masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها مثکه این سلامت داره در مقابل درمان مقاومت میکنه خودش دوست نداره خوب بشه:vahidrk:مهناز بچه هارو صدا کن سلامتو ببریم همونجا که سهندو بردیم كجا نه ديگه.. روزبه ماباهم دوستيمااا 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ كجانه ديگه.. روزبه ماباهم دوستيمااا اصلا نگران نباش ما اونایی رو که خوب نمیشن یا در مقابل خوب شدن مقاومت میکنن میبریم تو حیاط پشتی اعضای بدنشون رو در میاریم میفروشیم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ های رفقا حالتون چطوره هایو علیکم مخلصیم. خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هایو علیکم مخلصیم.خوبی؟ قربانت تو خوبی ؟ کم پیدایی ، از بعد دستبرد به داروها سر سنگین شدی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا امتحان دارم..............7:30صبح........ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قربانت تو خوبی ؟ کم پیدایی ، از بعد دستبرد به داروها سر سنگین شدی نه بابا این چه حرفیه اتاقه خودت بود که دیگه به انباری تبدیل شد فردا امتحان دارم..............7:30صبح........ پس اینجا چی کار میکنییییییییییییییییییییییییییییییی برو سر درست:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا امتحان دارم..............7:30صبح........ تو میتونی نه بابا این چه حرفیه اتاقه خودت بود که دیگه به انباری تبدیل شد اتاق دخترت بود 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه بابا این چه حرفیه اتاقه خودت بود که دیگه به انباری تبدیل شد پس اینجا چی کار میکنییییییییییییییییییییییییییییییی برو سر درست:vahidrk: خو از صب خوندم.............دیگه هنگ کردم....... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ............:w768:.........هیچی یادم نمیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد.........:w74: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ............:w768:.........هیچی یادم نمیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد.........:w74: فردا صفر میشی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چته پسرم دپرسی مادر جان تا کی باید من غذا پختن تو رو تحمل کنم؟ (هیچی نت ندارن کلا یه مگ مونده تا فرداشب هم شارژ نمی شهیه مورد دیگه هم هست تو پیام خصوصی برات می گم) 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مادر جان تا کی باید من غذا پختن تو رو تحمل کنم؟(هیچی نت ندارن کلا یه مگ مونده تا فرداشب هم شارژ نمی شهیه مورد دیگه هم هست تو پیام خصوصی برات می گم) بشکنه این دس که نمک نداره از فردا همون غذای دانشگاتو بخور اینقدرم دانلود نکن هی حجم هدر میدی :vahidrk: باز چ دست گلی به اب دادی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس چرا هیشکی نمیاد اینجا؟همتون خوب شدید رفتید دنبال زندگیتون؟ بی معرفتا حد اقل خدافظی میکردید 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس چرا هیشکی نمیاد اینجا؟همتون خوب شدید رفتید دنبال زندگیتون؟بی معرفتا حد اقل خدافظی میکردید سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام .................من ک همیشه هستم..... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرمایید بروبچ حالتون جا بیاد 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دست درد نکنهههههههههههههههه.........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده