رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها نزديك سيصدتا از پستهاي من پاك شده؟اون موقع پستهاي كجا؟:ws52:

گفتگو آزاد باید باشه:whistle:

460819_bored.gif

608_eskelet_24.gif

خارج دارالمجانين ديگه:w16:

کجاش؟:ws52:

خیلی کنجد خوردم دارم از حال میرم :sad0: اگر بار گران بودیم رفتیم:sad0:

تا دو هفته ی دیگه حق نداری بمیری بعدش هر کاری دوست داشتی بکن:w02:

m1320.gif

245315_pikachusgoodbye.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
گفتگو آزاد باید باشه:whistle:

608_eskelet_24.gif

کجاش؟:ws52:

تا دو هفته ی دیگه حق نداری بمیری بعدش هر کاری دوست داشتی بکن:w02:

245315_pikachusgoodbye.gif

اشتباه گرفتی....:ws28:..........%28s375%29.gif.....:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در بازو بسته میشه. اتاق ساکت و تاریکه. با خودم فکر میکنم چقدر بیخوده که میون این همه ادم زندگی کنی. ادمایی که نمیشناسیشون ولی میبینیشون . چقدر پنجره هر شب چراغاشون روشن میشه و بعد خاموش. بچه هایی که سر کوچه گل کوچیک بازی میکنن. زنایی که تو اتوبوس زل میزنن تو صورت ادم و من چقدر بدم میاد از اینکه یکی بهم زل بزنه. چرا همیشه اخموام

• Like 3
لینک به دیدگاه
در بازو بسته میشه. اتاق ساکت و تاریکه. با خودم فکر میکنم چقدر بیخوده که میون این همه ادم زندگی کنی. ادمایی که نمیشناسیشون ولی میبینیشون . چقدر پنجره هر شب چراغاشون روشن میشه و بعد خاموش. بچه هایی که سر کوچه گل کوچیک بازی میکنن. زنایی که تو اتوبوس زل میزنن تو صورت ادم و من چقدر بدم میاد از اینکه یکی بهم زل بزنه. چرا همیشه اخموام

%28s487%29.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

شاید چون تا حالا عشق نشدی وقتی عاشق میشی فقط به چشم نگاه می کنی حتی نمی فهمی چشم طرف چه رنگی هست چه اندازه است فقط می دونی دوست داری تو چشماش نگاه کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید چون تا حالا عشق نشدی وقتی عاشق میشی فقط به چشم نگاه می کنی حتی نمی فهمی چشم طرف چه رنگی هست چه اندازه است فقط می دونی دوست داری تو چشماش نگاه کنی

:w58::w58::w58:............

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...