد هستن رفتن کوه بکنن چقدر بگم شما توهمات خودتو ب بقیه نسبت نده هان؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مریم هستم مریم م َ ر ی م :icon_razz: من منظورم مریم هستم با تو نیستم چقدر بگم شما توهمات خودتو ب بقیه نسبت نده هان؟ توهم آزادی چه طوره خوش می گذره؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ من منظورم مریم هستم با تو نیستم توهم آزادی چه طوره خوش می گذره؟ منظورش منم هنوز بیماری خودتو ب بقیه نسبت میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ من منظورم مریم هستم با تو نیستم توهم آزادی چه طوره خوش می گذره؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا متوجه نشدی چی گفت؟ ن گرفتم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ منظورش منم هنوز بیماری خودتو ب بقیه نسبت میدی؟ من که نگفتم آزاد شدم دیدی توهم داری ن گرفتم اسم دوتاتون مریم هست 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اسم دوتاتون مریم هست خب چرا میخندی :vahidrk: مجتبی جاش خالیه چرا نمیاد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خب چرا میخندی :vahidrk: مجتبی جاش خالیه چرا نمیاد به گیجی تو می خندم نمی دونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده