Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه مجتبی مهناز باز توهم زدی......:there:....... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام آژیر خطرتو هنو داری داد و بیداد میکنی؟ اینا اثرات قرص آبی اس هاافشین میدونه چرااااااااااااااااا به قرصای من دست میزنیییییییییی........:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرااااااااااااااااا به قرصای من دست میزنیییییییییی........:ubhuekdv133q83a7yy7 قرصاتو عوض کردم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قرصاتو عوض کردم :brodkavelarg:..................امشب تبعیدی.......:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا اگ بفهمه گردنمو میزنهساعت 12:30 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا اگ بفهمه گردنمو میزنهساعت 12:30 بدوووووووووووووو برووووووووووووووووو.......... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حوصله ندارم پای قولت وایسا............:there: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یووووووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووووووو.......... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچکس نیست........................:cry2: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شماها خیلی خلید به خدا 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه مجتبی مهناز سلام مریمی بانو.من این شکلیم؟؟؟:vahidrk:اومدم تو صفحت که ازت تشکر کنم که فکر کنم پیامتو بستی!!!!!ممنونم که یادت بود امسال تو نفر اول بودی مرسی 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچکس نیست........................:cry2: ببخشید هستم.بذا دارم اجازه میگیرم ازش... شماها خیلی خلید به خدا داداش گلم خوبی؟نظر لطفته.ما ذاتن همونیم 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تلفات دادیم کجا؟؟؟!!!!!!چیشده؟؟؟؟!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا...آه ای خدایا.... صدایت میزنم,صدایت میزنم بشنو,صدایم......... شکنجه گاهیست دنیا,جایم بجرم زندگی,این بودگناهم... مرانگذارباماجرایم........... نمیپرسم چرا,این شد سزایم آه ای خدایم,آه ای خدایم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کجا؟؟؟!!!!!!چیشده؟؟؟؟!!!!!! درمی گرل فرار کرده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا...آه ای خدایا....صدایت میزنم,صدایت میزنم بشنو,صدایم......... شکنجه گاهیست دنیا,جایم بجرم زندگی,این بودگناهم... مرانگذارباماجرایم........... نمیپرسم چرا,این شد سزایم آه ای خدایم,آه ای خدایم می پرسیدی هم نمی گفتم 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا...آه ای خدایا....صدایت میزنم,صدایت میزنم بشنو,صدایم......... شکنجه گاهیست دنیا,جایم بجرم زندگی,این بودگناهم... مرانگذارباماجرایم........... نمیپرسم چرا,این شد سزایم آه ای خدایم,آه ای خدایم تو قرصاتو نخوردی؟قرصا پیش منه.اگه خواستی باید مدیر شی تا بهت قرص بدم.وگرنه حالت خوب نمیشه ها!!!!بدتر میشی!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده