afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من دلم ددر ميخواهد دردسر اردو بردن این همه دیوونه زیاده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درد ندارم مورفین میخوام چ کار برو ارام بخش بدزد بیار دیازپام اگزازپام کلردیازپوکساید :sorry: فعلا در قفله ترا هم دارم اگه بخوای 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فعلا در قفله ترا هم دارم اگه بخوای برم بشکنم درو؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دردسر اردو بردن این همه دیوونه زیاده ما خیلی هم عاقلیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با منییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0: :there:............من اینجام........:(87): 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :vahidrk:چطوری قهروووووووووووو خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برم بشکنم درو؟ برو ولی حواست باشه ما خیلی هم عاقلیم چمن پارک خوردنی نیست 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برو ولی حواست باشه هر کس هرچی میخواد برداره ولی اسراف نکنید. چمن پارک خوردنی نیست پس چرا اون روز ریختم تو سوپت همشو سر کشیدی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مورفین های دزدی هنوز تموم نشدن می خوای؟ درد ندارم مورفین میخوام چ کار برو ارام بخش بدزد بیار دیازپام اگزازپام کلردیازپوکساید :sorry: فعلا در قفله ترا هم دارم اگه بخوای برم بشکنم درو؟ ما خیلی هم عاقلیم برو ولی حواست باشه چمن پارک خوردنی نیست طرف اتاق دارو ها برید با تانک میزارم دنبالتون :vahidrk: گرچه همشو گذاشتم تو گاوصندوق افشین دیوونه خونه کلن تحویل خودت من تا شب کار دارم نمیتونم بیام کیلیدارم گذاشتم تو اتاقت 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طرف اتاق دارو ها برید با تانک میزارم دنبالتون :vahidrk: گرچه همشو گذاشتم تو گاوصندوقافشین دیوونه خونه کلن تحویل خودت من تا شب کار دارم نمیتونم بیام کیلیدارم گذاشتم تو اتاقت دیگه کار از کار گذشت 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هر کس هرچی میخواد برداره ولی اسراف نکنید. پس چرا اون روز ریختم تو سوپت همشو سر کشیدی مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییممممممممممممممممممممم :vahidrk::vahidrk:شب برمیگردم پوستتو میکنم تا شب دیوار اتاقو درست میکنیاااااا 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی در اتاقههههههههههههه منو شکست..........:w000:................... اهااااااااااااااای این قرصا مال منه..................................کسی دستش بهش نخورههههههههههه..........:icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییممممممممممممممممممممم شب برمیگردم پوستتو میکنم تا شب دیوار اتاقو درست میکنیاااااا نــــــــــمــــــــــیـــکـــــنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم کی در اتاقههههههههههههه منو شکست..........:w000:...................اهااااااااااااااای این قرصا مال منه..................................کسی دستش بهش نخورههههههههههه..........:icon_pf (95): من شکستم همشو برنداریا مساوی تقسیم میکنیم 4 تا تو 3 تا بقیه 12 تا هم من کاملا عادلانه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طرف اتاق دارو ها برید با تانک میزارم دنبالتون :vahidrk: گرچه همشو گذاشتم تو گاوصندوقافشین دیوونه خونه کلن تحویل خودت من تا شب کار دارم نمیتونم بیام کیلیدارم گذاشتم تو اتاقت باشه خیلیات از باب قرص ها راحت بچه ها بیاین قرص:hapydancsmil: هر کس هرچی میخواد برداره ولی اسراف نکنید. پس چرا اون روز ریختم تو سوپت همشو سر کشیدی دو تا از اون آبی ها می خوام خب دیگه برا همین می گم از معده درد مردم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه خیلیات از باب قرص ها راحتبچه ها بیاین قرص:hapydancsmil: دو تا از اون آبی ها می خوام خب دیگه برا همین می گم از معده درد مردم آبی نداریم همش طلاییه :vahidrk: بازم به دستپخت من ایراد گرفتی :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس قرص سیااااااااااااااااااااااهااااااااااااااااااااااااام کووووووووو..................:w74: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آبی نداریم همش طلاییه :vahidrk: بازم به دستپخت من ایراد گرفتی :vahidrk: بود چیکارش کردی دستپختت فاجعه است پس قرص سیااااااااااااااااااااااهااااااااااااااااااااااااام کووووووووو..................:w74: نامرد قرصای خوبش رو برا خودش برداشته 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :vahidrk:چطوری قهروووووووووووو خوش اومدی چي چي گفتي؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دردسر اردو بردن این همه دیوونه زیاده ديونه هاي ديگه رو نبريد.. فقط منو ببريد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :w000::w000: :vahidrk:داد نزنا من قاطيم.. ميزنم لهت ميكنم.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده