رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درد ندارم مورفین میخوام چ کار برو ارام بخش بدزد بیار دیازپام اگزازپام کلردیازپوکساید :sorry:

فعلا در قفله :ws52:

ترا هم دارم اگه بخوای:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
با منییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0::sad0::sad0::4564:

:there:............من اینجام........:(87):

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

:hanghead:

:sigh:

مورفین های دزدی هنوز تموم نشدن می خوای؟:whistle:

درد ندارم مورفین میخوام چ کار برو ارام بخش بدزد بیار دیازپام اگزازپام کلردیازپوکساید :sorry:

فعلا در قفله :ws52:

ترا هم دارم اگه بخوای:whistle:

برم بشکنم درو؟

ما خیلی هم عاقلیم :sigh:

برو ولی حواست باشه:whistle:

چمن پارک خوردنی نیست:w000:

طرف اتاق دارو ها برید با تانک میزارم دنبالتون :vahidrk: گرچه همشو گذاشتم تو گاوصندوق:ws3:

افشین دیوونه خونه کلن تحویل خودت من تا شب کار دارم نمیتونم بیام کیلیدارم گذاشتم تو اتاقت:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
طرف اتاق دارو ها برید با تانک میزارم دنبالتون :vahidrk: گرچه همشو گذاشتم تو گاوصندوق:ws3:

افشین دیوونه خونه کلن تحویل خودت من تا شب کار دارم نمیتونم بیام کیلیدارم گذاشتم تو اتاقت:a030:

دیگه کار از کار گذشت :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
159022-stock-photo-house-residential-structure-room-orange-door-broken-living-or-residing.jpg

0000000000000000%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88.jpg

هر کس هرچی میخواد برداره ولی اسراف نکنید.

پس چرا اون روز ریختم تو سوپت همشو سر کشیدی :w000:

مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییممممممممممممممممممممم :vahidrk::vahidrk:شب برمیگردم پوستتو میکنم تا شب دیوار اتاقو درست میکنیاااااا:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کی در اتاقههههههههههههه منو شکست..........:w000::w000::w000:...................:w000:

اهااااااااااااااای این قرصا مال منه...................:4564:...............کسی دستش بهش نخورههههههههههه..........:icon_pf (95):

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییممممممممممممممممممممم vahidrk.gifvahidrk.gifشب برمیگردم پوستتو میکنم تا شب دیوار اتاقو درست میکنیااااااw000.gif

نــــــــــمــــــــــیـــکـــــنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم :w000:

کی در اتاقههههههههههههه منو شکست..........:w000::w000::w000:...................:w000:

اهااااااااااااااای این قرصا مال منه...................:4564:...............کسی دستش بهش نخورههههههههههه..........:icon_pf (95):

من شکستم :w02: همشو برنداریا مساوی تقسیم میکنیم 4 تا تو 3 تا بقیه 12 تا هم من کاملا عادلانه :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

باشه خیلیات از باب قرص ها راحت:whistle:

بچه ها بیاین قرص:hapydancsmil:

159022-stock-photo-house-residential-structure-room-orange-door-broken-living-or-residing.jpg

0000000000000000%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88.jpg

هر کس هرچی میخواد برداره ولی اسراف نکنید.

پس چرا اون روز ریختم تو سوپت همشو سر کشیدی :w000:

دو تا از اون آبی ها می خوام

خب دیگه برا همین می گم از معده درد مردم:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
باشه خیلیات از باب قرص ها راحت:whistle:

بچه ها بیاین قرص:hapydancsmil:

دو تا از اون آبی ها می خوام

خب دیگه برا همین می گم از معده درد مردم:w000:

آبی نداریم همش طلاییه :vahidrk: بازم به دستپخت من ایراد گرفتی :vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آبی نداریم همش طلاییه :vahidrk: بازم به دستپخت من ایراد گرفتی :vahidrk:

بود چیکارش کردی:w000: دستپختت فاجعه است :w000:

پس قرص سیااااااااااااااااااااااهااااااااااااااااااااااااام کووووووووو..................:w74:

نامرد قرصای خوبش رو برا خودش برداشته:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...