رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

صبح چیه من هنوز نخوابیدم :sigh:

الان یکاری میکنمممممممم بیهوش شیییییییی.........:vahidrk:........هنوز بیداری......:ws52:

خوب یکی دیگه.......:vahidrk:..........دوتا دیگه....:vahidrk:..............:vahidrk:..............:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:.................................................................................................................................................................................................................................................:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان یکاری میکنمممممممم بیهوش شیییییییی.........:vahidrk:........هنوز بیداری......:ws52:

خوب یکی دیگه.......:vahidrk:..........دوتا دیگه....:vahidrk:..............:vahidrk:..............:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:.................................................................................................................................................................................................................................................:vahidrk:

:w58:مهناز تو چرا زنده ای؟؟؟!!!من تو نوشیدنیت سه تا قرص برنج انداخته بودم!!!:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:مهناز تو چرا زنده ای؟؟؟!!!من تو نوشیدنیت سه تا قرص برنج انداخته بودم!!!:whistle:

من آنتی قرص برنجم..........:whistles:...............اینم برا اینکه دیشب تا دیروقت تو نت بودی..........:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من آنتی قرص برنجم..........:whistles:...............اینم برا اینکه دیشب تا دیروقت تو نت بودی..........:vahidrk:

تا صب بودم:whistle:

اجازه گرفدم:ws3:

سلام

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام........:w58:

...........ک اینطور...............:ws38:

:whistle::whistle:

حالم خيلي بده شايد ديگه منو نديديدددداتاقمو به كسي نديد

تو باز قرصای روان گردان منو برداشتی؟؟

اونا دز بالاس!!!فقد برا مصرف خودمه:whistle:بقیه نابود میشن بخورنشوش

• Like 3
لینک به دیدگاه
:whistle::whistle:

:vahidrk:تو باز قرصای روان گردان منو برداشتی؟؟:vahidrk:

اونا دز بالاس!!!فقد برا مصرف خودمه:whistle:بقیه نابود میشن بخورنشوش

الان من ميگم حالم بده.. ولي رو اين شكلك من واقعي واقعي حساسم اينو ميبينم خود بخود واقعا انگار خورده تو سرم.. نزنيد ديگه.. اينو گفتم اينو واقعي واقعي نزاريد..

اره دز بالابود.. من برم. بهتر شدم ميام/

• Like 3
لینک به دیدگاه
اوووووووووووووووووووووووووففففففففففف ببین کی اینجاست:ws3:چطوری مهندس؟مولانا میگفت : هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش:ws3:من باور نمیکردم:w16: به خونه خوش اومدی:ws28:

مولانا کیه:banel_smiley_4:

اون زمان جوونیامون ما حدود 100 صفحه اینجا گذروندیم...یادش بخیر:sigh:اگه ادامه میدادم الان رئیس دیوونه خونه بودم حیف که بازنشست شدیم:whistles:

آخ جوووووووووووووووووون امروز عید.......................بزن برقص دارییییییییییییییییییییییم.............هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا...............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

:w58:

xkz8nyd7tpnrn560r12t.jpg

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان من ميگم حالم بده.. ولي رو اين شكلك من واقعي واقعي حساسم اينو ميبينم خود بخود واقعا انگار خورده تو سرم.. نزنيد ديگه.. اينو گفتم اينو واقعي واقعي نزاريد..

اره دز بالابود.. من برم. بهتر شدم ميام/

:icon_pf (34):ببخشید:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
مولانا کیه:banel_smiley_4:

اون زمان جوونیامون ما حدود 100 صفحه اینجا گذروندیم...یادش بخیر:sigh:اگه ادامه میدادم الان رئیس دیوونه خونه بودم حیف که بازنشست شدیم:whistles:

:w58:

:icon_gol:

حمید جان الان اگه راضی باشی با بچه ها هماهنگ کردم که بخاطر خدمات بی نظیرت تو این تایپک، عنوان ریاست دیوونه خونه رو به شما اهدا کنیم.

خوشحال میشیم که رئیس ما باشید.:whistle::whistle:

این یه تعارف نبود.باید قبول کنید!!!:167:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حمید جان الان اگه راضی باشی با بچه ها هماهنگ کردم که بخاطر خدمات بی نظیرت تو این تایپک، عنوان ریاست دیوونه خونه رو به شما اهدا کنیم.

خوشحال میشیم که رئیس ما باشید.:whistle::whistle:

این یه تعارف نبود.باید قبول کنید!!!:167:

عزیزم همینجوری نمیشه که

مسئولیت سختیه

همین خود تو کلی زحمت داری

درخواستتو کتبا بنویس بنداز تو باکس دیوونه خونه

سر فرصت حال کردم میام نیگا میکنم:w02:

شماها خیلی خلید به خدا

خلی ا خودتونه باو:w02:

بابت کتابها سیالات ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه