masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خداوکیلی ابهت تو چشام رو می بینید 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره چشات سگ داره عین بچگی های خودت مگه پزشكا ادم نيستن؟ هستن ولی باید الگوی سلامت باشن بعد اسمت هم سلامت هستش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حرفم بد بود؟ آخه هر کس چشاش نفوذ داره اصطلاحا میگن چشات سگ داره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حرفم بد بود؟ آخه هر کس چشاش نفوذ داره اصطلاحا میگن چشات سگ داره دهه ی 60 پسرا این جمله رو به دخترا می گفتن دلشون رو بدست بیارن 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عین بچگی های خودت از بچگی های تو که بهتره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از بچگی های تو که بهتره حالا چیکار کرده بودی که بسته بودنت به این میله؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا چیکار کرده بودی که بسته بودنت به این میله؟ گوش چند نفرو کنده بودم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه: مجتبی: سلامت: مهناز: درمی گرل: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوش چند نفرو کنده بودم این کریم گوش بر که می گن تو هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این کریم گوش بر که می گن تو هستی؟ نه من دریم گوش برم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه من دریم گوش برم منم میتی کومونمممممممممممممممممم........................گوشای افشین برا تو............. 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک قرص خازنی.......مث بمب عمل میکنه!!شاهرگ ورگ پیشونی میزنه بیرون ازفرط فشار!!!!!!!! مراحل ساخت: خازن110WVراشارژ,کرده.بعدازشارژکامل,شصت پای چپ ب قطب مثبت,انگشت کوچیکه پای راستو,لحظه ای ب منفی متصل میکنیم....ازکسانیکه برق ندارن دربدن,چنین کاری نکنن چون خطرناکه..... ... ...... ....... ....... خودم هفتگی شارژمیزنم اوووف!!موج وفرکانسم تنظیم میشه مثل کوارتز استوا [emoji298] 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک قرص خازنی.......مث بمب عمل میکنه!!شاهرگ ورگ پیشونی میزنه بیرون ازفرط فشار!!!!!!!!مراحل ساخت: خازن110WVراشارژ,کرده.بعدازشارژکامل,شصت پای چپ ب قطب مثبت,انگشت کوچیکه پای راستو,لحظه ای ب منفی متصل میکنیم....ازکسانیکه برق ندارن دربدن,چنین کاری نکنن چون خطرناکه..... ... ...... ....... ....... خودم هفتگی شارژمیزنم اوووف!!موج وفرکانسم تنظیم میشه مثل کوارتز استوا [emoji298] بچههههههههههههههههههاااااااااااااااااا پزشک دهکدهههههههههههههه اومده.......... .............شاید فرجی شه..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم میتی کومونمممممممممممممممممم........................گوشای افشین برا تو............. گوش من چرا؟ از گوش خودت مایه بذار 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عین بچگی های خودت هستن ولی باید الگوی سلامت باشن بعد اسمت هم سلامت هستش درسته.. ولي خودم سلامت نيستم.. حرفم بد بود؟ آخه هر کس چشاش نفوذ داره اصطلاحا میگن چشات سگ داره نه عزيزم باحال بود روزبه:مجتبی: سلامت: مهناز: درمی گرل: من چرا اينجوريم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهاااااااااااااااااااااااااااااای پاشید ورزش صبحگاهییییییییییییییییییییییییییه.........................همه توی صف............بازبون خوش پاشید........:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درسته.. ولي خودم سلامت نيستم..من چرا اينجوريم؟ خودت میگی سلامت نیستی اهاااااااااااااااااااااااااااااای پاشید ورزش صبحگاهییییییییییییییییییییییییییه.........................همه توی صف............بازبون خوش پاشید........:vahidrk: سر و صدا نکن داریم درس می خونیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده