Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید تا 5 و 6 عصر بیدار باشماوه 3و نیم شد برم بخونم شبت خوش شب بخیر دوست خوب. 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:هستم هستم هستم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم سیگاری که قولشو به افشین داده بودم 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:سلاااااااااااااااااااااااام!!!!صب بخیر!!!:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:سلاااااااااااااااااااااااام!!!!صب بخیر!!!:hapydancsmil: صبح چیه من هنوز نخوابیدم 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو هنو زنده ای؟! من قرص برنج به تو داده بودم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صبح چیه من هنوز نخوابیدم الان یکاری میکنمممممممم بیهوش شیییییییی.........:vahidrk:........هنوز بیداری...... خوب یکی دیگه.......:vahidrk:..........دوتا دیگه....:vahidrk:..............:vahidrk:..............:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:.................................................................................................................................................................................................................................................:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان یکاری میکنمممممممم بیهوش شیییییییی.........:vahidrk:........هنوز بیداری......خوب یکی دیگه.......:vahidrk:..........دوتا دیگه....:vahidrk:..............:vahidrk:..............:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:.................................................................................................................................................................................................................................................:vahidrk: مهناز تو چرا زنده ای؟؟؟!!!من تو نوشیدنیت سه تا قرص برنج انداخته بودم!!! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهناز تو چرا زنده ای؟؟؟!!!من تو نوشیدنیت سه تا قرص برنج انداخته بودم!!! من آنتی قرص برنجم.........................اینم برا اینکه دیشب تا دیروقت تو نت بودی..........:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من آنتی قرص برنجم.........................اینم برا اینکه دیشب تا دیروقت تو نت بودی..........:vahidrk: تا صب بودم اجازه گرفدم سلام 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت میگی سلامت نیستی سر و صدا نکن داریم درس می خونیم بيخيال.. سخت نگير.. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا صب بودماجازه گرفدم سلام سلام........ ...........ک اینطور............... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالم خيلي بده شايد ديگه منو نديديدددداتاقمو به كسي نديد 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام...................ک اینطور............... :whistle: حالم خيلي بده شايد ديگه منو نديديدددداتاقمو به كسي نديد تو باز قرصای روان گردان منو برداشتی؟؟ اونا دز بالاس!!!فقد برا مصرف خودمهبقیه نابود میشن بخورنشوش 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :whistle: :vahidrk:تو باز قرصای روان گردان منو برداشتی؟؟:vahidrk: اونا دز بالاس!!!فقد برا مصرف خودمهبقیه نابود میشن بخورنشوش الان من ميگم حالم بده.. ولي رو اين شكلك من واقعي واقعي حساسم اينو ميبينم خود بخود واقعا انگار خورده تو سرم.. نزنيد ديگه.. اينو گفتم اينو واقعي واقعي نزاريد.. اره دز بالابود.. من برم. بهتر شدم ميام/ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوووووووووووووووووووووووووففففففففففف ببین کی اینجاستچطوری مهندس؟مولانا میگفت : هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویشمن باور نمیکردم به خونه خوش اومدی مولانا کیه اون زمان جوونیامون ما حدود 100 صفحه اینجا گذروندیم...یادش بخیراگه ادامه میدادم الان رئیس دیوونه خونه بودم حیف که بازنشست شدیم آخ جوووووووووووووووووون امروز عید.......................بزن برقص دارییییییییییییییییییییییم.............هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا...............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان من ميگم حالم بده.. ولي رو اين شكلك من واقعي واقعي حساسم اينو ميبينم خود بخود واقعا انگار خورده تو سرم.. نزنيد ديگه.. اينو گفتم اينو واقعي واقعي نزاريد.. اره دز بالابود.. من برم. بهتر شدم ميام/ :icon_pf (34):ببخشید:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مولانا کیهاون زمان جوونیامون ما حدود 100 صفحه اینجا گذروندیم...یادش بخیراگه ادامه میدادم الان رئیس دیوونه خونه بودم حیف که بازنشست شدیم حمید جان الان اگه راضی باشی با بچه ها هماهنگ کردم که بخاطر خدمات بی نظیرت تو این تایپک، عنوان ریاست دیوونه خونه رو به شما اهدا کنیم. خوشحال میشیم که رئیس ما باشید.:whistle: این یه تعارف نبود.باید قبول کنید!!!:167: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حمید جان الان اگه راضی باشی با بچه ها هماهنگ کردم که بخاطر خدمات بی نظیرت تو این تایپک، عنوان ریاست دیوونه خونه رو به شما اهدا کنیم.خوشحال میشیم که رئیس ما باشید.:whistle: این یه تعارف نبود.باید قبول کنید!!!:167: عزیزم همینجوری نمیشه که مسئولیت سختیه همین خود تو کلی زحمت داری درخواستتو کتبا بنویس بنداز تو باکس دیوونه خونه سر فرصت حال کردم میام نیگا میکنم شماها خیلی خلید به خدا خلی ا خودتونه باو بابت کتابها سیالات ممنون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده