afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ نه دیگه نشد زرشک زرشک خودتی من عقل بیشتره پس من بزرگترم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ زرشک خودتی من عقل بیشتره پس من بزرگترم جوک نگید دیگه من خندم میگیره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ جوک نگید دیگه من خندم میگیره جوک نیست که تو به ترک دیوار هم می خندی 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ کیو زدید ناکار کردید؟ مهناز کو؟ مریم کو؟ آرتاش سلام خوش اومدی بذار برسی بعد شروع کن به اذیت کردن افشین(الکی مثلا من نمیدونم کرم از افشینه) 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ کیو زدید ناکار کردید؟مهناز کو؟ مریم کو؟ آرتاش سلام خوش اومدی بذار برسی بعد شروع کن به اذیت کردن افشین(الکی مثلا من نمیدونم کرم از افشینه) مریم اومد همه به صف اجلو نظام. خبر دار لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ کیو زدید ناکار کردید؟مهناز کو؟ مریم کو؟ آرتاش سلام خوش اومدی بذار برسی بعد شروع کن به اذیت کردن افشین(الکی مثلا من نمیدونم کرم از افشینه) مریم قهر کرد رفت مهناز هم از سازمان ضد تروریستی اومدن بردنش آرتاش فعلا قدیمی ترین عضو اینجاست لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مریم اومد همه به صف اجلو نظام. خبر دار بگو 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بگو 2 هفته بعد .... یوهوووووهووووو اینجا بدجور رعدوبرق میزنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ 2 هفته بعد .... یوهوووووهووووواینجا بدجور رعدوبرق میزنه پدر پدربزرگ من سوار اسب بود رعد برق زد و هر دوتاشون مردن الان رعد برق بزنه تو بمیری تا آخر عمر باید فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ پدر پدربزرگ من سوار اسب بود رعد برق زد و هر دوتاشون مردن الان رعد برق بزنه تو بمیری تا آخر عمر باید فکر کنم خدابیامرزتشون زبونتو گاز بگیر بچه دههه خیلی تخس شدی منو مجبور نکن تنبیهت کنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خدابیامرزتشون زبونتو گاز بگیر بچه دههه خیلی تخس شدی منو مجبور نکن تنبیهت کنم میگن آدم خوبی بود ولی سزای عملش بود که بسوزه (یه دختری تو روستا با نامزدش قبل از ازدواج رابطه داشت این هم آتیشش زد) مگه مریضم زبونم رو گاز بگیرم اگر اذیتم کنی شیشه های خونه رو می شکونم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من امدم..رفته بودم دوچرخه سواري.. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من امدم..رفته بودم دوچرخه سواري.. کجا ؟خوش گذشت؟ اصلا دلم خواست دوچرخه سواری کنم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ میگن آدم خوبی بود ولی سزای عملش بود که بسوزه (یه دختری تو روستا با نامزدش قبل از ازدواج رابطه داشت این هم آتیشش زد)مگه مریضم زبونم رو گاز بگیرم اگر اذیتم کنی شیشه های خونه رو می شکونم دیوونه اصلا خودم میرم ناکجا اباد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دیوونه اصلا خودم میرم ناکجا اباد دیوونه تویی من از دیشب تا الان حالم خوب شده کلا حس می کنم مغزم برگشته تو سرم به زودی از اینجا استعفا میدم نمی خواد بری دیگه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دیوونه توییمن از دیشب تا الان حالم خوب شده کلا حس می کنم مغزم برگشته تو سرم به زودی از اینجا استعفا میدم از پا قدم منه اگه سر زدی برامون کمپوت بیار 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ از پا قدم منه اگه سر زدی برامون کمپوت بیار براتون پوست کمپوت می آرم (سادیسمم خوب نشده) 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ کجا ؟خوش گذشت؟اصلا دلم خواست دوچرخه سواری کنم اره جاتون خالي... پارك و در خيابان..اول خيابون بين ماشينا رفتم ببينم ميتونم .. چون ميخوام سركار برم ببينم ميتونم با دوچرخه برم. سخته بايد تمرين بيشتري كنم.. اخي الهي 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ براتون پوست کمپوت می آرم (سادیسمم خوب نشده) دلی (فتحه رو دال.به ترکی یعنی دیوونه ) 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دیوونه توییمن از دیشب تا الان حالم خوب شده کلا حس می کنم مغزم برگشته تو سرم به زودی از اینجا استعفا میدم نمی خواد بری دیگه اونو من بايد تشخيص بدماااا.. نه خودت.. چون بچه ها بدون شما تهنا ميشن بايد بموني.. افتاد؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده