afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اره جاتون خالي...پارك و در خيابان..اول خيابون بين ماشينا رفتم ببينم ميتونم .. چون ميخوام سركار برم ببينم ميتونم با دوچرخه برم. سخته بايد تمرين بيشتري كنم.. اخي الهي موفق باشی مردم چه خارجی هستن دلی (فتحه رو دال.به ترکی یعنی دیوونه ) دل دیونه (این هم به زبون لریش فتحه رو دال) اونو من بايد تشخيص بدماااا.. نه خودت.. چون بچه ها بدون شما تهنا ميشن بايد بموني.. افتاد؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ جوک نیست که تو به ترک دیوار هم می خندی یعنی توهم در حد لالیگا 100بار گفتم خصلتای خودتونو به من نسبت ندید پدرجان کیو زدید ناکار کردید؟مهناز کو؟ مریم کو؟ آرتاش سلام خوش اومدی بذار برسی بعد شروع کن به اذیت کردن افشین(الکی مثلا من نمیدونم کرم از افشینه) سلام من خیلی وقته بودم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی توهم در حد لالیگا 100بار گفتم خصلتای خودتونو به من نسبت ندید پدرجان سلام من خیلی وقته بودم دیدم که خندیدی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ جوک گفتید خندیدم نه ترک دیوار رو می گم یادته حدودا یه ماه پیش 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ نه ترک دیوار رو می گم یادته حدودا یه ماه پیش وقت داروهاتون گذشته؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ وقت داروهاتون گذشته؟ دارو ها رو صبح خوردم فکر کنم فراموشی گرفتی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دارو ها رو صبح خوردم فکر کنم فراموشی گرفتی خو هر روز باید 3بار بخورید میگم خوب نمیشید نگو فقط صبحا میخورید داروهارو 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ وقت داروهاتون گذشته؟ بسپارش دست من......وقت آمپول افشین.............. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بسپارش دست من......وقت آمپول افشین.............. بله حتما 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خو هر روز باید 3بار بخورید میگم خوب نمیشید نگو فقط صبحا میخورید داروهارو دکتر گفت فقط صبح بخور از مریم بپرس بسپارش دست من......وقت آمپول افشین.............. یا فضیل بن غیاض این می خواد منو بکشه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دکتر گفت فقط صبح بخوراز مریم بپرس یا فضیل بن غیاض این می خواد منو بکشه نه باس روزی 3بار باشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دکتر گفت فقط صبح بخوراز مریم بپرس یا فضیل بن غیاض این می خواد منو بکشه کلی بازی در نیار.................بیا امپولتو بزن...... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ نه باس روزی 3بار باشه تو که دکتر نیستی کلی بازی در نیار.................بیا امپولتو بزن...... نمی خوام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ تو که دکتر نیستی نمی خوام باید با زبون زور باهات حرف زد..... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ موفق باشی مردم چه خارجی هستن دل دیونه (این هم به زبون لریش فتحه رو دال) من خارجيم ديگه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ باید با زبون زور باهات حرف زد..... زورم زیاده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده