Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه منم میرم ارههههههههههههههههههه بروووووووووووووو................................................. اخ جووووووووووووووووون رفت...................:hapydancsmil:............لی لی.............لی لی ................:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ارههههههههههههههههههه بروووووووووووووو................................................. اخ جووووووووووووووووون رفت...................:hapydancsmil:............لی لی.............لی لی ................:hapydancsmil: شب همگی خوش من رفتم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شب همگی خوش من رفتم پسرااااااااااااااااااااااااااااااای قهروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو................حالاااااااااااااااااااااااااا جیغ و دست و هوووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااا..............:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پسرااااااااااااااااااااااااااااااای قهروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو................حالاااااااااااااااااااااااااا جیغ و دست و هوووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااا..............:hapydancsmil: این دخترایی که میگن جیغ دست هورا زیاد برنامه کودک می بینن یا کودک درونشون بیش از حد فعاله؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دخترت غیر قابل کنترل هستش مردم از دستش آسایش ندارنتا حالا 20 نفر رو زده لت و پار کرده بعد پارتی بازی نداریم 11335555555555555556778889966544336778000000000000076565544332222222222200000000000 نفرووووووو........:vahidrk:........آماره درست بدهههههههه........:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 11335555555555555556778889966544336778000000000000076565544332222222222200000000000 نفرووووووو........:vahidrk:........آماره درست بدهههههههه........:vahidrk: اون صفر قبل هفت اصلا منو له کرد دانشجو هم هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این دخترایی که میگن جیغ دست هورازیاد برنامه کودک می بینن یا کودک درونشون بیش از حد فعاله؟ جوابتوووووووووووو نمیدممممممممممممم.............:w589:...........قهروووووووووووووو.......:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دخترت غیر قابل کنترل هستش مردم از دستش آسایش ندارنتا حالا 20 نفر رو زده لت و پار کرده بعد پارتی بازی نداریم ارههههههههههههههههههه بروووووووووووووو................................................. اخ جووووووووووووووووون رفت...................:hapydancsmil:............لی لی.............لی لی ................:hapydancsmil: شب همگی خوش من رفتم پارتی بازی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس قرصم دیگه نداریم خوب بچه دوست داره مردم آزاری کنه چی کارش کنم؟؟؟؟؟جلوشو بگیرم تو روحیش اثر منفی میزاره تازه واردا که از قرنتینه میان بیرون میندازیمشون پیش مهناز که حساب کار بیاد دستشون 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون صفر قبل هفت اصلا منو له کرددانشجو هم هستی؟ از قصد کردم ک له شییییییییییییییییییی........................ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جوابتوووووووووووو نمیدممممممممممممم.............:w589:...........قهروووووووووووووو.......:vahidrk: مسخره اش رو درآوردی دیگه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پارتی بازی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس قرصم دیگه نداریمخوب بچه دوست داره مردم آزاری کنه چی کارش کنم؟؟؟؟؟جلوشو بگیرم تو روحیش اثر منفی میزاره تازه واردا که از قرنتینه میان بیرون میندازیمشون پیش مهناز که حساب کار بیاد دستشون اصلا اخراجی از همون علی ساقی جنس می گیرم منم دوست دارم مردم آزاری کنم برا همین اذیتش می کنم دیگه باید ببندیمش به ستون تا درس عبرت شه از قصد کردم ک له شییییییییییییییییییی........................ کسی که به وسیله ی یه له له بشه میشه شاه له 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میدونیم ک تمامه اینا شوخیه.......بچها من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم...... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میدونیم ک تمامه اینا شوخیه.......بچها من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم...... تا وقتی که شکلک هست شوخیه دیگه دیگه بحث شوخی جدی نکنید همه می دونن شوخیه کلا هر چی من می گم شوخی حالا اگر جدی برداشت کردید مشکل خودتونه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا اخراجی از همون علی ساقی جنس می گیرممنم دوست دارم مردم آزاری کنم برا همین اذیتش می کنم دیگه باید ببندیمش به ستون تا درس عبرت شه کسی که به وسیله ی یه له له بشه میشه شاه له لقب جدیدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت................................................ له اعظم ه.............:ws28: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لقب جدیدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت................................................ له اعظم ه.............:ws28: لقب من فقط گاندی هست و خواهد ماند گاندی رهبر بی همتای دیوونه خونه له از صفاتم هست 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صبح بخیر دیوونه های عزیز.:gnugghender: دیشب تلفات ندادیم؟آخرین بار صدای تیر اندازی و دادو بیداد میشنیدم از دارالمجانین ولی قرصام داشت اثر میکرد حال نداشتم بیام ببینم چه خبره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهناز رو دیشب انداختیم تو زیرزمین برو چک کن ببین زنده است 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صبح بخیر دیوونه های عزیز.:gnugghender:دیشب تلفات ندادیم؟آخرین بار صدای تیر اندازی و دادو بیداد میشنیدم از دارالمجانین ولی قرصام داشت اثر میکرد حال نداشتم بیام ببینم چه خبره چراااااااا افشین دیشب رفته بود رو پشت بوم خوابیده بود......منم نصف شب رفتم پرتش کردم پایین.........کف حیاط........ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهناز رو دیشب انداختیم تو زیرزمین برو چک کن ببین زنده است نخیرمممممممم........دیشب تاریک بود چشات ندید...........:w589:........... مجتبی رو انداختی زیرزمین..... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیرمممممممم........دیشب تاریک بود چشات ندید...........:w589:........... مجتبی رو انداختی زیرزمین..... مجتبی زندانه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده