Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیییییییییییییییییییییییییییی............:hapydancsmil:..............:hapydancsmil:خوبه روزبه بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خدایش.......... و گرنه ک افشین قرصاشو نمیخورد میخواست بامن سوپ درست کنه........................................:icon_pf (34): افشین بیاد حسابشو میرسم... :icon_razz:روزبه منو میکشه بخاطر شکستن در :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین بیاد حسابشو میرسم... :icon_razz:روزبه منو میکشه بخاطر شکستن در :icon_pf (34): فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سرت.............در اتاقه من بوووووووووووووووووووووووووود................اشکالی نداره........................................ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا تعجب منم مشکلم اینه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم مشکلم اینه باز خوبه مشکل تو میدونی..............................مهندس :there: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز خوبه مشکل تو میدونی..............................مهندس :there: یعنی با یه قاشق شربت حله یا باید یه مدت قرص بوخورم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کجا ایمیل منو فهمیدی من زودرنجم؟:vahidrk: خودت گذاشته بودی تو پروفت آرزو کیه افشین؟ چرا میخوای ازش شکایت کنی؟؟؟ گندم هستش همون دختره که قاضی هستش ازینا که توش کشک داره حل گرفتن و سیخ گذشته داااااااااااش تزریقی شدیم تو دستم یه جای خالی نیست :4564::4564::4564: بر رفیق ناباب لعنت :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: یه روزایی بود تو محل برو بیایی داشتیم نون تیلیت میکردیم تو عرق سگی صبحونه میخوردیم لوتی بودیم اهل دود و دم نبودیم حرفمون حرف بود نوچه داشتیم واس خودمون از وقتی به این شکل و شمایل افتادیم دو و ورمون خالی شد :4564::4564::4564: مصصصصصصصصصبتو شکرررررررررر:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): نه از این سیاها که خیلی ترشن افشین بیاد حسابشو میرسم... :icon_razz:روزبه منو میکشه بخاطر شکستن در :icon_pf (34): غلط کردی اخراجی اصلا 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیییییییییییییییییییییییییییی............:hapydancsmil:..............:hapydancsmil:خوبه روزبه بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود خدایش.......... و گرنه ک افشین قرصاشو نمیخورد میخواست بامن سوپ درست کنه........................................:icon_pf (34): آخه از جونم سیر شدم اینقدر مواد زدی گوشتت سمی هستش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سرت.............در اتاقه من بوووووووووووووووووووووووووود................اشکالی نداره........................................ نیاز مبرم به دارو داشتیم ددی تو هم خسیس مجبور شدم منم مشکلم اینه حیف مهندسین وگرنه یه فن خاصی داره روتون اجرا میکردم خوب میشدین 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نیاز مبرم به دارو داشتیم ددی تو هم خسیس مجبور شدم حیف مهندسین وگرنه یه فن خاصی داره روتون اجرا میکردم خوب میشدین :w58::w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت گذاشته بودی تو پروفت گندم هستش همون دختره که قاضی هستش نه از این سیاها که خیلی ترشن غلط کردی اخراجی اصلا من نذاشتم گذاشتم چرا نمیبینم آها همون دختر خانم خوش تیپ چرا حالا فکر کنم اون باید از تو شکایت کنه حرف دهنتو بفهم بچه :vahidrk: چقدر باید بزنمت آخه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین بیاد حسابشو میرسم... :icon_razz:روزبه منو میکشه بخاطر شکستن در :icon_pf (34): منم مشکلم اینه باز خوبه مشکل تو میدونی..............................مهندس :there: یعنی با یه قاشق شربت حله یا باید یه مدت قرص بوخورم سلام مریم کلی پول تعمیر در و دیوار شد سریع بریز به حساب دیوونه خونه به به عمو سهند.نه اقا جان با یه قاشق هیچ بهبودی ای حاصل نمیشه برو تو اتاق 13 بستری شو تو زیر زمین مهناز همچین میگی خوبه مشکلتو میدونی انگار خودت نمیدونی چند بار بگم مشکل تو بیششششششششششش فعایه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت گذاشته بودی تو پروفت گندم هستش همون دختره که قاضی هستش نه از این سیاها که خیلی ترشن غلط کردی اخراجی اصلا ..........................:vahidrk:......................................................:vahidrk:........................داد نزن.....................:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا چرا سیزده 12+1 نمی شه کلاس داره مثل 1+5 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممریم کلی پول تعمیر در و دیوار شد سریع بریز به حساب دیوونه خونه به به عمو سهند.نه اقا جان با یه قاشق هیچ بهبودی ای حاصل نمیشه برو تو اتاق 13 بستری شو تو زیر زمین مهناز همچین میگی خوبه مشکلتو میدونی انگار خودت نمیدونی چند بار بگم مشکل تو بیششششششششششش فعایه 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ضمن یاداوری کنم که بزرگتر اومده تو دیوونه خونه احترام یادتون نره 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ضمن یاداوری کنم که بزرگتر اومده تو دیوونه خونه احترام یادتون نره 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :w58::w58::w58: فعلا از این هر شب یه قاشق بخورین مدیونین فکر کنین چیز خاصی توش ریختم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا چرا سیزده 12+1 نمی شه کلاس داره مثل 1+5 شما برو خودت میفهمی.اونجا یه هم اتاقی دارید که ماشالا حرف نداره ما بهش میگیم سادیسمی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فعلا از این هر شب یه قاشق بخورین مدیونین فکر کنین چیز خاصی توش ریختم نه اصلا از رنگش معلومه زیادتر نمی شه خوردش :45645: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده