roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب اتاق عمل آماده کنید سریع اعضاش رو اهدا کنیم اهدا چیه بازار سیاه درامد داره برامون اونو خودت بوخور ابی رو بیار ابی برات خوب نیست حرف دکترو گوش کن:gnugghender: آقا مدیر شما هم :4chsmu1: اگه گیر اوردی منم خبر کن در به در یه 1 ماهشم پیدا نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای ول کارت هم داره روزبه جان با چماق بزن تو سرش ببریمش اتاق عمل اعضاش رو در بیاریممریم سریع مشتری براش جور کن گفتم که مشتریشو پیدا کردم به شما نمی رسه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو من برا خودتون میگم.................................................................دستم نمک نداره............................................:4564:..............بیا بزن راحتم کن............. :w58: تموم شد گذذشت 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای ول کارت هم داره روزبه جان با چماق بزن تو سرش ببریمش اتاق عمل اعضاش رو در بیاریممریم سریع مشتری براش جور کن من ضمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانت میکنممممممممممممممممممممم...............................روزبههههههههههههههههههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهدا چیه بازار سیاه درامد داره برامون ابی برات خوب نیست حرف دکترو گوش کن:gnugghender: اگه گیر اوردی منم خبر کن در به در یه 1 ماهشم پیدا نمیکنم :vahidrk: پول میدم شهریتو بدی میدی این چیزخوری می خوری 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گفتم که مشتریشو پیدا کردم به شما نمی رسه دیگه تمومه از اینجا بیرون نمیری ولی مطمئا باش اعضاتو به آدمای نیازمند میفروشیم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای ول کارت هم داره روزبه جان با چماق بزن تو سرش ببریمش اتاق عمل اعضاش رو در بیاریممریم سریع مشتری براش جور کن نگران نباش مشتری دست به نقد دارم گفتم مال مهندس بوده خوب میخرن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ می گم نازنین چند روزی نیست اثر کرده بهشولی چرا فروختیش مگه بیت الماله راحت خرید و فروش میکنین نازنین کلا بدنش مقاوم شده باید تزریقی براش نوشت نه بدون نسخه قاچاقه قیمتش بالا میشه من عمل کنم ؟ از بچگی دوست داشتم جراح بشم باشه ولی به شرطی دیگه آشپزی نکنی بعد حواست باشه قلبش رو درسته دربیاری قیمتش بالاست 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه من عمل کنم ؟ از بچگی دوست داشتم جراح بشم کارت داعشی داری مثل اینکه بورو 13 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه تمومه از اینجا بیرون نمیری ولی مطمئا باش اعضاتو به آدمای نیازمند میفروشیم:gnugghender: اره میدونم مثل تمام بیمارستانها که بخیه میزنن به نیازمنداشش:icon_pf (34): نخیرم من بهت اعتماد ندارم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهدا چیه بازار سیاه درامد داره برامون منظورم همون بود میگیم اهدا که پولش رو برا خودمون برداریم گفتم که مشتریشو پیدا کردم به شما نمی رسه تو فعلا اینجا اسیر ما هستی من ضمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانت میکنممممممممممممممممممممم...............................روزبههههههههههههههههههههههههههههه ما پول لازم داریم اگر می خوای می تونیم خودت رو اهدا کنیم (سهم خودت رو در نظر بگیر و بیخیال ضمانت شو) نگران نباش مشتری دست به نقد دارم گفتم مال مهندس بوده خوب میخرن خوب همه چی جور شد دیگه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نازنین کلا بدنش مقاوم شده باید تزریقی براش نوشتنه بدون نسخه قاچاقه قیمتش بالا باشه ولی به شرطی دیگه آشپزی نکنی بعد حواست باشه قلبش رو درسته دربیاری قیمتش بالاست دستپخت من به این خوبی :vahidrk: بچه بدی شدی :vahidrk: کارت داعشی داری مثل اینکه بورو 13 اصلا درد نداره قبلش بیهوش میکنم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من ضمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانت میکنممممممممممممممممممممم...............................روزبههههههههههههههههههههههههههههه ضمانت نداریم گلم آروم باش.به پولش نیاز داریم منطقی فکر کن:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دستپخت من به این خوبی :vahidrk: بچه بدی شدی :vahidrk: اصلا درد نداره قبلش بیهوش میکنم مورفینا رو من که بالا کشیدم با چماق بیهوشش کنید:| 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دستپخت من به این خوبی :vahidrk: بچه بدی شدی :vahidrk: اصلا درد نداره قبلش بیهوش میکنم حوب دیگه همه چی امادس.سهند جان بخواب عمو که داری میری بهشت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ضمانت نداریم گلم آروم باش.به پولش نیاز داریم منطقی فکر کن:gnugghender: ولی زنده ام براتون گرونتره ها :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ولی زنده ام براتون گرونتره ها :gnugghender: صورت هامون رو دیدی نمی تونیم بذاریم زنده بری بیرون 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حوب دیگه همه چی امادس.سهند جان بخواب عمو که داری میری بهشت یه قرونم برات ارٍث نمی زارم حالا از ما گفتن تو میمونی تو جهنم و بی پولی بشکنه که دستم نمک نداره اینم از بچه بزرگ کردنم شده عزرئیل خودمون :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مورفینا رو من که بالا کشیدم با چماق بیهوشش کنید:| صد دفه گفتم تو کار من دخالت نکن من امپول دوس دارم بیا اینم چماق تو اول بزن بعدش منم امپول میزنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده