ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صورت هامون رو دیدی نمی تونیم بذاریم زنده بری بیرون :guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صد دفه گفتم تو کار من دخالت نکن من امپول دوس دارم بیا اینم چماق تو اول بزن بعدش منم امپول میزنم :sorry: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه قرونم برات ارٍث نمی زارم حالا از ما گفتن تو میمونی تو جهنم و بی پولی بشکنه که دستم نمک نداره اینم از بچه بزرگ کردنم شده عزرئیل خودمون :vahidrk: انگشتت رو می بریم همه ی کل اموالت رو می زنیم به نامش صد دفه گفتم تو کار من دخالت نکن من امپول دوس دارم بیا اینم چماق تو اول بزن بعدش منم امپول میزنم باشه آمپول چی می خوای بزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین............ادم خوار............................منکه میدونم میخوای باهاش سوپ درست کنی..............:vahidrk:........... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ولی زنده ام براتون گرونتره ها :gnugghender: روانشناسی اینجا بکار نمیاد اگه تاثیر داشت ما الان حوب شده بودیم یه قرونم برات ارٍث نمی زارم حالا از ما گفتن تو میمونی تو جهنم و بی پولی بشکنه که دستم نمک نداره اینم از بچه بزرگ کردنم شده عزرئیل خودمون :vahidrk: شما برو بهشت غصه مارو نخور ما اونجا برامون خاطرست 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :sorry: حیف افشین دست و بالمو بسته وگرنه خیلی بدون درد کارمون تموم میشد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین............ادم خوار............................منکه میدونم میخوای باهاش سوپ درست کنی..............:vahidrk:........... اون هم بخشی از فواید این کار هستش خوشمزه است مثل تو سمی هم نیستن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگشتت رو می بریم همه ی کل اموالت رو می زنیم به نامش باشه آمپول چی می خوای بزنی؟ نه خیر این کلا خلاص افشین مستعدی بالام جان من تسلیمم میگم آخر شب نشین این فیلمهای خاک بر سری اره رو نیبین گوش نمی کنی اینم عواقبش بیا داعشی شدی رفت پی کارش 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگشتت رو می بریم همه ی کل اموالت رو می زنیم به نامش باشه آمپول چی می خوای بزنی؟ مورفین داریم فقط 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بچه ها شبتون بخیر و در ارامش من برم بای .... اسپم خونتون رفته بالا شما هم خاموش کنین برین .... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه خیر این کلا خلاص افشین مستعدی بالام جان من تسلیمم میگم آخر شب نشین این فیلمهای خاک بر سری اره رو نیبین گوش نمی کنی اینم عواقبش بیا داعشی شدی رفت پی کارش من بکر بغدادی هستم (پسر رهبر داعش) دیگه داعش نباشم چی باشم اصلا به خاطر همین نسبته رهبر اینجام 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تموم شد؟ تموم شد یرسیم بهم من اشکتو در نیارم مرد نیستم ای پدر کش 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه خیر این کلا خلاص افشین مستعدی بالام جان من تسلیمم میگم آخر شب نشین این فیلمهای خاک بر سری اره رو نیبین گوش نمی کنی اینم عواقبش بیا داعشی شدی رفت پی کارش تسلیم شدی........ حالا ک اینطور شد......... اقا سرش بذارید اینجااااااااااااااااااااااااااااااا............ 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مورفین داریم فقط اوکی حله تموم شد؟ فعلا اتاق عمل هستن 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تموم شد یرسیم بهم من اشکتو در نیارم مرد نیستم ای پدر کش مخلصیم دادا امتیازه کتابخونه فراموش نشهسفارش بکنشبت حوش 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مخلصیم دادا امتیازه کتابخونه فراموش نشهسفارش بکنشبت حوش شبت خوش 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تموم شد یرسیم بهم من اشکتو در نیارم مرد نیستم ای پدر کش همیشه سهراب کشی بوده حالا یه بار رستم کشی دنیا به آخر که نمی رسه خوب بچه ها شبتون بخیر و در ارامش من برم بای .... اسپم خونتون رفته بالا شما هم خاموش کنین برین .... شب خوش 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همیشه سهراب کشی بوده حالا یه بار رستم کشی دنیا به آخر که نمی رسه شب خوش نه داداش افشین ما سهرابشم نیستیم و کشته رفاقتیم دمت جیز 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده