masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها نزديك سيصدتا از پستهاي من پاك شده؟اون موقع پستهاي كجا؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ کدوم خارج؟ خارج دارالمجانين ديگه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی کنجد خوردم دارم از حال میرم اگر بار گران بودیم رفتیم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی کنجد خوردم دارم از حال میرم اگر بار گران بودیم رفتیم من حلالت کردمنرو یه لحظه واستا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی کنجد خوردم دارم از حال میرم اگر بار گران بودیم رفتیم :there:............ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها نزديك سيصدتا از پستهاي من پاك شده؟اون موقع پستهاي كجا؟ گفتگو آزاد باید باشه خارج دارالمجانين ديگه کجاش؟ خیلی کنجد خوردم دارم از حال میرم اگر بار گران بودیم رفتیم تا دو هفته ی دیگه حق نداری بمیری بعدش هر کاری دوست داشتی بکن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ گفتگو آزاد باید باشه کجاش؟ تا دو هفته ی دیگه حق نداری بمیری بعدش هر کاری دوست داشتی بکن اشتباه گرفتی................... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتباه گرفتی................... نخیر همون خودتی لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ ان هم بچگیته بیا ببرم بخوابونمت ............کم دست و پا بزن.... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بیا ببرم بخوابونمت ............کم دست و پا بزن.... نمی خوام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ در بازو بسته میشه. اتاق ساکت و تاریکه. با خودم فکر میکنم چقدر بیخوده که میون این همه ادم زندگی کنی. ادمایی که نمیشناسیشون ولی میبینیشون . چقدر پنجره هر شب چراغاشون روشن میشه و بعد خاموش. بچه هایی که سر کوچه گل کوچیک بازی میکنن. زنایی که تو اتوبوس زل میزنن تو صورت ادم و من چقدر بدم میاد از اینکه یکی بهم زل بزنه. چرا همیشه اخموام 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ در بازو بسته میشه. اتاق ساکت و تاریکه. با خودم فکر میکنم چقدر بیخوده که میون این همه ادم زندگی کنی. ادمایی که نمیشناسیشون ولی میبینیشون . چقدر پنجره هر شب چراغاشون روشن میشه و بعد خاموش. بچه هایی که سر کوچه گل کوچیک بازی میکنن. زنایی که تو اتوبوس زل میزنن تو صورت ادم و من چقدر بدم میاد از اینکه یکی بهم زل بزنه. چرا همیشه اخموام 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ در بازو بسته میشه. اتاق ساکت و تاریکه. با خودم فکر میکنم چقدر بیخوده که میون این همه ادم زندگی کنی. ادمایی که نمیشناسیشون ولی میبینیشون . چقدر پنجره هر شب چراغاشون روشن میشه و بعد خاموش. بچه هایی که سر کوچه گل کوچیک بازی میکنن. زنایی که تو اتوبوس زل میزنن تو صورت ادم و من چقدر بدم میاد از اینکه یکی بهم زل بزنه. چرا همیشه اخموام شاید چون تا حالا عشق نشدی وقتی عاشق میشی فقط به چشم نگاه می کنی حتی نمی فهمی چشم طرف چه رنگی هست چه اندازه است فقط می دونی دوست داری تو چشماش نگاه کنی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ شاید چون تا حالا عشق نشدی وقتی عاشق میشی فقط به چشم نگاه می کنی حتی نمی فهمی چشم طرف چه رنگی هست چه اندازه است فقط می دونی دوست داری تو چشماش نگاه کنی :w58:............ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده