roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بزرگ که شدی انتقامم رو بگیر مهناز باید بگیره خوراکه خودشه:ws28: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی حاضر جوابی تاثیرات قرصه است اره دوازده ساله.. خب دكترت خوب نبوده.. كلن تعطيلت كردن.. برو بخش مديريتي دارالمجانين رو بهت بدن سابقه داري... وقتی بچه اش رهبر هست دیگه چه احتیاجی داره 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ تاثیرات قرصه است وقتی بچه اش رهبر هست دیگه چه احتیاجی داره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مهناز باید بگیره خوراکه خودشه:ws28: نمیشه انتقام منو باید از مهناز نامرد بگیرید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مهناز باید بگیره خوراکه خودشه:ws28: من از کی تاحالا انتقام گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ نمیشه انتقام منو باید از مهناز نامرد بگیرید بیاید انتقام افشین و ازمن بگیرید...خودتم بیا انتقام بگیر:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بیاید انتقام افشین و ازمن بگیرید...خودتم بیا انتقام بگیر:icon_razz: من مردم و دستم از دنیا کوتاهه قاتل 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من مردم و دستم از دنیا کوتاهه قاتل قاطی کردی.......من نکشتمت........ ..........پیجای قبلی و درست بخون.....:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ قاطی کردی.......من نکشتمت........ ..........پیجای قبلی و درست بخون.....:icon_razz: حاشا نکن کار خودت بود تروریست لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ چیکارش داشتی من کاری نداشتم خودش گفت بیا بزن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من کاری نداشتم خودش گفت بیا بزن خواسته مظلوم نمایی کنه بش توجه کنی بعد تو زدی لهش کردی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خواسته مظلوم نمایی کنه بش توجه کنیبعد تو زدی لهش کردی ایناها هیچیش نشده به من شه میخواست درست حسابی مظلوم نمایی کنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ ایناها هیچیش نشده به من شه میخواست درست حسابی مظلوم نمایی کنه مغزش مشکل پیدا کرده چی هیچیش نیست آخه کی اینجوری ویولون می زنه؟ قاعده اش همینه تو گیج بودی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ مغزش مشکل پیدا کرده چی هیچیش نیست آخه کی اینجوری ویولون می زنه؟قاعده اش همینه تو گیج بودی از بچگیش همینجوری بود به من شه بشینید بینیم باوالبت به شما رفتم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ از بچگیش همینجوری بود به من شهبشینید بینیم باوالبت به شما رفتم زدی یارو رو ناکار کردی بعد می گی به من چه ؟ تو مسلمون نیستی فری تو که بزرگتر از منی حداکثرش اینه که من به تو رفته باشم که شکر خدا نشده 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ زدی یارو رو ناکار کردی بعد می گی به من چه ؟ تو مسلمون نیستی فریتو که بزرگتر از منی حداکثرش اینه که من به تو رفته باشم که شکر خدا نشده به من شههههههههههههههههه راس میگیدااااااا یادم رفته بود یه شش هفت ماهی من بزرگترم خو الان باید احترام بذارید قشنگ مودب بشینید سرجاتون 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ به من شهههههههههههههههههراس میگیدااااااا یادم رفته بود یه شش هفت ماهی من بزرگترم خو الان باید احترام بذارید قشنگ مودب بشینید سرجاتون درسته تو سنت بیشتره ولی من بزرگترم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ درسته تو سنت بیشتره ولی من بزرگترم نه دیگه نشد زرشک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده