رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مرسیییییییییییییییییییییییییییی............:hapydancsmil:..............:hapydancsmil:

خوبه روزبه بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خدایش..........:w16:

و گرنه ک افشین قرصاشو نمیخورد میخواست بامن سوپ درست کنه........:whistle:................................:icon_pf (34):

افشین بیاد حسابشو میرسم... :icon_razz:روزبه منو میکشه بخاطر شکستن در :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
افشین بیاد حسابشو میرسم... :icon_razz:روزبه منو میکشه بخاطر شکستن در :icon_pf (34):

فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سرت.............در اتاقه من بوووووووووووووووووووووووووود................اشکالی نداره........................................:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از کجا ایمیل منو فهمیدی :w000: من زودرنجم؟:vahidrk:

خودت گذاشته بودی تو پروفت:ws52:

آرزو کیه افشین؟ چرا میخوای ازش شکایت کنی؟؟؟:ws38:

n22ygixgcywh7p0il93n.jpg

گندم هستش همون دختره که قاضی هستش:ws3:

ازینا که توش کشک داره:hanghead:

حل گرفتن و سیخ گذشته داااااااااااش تزریقی شدیم :4564:

تو دستم یه جای خالی نیست :4564:

:4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564:

بر رفیق ناباب لعنت :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564:

یه روزایی بود تو محل برو بیایی داشتیم نون تیلیت میکردیم تو عرق سگی صبحونه میخوردیم لوتی بودیم اهل دود و دم نبودیم حرفمون حرف بود نوچه داشتیم واس خودمون از وقتی به این شکل و شمایل افتادیم دو و ورمون خالی شد :4564::4564::4564::4564::4564::4564:

مصصصصصصصصصبتو شکرررررررررر:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

نه از این سیاها که خیلی ترشن:ws3:

غلط کردی :w000: اخراجی اصلا:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسیییییییییییییییییییییییییییی............:hapydancsmil:..............:hapydancsmil:

خوبه روزبه بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خدایش..........:w16:

و گرنه ک افشین قرصاشو نمیخورد میخواست بامن سوپ درست کنه........:whistle:................................:icon_pf (34):

آخه از جونم سیر شدم:w000:

اینقدر مواد زدی گوشتت سمی هستش:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سرت.............در اتاقه من بوووووووووووووووووووووووووود................اشکالی نداره........................................:w16:

:hanghead: نیاز مبرم به دارو داشتیم ددی تو هم خسیس مجبور شدم :sigh:

منم مشکلم اینه :w58:

حیف مهندسین وگرنه یه فن خاصی داره روتون اجرا میکردم خوب میشدین :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:hanghead: نیاز مبرم به دارو داشتیم ددی تو هم خسیس مجبور شدم :sigh:

حیف مهندسین وگرنه یه فن خاصی داره روتون اجرا میکردم خوب میشدین :ws3:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نذاشتم :ws52: گذاشتم چرا نمیبینم :ws52:

آها همون دختر خانم خوش تیپ :ws3: چرا حالا فکر کنم اون باید از تو شکایت کنه :ws3:

حرف دهنتو بفهم بچه :vahidrk: چقدر باید بزنمت آخه :vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم مشکلم اینه :w58:

باز خوبه مشکل تو میدونی...............:ws3:...............مهندس :there:

یعنی با یه قاشق شربت حله یا باید یه مدت قرص بوخورم :w58:

سلام

مریم کلی پول تعمیر در و دیوار شد سریع بریز به حساب دیوونه خونه:ws3:

به به عمو سهند.نه اقا جان با یه قاشق هیچ بهبودی ای حاصل نمیشه برو تو اتاق 13 بستری شو تو زیر زمین

:ws3:

مهناز همچین میگی خوبه مشکلتو میدونی انگار خودت نمیدونی چند بار بگم مشکل تو بیششششششششششش فعایه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

..........................:vahidrk:......................................................:vahidrk:........................داد نزن.....................:vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

مریم کلی پول تعمیر در و دیوار شد سریع بریز به حساب دیوونه خونه:ws3:

به به عمو سهند.نه اقا جان با یه قاشق هیچ بهبودی ای حاصل نمیشه برو تو اتاق 13 بستری شو تو زیر زمین

:ws3:

مهناز همچین میگی خوبه مشکلتو میدونی انگار خودت نمیدونی چند بار بگم مشکل تو بیششششششششششش فعایه:banel_smiley_4:

:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...