رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حرفم بد بود؟ :ws52: آخه هر کس چشاش نفوذ داره اصطلاحا میگن چشات سگ داره 584519_sumo.gif

دهه ی 60 پسرا این جمله رو به دخترا می گفتن دلشون رو بدست بیارن:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یک قرص خازنی.......مث بمب عمل میکنه!!شاهرگ ورگ پیشونی میزنه بیرون ازفرط فشار!!!!!!!!

مراحل ساخت:

خازن110WVراشارژ,کرده.بعدازشارژکامل,شصت پای چپ ب قطب مثبت,انگشت کوچیکه پای راستو,لحظه ای ب منفی متصل میکنیم....ازکسانیکه برق ندارن دربدن,چنین کاری نکنن چون خطرناکه..... ... ...... ....... ....... خودم هفتگی شارژمیزنم اوووف!!موج وفرکانسم تنظیم میشه مثل کوارتز استوا [emoji298]

• Like 4
لینک به دیدگاه
یک قرص خازنی.......مث بمب عمل میکنه!!شاهرگ ورگ پیشونی میزنه بیرون ازفرط فشار!!!!!!!!

مراحل ساخت:

خازن110WVراشارژ,کرده.بعدازشارژکامل,شصت پای چپ ب قطب مثبت,انگشت کوچیکه پای راستو,لحظه ای ب منفی متصل میکنیم....ازکسانیکه برق ندارن دربدن,چنین کاری نکنن چون خطرناکه..... ... ...... ....... ....... خودم هفتگی شارژمیزنم اوووف!!موج وفرکانسم تنظیم میشه مثل کوارتز استوا [emoji298]

بچههههههههههههههههههاااااااااااااااااا پزشک دهکدهههههههههههههه اومده.......... :ws48:.............شاید فرجی شه..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
عین بچگی های خودت:ws3:

370531_103.jpg

هستن ولی باید الگوی سلامت باشن بعد اسمت هم سلامت هستش:w000:

41288_eskelet_57.gif

:sad0:درسته.. ولي خودم سلامت نيستم..

حرفم بد بود؟ :ws52: آخه هر کس چشاش نفوذ داره اصطلاحا میگن چشات سگ داره 584519_sumo.gif

نه عزيزم باحال بود:a030:

روزبه:bandit.gif

مجتبی:4381.gif

سلامت:291.gif

مهناز:frantic.gif

درمی گرل:EMOASletmeoutHL.gif

من چرا اينجوريم؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اهاااااااااااااااااااااااااااااای پاشید ورزش صبحگاهییییییییییییییییییییییییییه...............:w000:..........همه توی صف............بازبون خوش پاشید........:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:sad0:درسته.. ولي خودم سلامت نيستم..

من چرا اينجوريم؟:w58:

خودت میگی سلامت نیستی:ws3:

اهاااااااااااااااااااااااااااااای پاشید ورزش صبحگاهییییییییییییییییییییییییییه...............:w000:..........همه توی صف............بازبون خوش پاشید........:vahidrk:

سر و صدا نکن داریم درس می خونیم:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...