آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت میگی سلامت نیستی سر و صدا نکن داریم درس می خونیم به حق چیزای ندیده و نشنیده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به حق چیزای ندیده و نشنیده بعد میگه فحش خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعد میگه فحش خوب نیست خوب نیست:1111: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب نیست:1111: خوبه دیگه هی می خوام ترکی حرف بزنم ولی هر چی بلدم ... به جز اششه 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز چن شنبس؟من کی ام؟اینجا کجاس؟الان کی کجا داره با چی چیکار میکنه؟چرا هیشکی بم صبونه نمیده؟این دیوونه هارو کی تو حیاط ول کرده؟کی پیراهن منو برعکس تنم کرده؟من مگه اسمم غضنفر نبود؟من چرا سیبیل ندارم؟من الان باید سر سحنه فیلم برداری بودم!!!باید نقش فردینو اجرا میکردم..کی میتونه منو برسونه به مقصدم؟فقط، فقط من فعلا پول تو جیبام نی که کرایه بدم.نمیدونم کدوم نامردی جیبامو خالی کرده...:ws52: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوبه دیگه هی می خوام ترکی حرف بزنم ولی هر چی بلدم ... به جز اششه شما همون درستونو بخونید :yes:به مغزتونم زیاد فشار نیارید 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوبه دیگه هی می خوام ترکی حرف بزنم ولی هر چی بلدم ... به جز اششه بی ادب :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز چن شنبس؟من کی ام؟اینجا کجاس؟الان کی کجا داره با چی چیکار میکنه؟چرا هیشکی بم صبونه نمیده؟این دیوونه هارو کی تو حیاط ول کرده؟کی پیراهن منو برعکس تنم کرده؟من مگه اسمم غضنفر نبود؟من چرا سیبیل ندارم؟من الان باید سر سحنه فیلم برداری بودم!!!باید نقش فردینو اجرا میکردم..کی میتونه منو برسونه به مقصدم؟فقط، فقط من فعلا پول تو جیبام نی که کرایه بدم.نمیدونم کدوم نامردی جیبامو خالی کرده...:ws52: الان درستت میکنمممممممممم............:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بی ادب :vahidrk: آخه این کجاش بی ادبه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت میگی سلامت نیستی سر و صدا نکن داریم درس می خونیم درس میخونی.......:vahidrk:.........باز کتاباتو ک برات خریده بودمو خوردی...........:vahidrk:........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه این کجاش بی ادبه خر قلمراد و چرا آوردی.............:vahidrk:.........چرا بستیش تو حیااااااااااااااااااااااط..........امشبم تبعیدی پیشه سادیسمی........... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درس میخونی.......:vahidrk:.........باز کتاباتو ک برات خریده بودمو خوردی...........:vahidrk:........:vahidrk: پی دی اف رو چه جوری بخورم؟ خر قلمراد و چرا آوردی.............:vahidrk:.........چرا بستیش تو حیااااااااااااااااااااااط..........امشبم تبعیدی پیشه سادیسمی........... فردا می خوام سوار شم برم کوه تو هم اگر می خوای دنبال ما بیا شب همگی خوش من جدا برم درس بخونم فردا ارائه دارم :| 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شب همگی خوش من جدا برم درس بخونم فردا ارائه دارم :| سلام.نامرد من تازه اومدم!!!.... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی سیگار میخواد؟ تازه کشیدم ولی حال بریم یه نخ بزنیم سلام.نامرد من تازه اومدم!!!.... سلام فردا ارائه دارم باید تا صبح بیدار بمونم:( بعدش تا 5 عصر کلاس دارم 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تازه کشیدم ولی حال بریم یه نخ بزنیم سلام فردا ارائه دارم باید تا صبح بیدار بمونم:( بعدش تا 5 عصر کلاس دارم برو،برو... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی سیگار میخواد؟ اهاااااااااااااااای کم دود کن همسایهااااااااا مثل سری قبل فکر میکنن اینجا آتیش گرفته....................زنگ میزنن 118..........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهاااااااااااااااای کم دود کن همسایهااااااااا مثل سری قبل فکر میکنن اینجا آتیش گرفته....................زنگ میزنن 118..........:vahidrk: سلام آژیر خطر تو هنو داری داد و بیداد میکنی؟ اینا اثرات قرص آبی اس هاافشین میدونه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده