Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تسلیم شدی........ حالا ک اینطور شد......... اقا سرش بذارید اینجااااااااااااااااااااااااااااااا............ شب همگی بخیر 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شب همگی بخیر شبت بخیر حیف این عکس نیست به این خوشگلی گذاشتی زیر تبر؟؟ بای 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شبت بخیر حیف این عکس نیست به این خوشگلی گذاشتی زیر تبر؟؟بای از یه دیوونه چه انتظاری میره ( بی شوخی منظوری نداشتم ناراحت نشین؟) 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:سلاااااااااااااااااااااااااااااااام من دوباره ظهور کردم سلاممجتبی اسمتو عوض کردی چرا...مگه اینجااسمو عوض,میکنن... من جای خوبی هستم نگران نباشید برا خنده:4chsmu1: اره.مگه نمیدونی ثبت احوالم داره؟؟ زندان باشی بهتره تا زیرزمین باشی مبارک صاحابش خودم از این باغا دارم داداش بیار من خودم براتون دوا درست میکنم:gnugghender: ازینا که توش کشک داره ما کارمون از لول و بست و حل گرفتن و سیخ گذشته داااااااااااش تزریقی شدیم تو دستم یه جای خالی نیست :4564::4564::4564: بر رفیق ناباب لعنت :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: یه روزایی بود تو محل برو بیایی داشتیم نون تیلیت میکردیم تو عرق سگی صبحونه میخوردیم لوتی بودیم اهل دود و دم نبودیم حرفمون حرف بود نوچه داشتیم واس خودمون از وقتی به این شکل و شمایل افتادیم دو و ورمون خالی شد :4564::4564::4564: مصصصصصصصصصبتو شکرررررررررر:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بشمر اشتباهت همینه دیگه!!بیا من یچی بت میدم آررررررررررررررروووووووووووووووووممممممممهههههههههههه آررررررررررووووووووووم شی:gnugghender: یعنی با یه قاشق شربت حله یا باید یه مدت قرص بوخورم سلام سهندجون خوش اومدی به دیوونه خونه. قرص مرص خواستی داداش پیش ما بیاهواتو داریمزیرمیزی ام به شششششششششششششدددددتتتت قبول میشه چرا ؟؟؟؟؟ اونو بعدا تو پ خ بهت میگم نه داداش افشین ما سهرابشم نیستیم و کشته رفاقتیم دمت جیز بچه ها این یکی شاعر بوده فشار اومده بهش، یا عاشق بوده شیکوندنش،یا از رو دیفار شیرجه زده رو زمین، یافشار درسی، یا حجم بالای آلاینده ها، یا فشار زندگی، یا شب خوابیده صب بیدار شده اینجوری بوده؟ 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زنده یاد، دریمی گرل :ws28: 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هنوز زندم! زیاد خوشحال نباش بیا لباستو بپوش باید بری زیر زمین 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هنوز زندم! :vahidrk:...........خودم میکشمت......:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زیاد خوشحال نباش بیا لباستو بپوش باید بری زیر زمین 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از رنگش خوشت نمیاد یا مدلش بگو برات عوض کنم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از رنگش خوشت نمیاد یا مدلش بگو برات عوض کنم همون خوبه.......یکم چین دارتر باشههههههههههه....................بهش میاد........ 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با شما نمیشه بحث کرد.خوبه همونو بده بپوشمش 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با شما نمیشه بحث کرد.خوبه همونو بده بپوشمش مجتبی چطوری دادا؟اسمتو چرا عوض کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با شما نمیشه بحث کرد.خوبه همونو بده بپوشمش اینم بذار رو سرت....... 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مجتبی چطوری دادا؟اسمتو چرا عوض کردی؟ شناختی؟تازه میخواستم بترسونمت سلام 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم بذار رو سرت....... چشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :vahidrk:............خجالت بکش..............................................چرا تاج میذاری سرت...........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شناختی؟تازه میخواستم بترسونمتسلام به نظرت من کودنم که نشناسم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :vahidrk:............خجالت بکش..............................................چرا تاج میذاری سرت...........:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده