رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

بچهااااااااااااااااااااااا.......پاشییییییییییییییییییید مهموووووووووووون داریم........مهندس مجله اوووووووووووووومده...........:ws48:

........آخ جون مهمون.......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

آخ جوووووووووووووووووون امروز عید.......................بزن برقص دارییییییییییییییییییییییم.............هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا...............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

امروز اشکال نداره ساعت 9 شب جشن میگیریم میزنیم میرقصیم:ws3: ولی فقط امشب:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همیشه مبتکران,آخرش راهی دارالمجانین میشن.........والا

آره والا.. جالبش میدونید چیه؟ تو دارالمجانین هم خیلی راه های ابتکاری هست.. این میشه ک خوب میشید و از اینجا میرید.. مثل من :ws3:.. الانم اومدم سری ب دوستان بزنم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
امروز اشکال نداره ساعت 9 شب جشن میگیریم میزنیم میرقصیم:ws3: ولی فقط امشب:w000:

هوووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااا...................:2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: ........لی لی لی لی لییییییییییی.........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همیشه مبتکران,آخرش راهی دارالمجانین میشن.........والا

آره والا.. جالبش میدونید چیه؟ تو دارالمجانین هم خیلی راه های ابتکاری هست.. این میشه ک خوب میشید و از اینجا میرید.. مثل من :ws3:.. الانم اومدم سری ب دوستان بزنم :ws3:

باز تو توهم خوب شدن زدیییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:اقا شما گوله اینو نخوریا ایشون از خطرناک ترین بیماران اینجا هستند:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هههههههه ما بردیم:ws3:

این پرچم سوراخ رو چرا گذاشتی اینجا؟؟؟؟؟:w58:

بذارش پشت در مستراح کارگر میاد باهاش اونجا رو تمیز کنه:ws28:

یه بار دیگم قهر کنی هر چی دیدی از چشه خودت دیدی:vahidrk:

سلام به دوستتم برسون:gnugghender:

اگرم از من خوشت نمیاد بگو که به بچه ها بگم جاتو عوض کنن بیای هم اتاقی خودم شی:ws3:

اينو گذاشتم كه حالتون بگيره....

بعدشم من قهرم:icon_razz:

هم اتاقي تو؟

دم پنجره مال منااااا

تو برو ته اتاق...:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این مورد منکراتیه .. برنامه رو عوض کنید :vahidrk:

اینجا منکرات پنکرات نداریم هر کی هر کار دوست داره میتونه بکنه به شرطه اینکه به کسی ضرر نرسونه :whistles:

حجابم آزاده آقایونم میتونن با شلوارک بیان :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینجا منکرات پنکرات نداریم هر کی هر کار دوست داره میتونه بکنه به شرطه اینکه به کسی ضرر نرسونه :whistles:

حجابم آزاده آقایونم میتونن با شلوارک بیان :ws3:

آهااااااااااااای چشااااااااا درویش باشه.......:w02:.............

• Like 3
لینک به دیدگاه
آهااااااااااااای چشااااااااا درویش باشه.......:w02:.............

با منییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0::sad0::sad0::4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیشب ساعت 3 کیلیدارو از مجتبی گرفتم.مگه ندیدی گفته کار داره چند روز نیست:w000:

اول مرفینا رو بیا بالا بعد صحبت میکنیم در مورد انفرادی:ws3:مهنازم قول داده دیگه شیرینی نخوره:ws37:

انفرادیم جا نداریم 2 3 تا دیروزی ها که اومدن انداختم اون تو بپوسن:a030:اصن امیدی بهشون نبود:ws3:

من مورفین به کسی نمی دم:ws3:

اینجا چ ساکته............افشین با پای خودش رفت پیشه سادیسمیه.........:whistle:......برم درو روش قفل کنممممممممم.......:gnugghender:..........

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...