رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

باشه منم میرم:sigh:

ارههههههههههههههههههه بروووووووووووووو...................................:w000:..............:w000:

اخ جووووووووووووووووون رفت...................:hapydancsmil:............لی لی.............لی لی ................:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارههههههههههههههههههه بروووووووووووووو...................................:w000:..............:w000:

اخ جووووووووووووووووون رفت...................:hapydancsmil:............لی لی.............لی لی ................:hapydancsmil:

شب همگی خوش من رفتم:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

پسرااااااااااااااااااااااااااااااای قهروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو........:w000:........حالاااااااااااااااااااااااااا جیغ و دست و هوووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااا..............:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پسرااااااااااااااااااااااااااااااای قهروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو........:w000:........حالاااااااااااااااااااااااااا جیغ و دست و هوووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااا..............:hapydancsmil:

این دخترایی که میگن جیغ دست هورا

زیاد برنامه کودک می بینن یا کودک درونشون بیش از حد فعاله؟:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دخترت غیر قابل کنترل هستش مردم از دستش آسایش ندارن:w000:

تا حالا 20 نفر رو زده لت و پار کرده:w000:

بعد پارتی بازی نداریم:w000:

11335555555555555556778889966544336778000000000000076565544332222222222200000000000 نفرووووووو........:vahidrk:........آماره درست بدهههههههه........:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
11335555555555555556778889966544336778000000000000076565544332222222222200000000000 نفرووووووو........:vahidrk:........آماره درست بدهههههههه........:vahidrk:

اون صفر قبل هفت اصلا منو له کرد:sigh:

دانشجو هم هستی؟:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این دخترایی که میگن جیغ دست هورا

زیاد برنامه کودک می بینن یا کودک درونشون بیش از حد فعاله؟:w02:

جوابتوووووووووووو نمیدممممممممممممم.............:w589:...........قهروووووووووووووو.......:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دخترت غیر قابل کنترل هستش مردم از دستش آسایش ندارن:w000:

تا حالا 20 نفر رو زده لت و پار کرده:w000:

بعد پارتی بازی نداریم:w000:

پارتی بازی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:پس قرصم دیگه نداریم:ws3:

خوب بچه دوست داره مردم آزاری کنه چی کارش کنم؟؟؟؟؟جلوشو بگیرم تو روحیش اثر منفی میزاره:ws28:

تازه واردا که از قرنتینه میان بیرون میندازیمشون پیش مهناز که حساب کار بیاد دستشون:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پارتی بازی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:پس قرصم دیگه نداریم:ws3:

خوب بچه دوست داره مردم آزاری کنه چی کارش کنم؟؟؟؟؟جلوشو بگیرم تو روحیش اثر منفی میزاره:ws28:

تازه واردا که از قرنتینه میان بیرون میندازیمشون پیش مهناز که حساب کار بیاد دستشون:ws3:

اصلا اخراجی:w000: از همون علی ساقی جنس می گیرم:w000:

منم دوست دارم مردم آزاری کنم برا همین اذیتش می کنم دیگه:banel_smiley_4:

باید ببندیمش به ستون تا درس عبرت شه:ws38:

از قصد کردم ک له شییییییییییییییییییی........................:whistles:

کسی که به وسیله ی یه له له بشه میشه شاه له:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدونیم ک تمامه اینا شوخیه.......بچها من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم......:w16:

تا وقتی که شکلک هست شوخیه دیگه:ws3:

دیگه بحث شوخی جدی نکنید همه می دونن شوخیه:ws38:

کلا هر چی من می گم شوخی حالا اگر جدی برداشت کردید مشکل خودتونه :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا اخراجی:w000: از همون علی ساقی جنس می گیرم:w000:

منم دوست دارم مردم آزاری کنم برا همین اذیتش می کنم دیگه:banel_smiley_4:

باید ببندیمش به ستون تا درس عبرت شه:ws38:

کسی که به وسیله ی یه له له بشه میشه شاه له:ws38:

لقب جدیدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت................................................ له اعظم ه.............:ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
لقب جدیدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت................................................ له اعظم ه.............:ws28::ws28::ws28:

لقب من فقط گاندی هست و خواهد ماند گاندی رهبر بی همتای دیوونه خونه:w000:

له از صفاتم هست :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

صبح بخیر دیوونه های عزیز.:gnugghender:

دیشب تلفات ندادیم؟آخرین بار صدای تیر اندازی و دادو بیداد میشنیدم از دارالمجانین ولی قرصام داشت اثر میکرد حال نداشتم بیام ببینم چه خبره:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
صبح بخیر دیوونه های عزیز.:gnugghender:

دیشب تلفات ندادیم؟آخرین بار صدای تیر اندازی و دادو بیداد میشنیدم از دارالمجانین ولی قرصام داشت اثر میکرد حال نداشتم بیام ببینم چه خبره:ws3:

چراااااااا افشین دیشب رفته بود رو پشت بوم خوابیده بود......منم نصف شب رفتم پرتش کردم پایین.........کف حیاط........:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهناز رو دیشب انداختیم تو زیرزمین برو چک کن ببین زنده است:whistle:

نخیرمممممممم........دیشب تاریک بود چشات ندید...........:w589:........... مجتبی رو انداختی زیرزمین.....

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...