afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پرسپولیس برد:hapydancsmil:تراکتور و نفت مساوی شدن سپاهان قهرمان شد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: قهرمانی سپاهان خوشحالی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پرسپولیس برد:hapydancsmil:تراکتور و نفت مساوی شدن سپاهان قهرمان شد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: باز رفتی پرسپولیس سوار تراکتور شدی نفتی شدی..........سپاه قهرمانم با خودت بردی در ب درشون کردی...............همش تقصیر افشینه..... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قهرمانی سپاهان خوشحالی داره؟ اخه من اصفهان به دنیا اومدم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز رفتی پرسپولیس سوار تراکتور شدی نفتی شدی..........سپاه قهرمانم با خودت بردی در ب درشون کردی...............همش تقصیر افشینه..... آروم باش تو فقط قرصات رو بخور همه چی درست میشه :| اخه من اصفهان به دنیا اومدم آهان اگز ذوب قهرمان میشد یه چیزی ولی سپاهان ..... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز رفتی پرسپولیس سوار تراکتور شدی نفتی شدی..........سپاه قهرمانم با خودت بردی در ب درشون کردی...............همش تقصیر افشینه..... اینو دیگه باید بندازیمش تو اتاق شیشه ایه،از تو سوراخ فقط بهش قرص و غذا بدیم ، هر روز حالش بد تر میشه مهناز نمیر خوب شواگه اینجوری پیش بری میمیری 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخه من اصفهان به دنیا اومدم قهرمانی سپاهان خوشحالی داره؟ میبینی خوشحاله چرا تو ذوقش می زنی.......:vahidrk: ......امشب میدمت سادیسمی....... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینو دیگه باید بندازیمش تو اتاق شیشه ایه،از تو سوراخ فقط بهش قرص و غذا بدیم ، هر روز حالش بد تر میشهمهناز نمیر خوب شواگه اینجوری پیش بری میمیری .......من اتاق شیشه ای نمیخوام.......اتاق کریستالی بهم بدید 14447597--8-79798655 ستاره باشه...........با ویو روبه دریا....... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میبینی خوشحاله چرا تو ذوقش می زنی.......:vahidrk: ......امشب میدمت سادیسمی....... دوس دارم تو خودت سادیسمی هستی خبر نداری بزنم لهت کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .......من اتاق شیشه ای نمیخوام.......اتاق کریستالی بهم بدید 14447597--8-79798655 ستاره باشه...........با ویو روبه دریا....... اتاقای کریستالی پرن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوس دارم تو خودت سادیسمی هستی خبر نداری بزنم لهت کنم؟ من ک له نمیشم..........من آنتی لهمممممم........:ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .......من اتاق شیشه ای نمیخوام.......اتاق کریستالی بهم بدید 14447597--8-79798655 ستاره باشه...........با ویو روبه دریا....... دوس دارم تو خودت سادیسمی هستی خبر نداری بزنم لهت کنم؟ اتاقای کریستالی پرن شماها دارین از کنترل خارج میشین باید ببندمتون تا همدیگرو نکشتین:vahidrk: یالا با هم دوست بشین وگرنه لباس اسین بلندارو میارم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اتاقای کریستالی پرن کی توشه.......... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من ک له نمیشم..........من آنتی لهمممممم........:ws28::ws28::ws28: همه له میشن استثنا نداریم شماها دارین از کنترل خارج میشین باید ببندمتون تا همدیگرو نکشتین:vahidrk:یالا با هم دوست بشین وگرنه لباس اسین بلندارو میارم:vahidrk: اصلا یکی با تو رو ببنده جنس بنجل آوردی کل دیوونه خونه بهم ریخته کی توشه.......... سادیسمی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه له میشن استثنا نداریم اصلا یکی با تو رو ببنده جنس بنجل آوردی کل دیوونه خونه بهم ریخته سادیسمی خودت دیروز داشتی جنسارو قاطی میکردی......:vahidrk:...... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت دیروز داشتی جنسارو قاطی میکردی......:vahidrk:...... تو کارای مدیریتی دخالت نکن(لو نده اتاق کریستالی برا خودت) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین.........روزبه خوردنی نبود.............چیکارش کردی خوردیش.........:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین.........روزبه خوردنی نبود.............چیکارش کردی خوردیش.........:vahidrk: نه زیر آبش رو زدم با جنس گرفتنش 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین.........روزبه خوردنی نبود.............چیکارش کردی خوردیش.........:vahidrk: نه زیر آبش رو زدم با جنس گرفتنش من تینجام داشتم دوربینای امنیتی و چک میکردم ببینم دست کاری داروها کار کی بوده؟ افشین مورفینارو بیار بزار سر جاش:vahidrk: مهناز یه بار دیگه بری سر شیرینی ها خودم کشتمت:vahidrk: مجتبی دیشب نصفه شب اومده آمیتیریبتیدینا رو ورداشته:vahidrk: سادیسمی متادون رو با شیشه سر کشیده واسه همینه نیست هنوز نعشست نیومده:vahidrk: مریم از تو دیگه انتظار نداشتم ترارمادولارو بیار بزار سر جاش:vahidrk: قفسه دارو هارم گذاشتم دم در بجاش گاوصندوق خریدم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تینجام داشتم دوربینای امنیتی و چک میکردم ببینم دست کاری داروها کار کی بوده؟افشین مورفینارو بیار بزار سر جاش:vahidrk: مهناز یه بار دیگه بری سر شیرینی ها خودم کشتمت:vahidrk: مجتبی دیشب نصفه شب اومده آمیتیریبتیدینا رو ورداشته:vahidrk: سادیسمی متادون رو با شیشه سر کشیده واسه همینه نیست هنوز نعشست نیومده:vahidrk: مریم از تو دیگه انتظار نداشتم ترارمادولارو بیار بزار سر جاش:vahidrk: قفسه دارو هارم گذاشتم دم در بجاش گاوصندوق خریدم تو اصلا حق نداشتی دوربین ها رو نگاه کنی باید از مجتبی مجوز می گرفتی باید بری انفرادی همه هم موافقن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده