afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :gnugghender:رو چششششششششششام را بیوف دختل جون:vahidrk: خودت میای یا، از اون قرصا هم بهش بده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توام برو زیرزمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین..............کف زیرزمین بدون تشک و لحاف...............بخواب..........:vahidrk::vahidrk: اگه ناراحتی اتاق خودت رو بهش بده اصلا تو میری تو دستشویی زندگی می کنه روزبه می آد اتاق تو 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به اون بچه کاری نداشته باشید:vahidrk:گناه داره قرصاشو سر وقت نخورده یکم پرخاشگر شده من الان باهاش صحبت میکنماتاقه منو کی درست میکنییییییییییییییین؟؟؟ این مریم کجاستتتتتتتتتتتت دختل جون شانس آوردیا بخاطر روزبه داداش این سری بخشونده میشوی مریم همه رو نگران کرده!.. امیدوارم مشکلی براش پیش نیومده باشه... دوستا هرکی تونس خبری ازش بگیره مارو تو جریان احوالاتش قرار بده.. امشب هوا باحاللله بیاید همه باهم بریم پشت بوم بخوابیم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سریع از کف راهرو جمش کن اتاق خالی نداریم تشک و لحاف بردار برو رو پشت و بوم بخواب اره تو گربه ای ....دستشویی گوشت.........:ws28::ws28: نه تو گوشتی دستشویی گربه توام برو زیرزمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین..............کف زیرزمین بدون تشک و لحاف...............بخواب..........:vahidrk::vahidrk: فقط میخواستم بپرسم همه چیز تحته کنترله دیگه الحمدوللا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دعواتون نشه یهو!!!! 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از اون قرصا هم بهش بده :gnugghender:م-س-ه-ل:gnugghender:یا آبی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فقط میخواستم بپرسم همه چیز تحته کنترله دیگه الحمدوللا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دعواتون نشه یهو!!!! شد 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فقط میخواستم بپرسم همه چیز تحته کنترله دیگه الحمدوللا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دعواتون نشه یهو!!!! همه چی خوبه :gnugghender:م-س-ه-ل:gnugghender:یا آبی:gnugghender: آبی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت قرصا روبخوووووووووووووووووووووووووورر........:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت قرصا روبخوووووووووووووووووووووووووورر........:vahidrk: دیوونه ها همه قرص می خوره دیگه اگر قرص نخوری مجتبی شکنجه ات می کنه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه چی خوبه آبی :gnugghender: خودت قرصا روبخوووووووووووووووووووووووووورر........:vahidrk: مهناز؟ میگم،قرصای امشبتو نخوردیا!!!! آفرین دختل خوب!بیا قرصاتو بوخور 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیوونه ها همه قرص می خوره دیگهاگر قرص نخوری مجتبی شکنجه ات می کنه:vahidrk: اول خودتوووووووووووووووووون بخوووووووووووووووووورید......................... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :gnugghender: مهناز؟ میگم،قرصای امشبتو نخوردیا!!!! آفرین دختل خوب!بیا قرصاتو بوخور 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مریییییییییییییییییییییییییییم ..................... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول خودتوووووووووووووووووون بخوووووووووووووووووورید......................... من که خوردم تو بخور 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسییییییییییییییی نیست.......:icon_pf (34):..................... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسییییییییییییییی نیست.......:icon_pf (34):..................... نه رفتن دیگه وقتشه بریم سراغ گاو صندوق قرصا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه رفتن دیگه وقتشه بریم سراغ گاو صندوق قرصا من با تو همکاری نمیکنمممممممممم..................... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من با تو همکاری نمیکنمممممممممم..................... باشه منم میرم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول خودتوووووووووووووووووون بخوووووووووووووووووورید......................... نه رفتن دیگه وقتشه بریم سراغ گاو صندوق قرصا گاوصندوقو بردم خونه با خودم زحمت نکشاز امشب قرص جیره بندی میشه سهم هر کسو میزارم تو اتاقش.مریم آخرین بار که دستبرد زد 160کیلو مرفین برد با خودش منم به پلیس گزارش دادم الان تو زندانه 30 سال براش بریدن:gnugghender: انقدرم سر به سر دختر من نذاااااااااااااریدددددددددد:vahidrk: اون بچه کوچولوه گناه داره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گاوصندوقو بردم خونه با خودم زحمت نکشاز امشب قرص جیره بندی میشه سهم هر کسو میزارم تو اتاقش.مریم آخرین بار که دستبرد زد 160کیلو مرفین برد با خودش منم به پلیس گزارش دادم الان تو زندانه 30 سال براش بریدن:gnugghender:انقدرم سر به سر دختر من نذاااااااااااااریدددددددددد:vahidrk: اون بچه کوچولوه گناه داره دخترت غیر قابل کنترل هستش مردم از دستش آسایش ندارن تا حالا 20 نفر رو زده لت و پار کرده بعد پارتی بازی نداریم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده