masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون بچه مظلومه همش توهم مهمونی و رقص داره نگرانشممیترسم دست آدمای نا باب بیوفته مثه تو:vahidrk: من دست ادماي ناباب افتادم ... يكيش تو.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان رواني كجا هستن عايا؟ الان جمعه استاااا ديشب شب جمعه بود.... فردا هم تعطيله.. بريم كجا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان رواني كجا هستن عايا؟الان جمعه استاااا ديشب شب جمعه بود.... فردا هم تعطيله.. بريم كجا؟ نمیدونم کجا رفتن...............من تمامه در رارو قفل کرده بودم...........بجز سادیسمی و....... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 50تا ک برا یه وعده ی افشینه...........بقیه پولو چی کار کردی من برای 20007647666664444444433456778998787654439999999999999990000000000784645333333653بسته بهت پول ذاذم..... اینو بندازین تو قفس لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیدونم کجا رفتن...............من تمامه در رارو قفل کرده بودم...........بجز سادیسمی و....... دوستان رواني كجا هستن عايا؟الان جمعه استاااا ديشب شب جمعه بود.... فردا هم تعطيله.. بريم كجا؟ الان فوتبال داره،استقلال پرسپولیس،هیشکی نمیاد تا بعد فوتبال 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب جلسه اورژانسی داریم همه بیاید،مهناز داره از دست میره سهم اختلاس منو حواست باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان فوتبال داره،استقلال پرسپولیس،هیشکی نمیاد تا بعد فوتبال :w768: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان فوتبال داره،استقلال پرسپولیس،هیشکی نمیاد تا بعد فوتبال بازی نیم ساعت دیگه است 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استقلالی هستی؟ قرمزتهههههههههههه...... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قرمزتهههههههههههه...... استقلالی ها بدبخت شدن نه ما 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قرمزتهههههههههههه...... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان فوتبال داره،استقلال پرسپولیس،هیشکی نمیاد تا بعد فوتبال مسخره ترين برنامه .. استقلال پرسپوليس كه چي؟اخه چي ميرسه به اين مردم اخه.. ايشالله برابر بشن.. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسخره ترين برنامه .. استقلال پرسپوليس كه چي؟اخه چي ميرسه به اين مردم اخه.. ايشالله برابر بشن.. شادی میرسه به تیم برنده و ناراحتی برای بازنده مثلا بایرن که حذف شد من اینجوری شدم رئال که حذف شد اینجوری شدم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسخره ترين برنامه .. استقلال پرسپوليس كه چي؟اخه چي ميرسه به اين مردم اخه.. ايشالله برابر بشن.. فقط استقلال هههههههه ما بردیم این پرچم سوراخ رو چرا گذاشتی اینجا؟؟؟؟؟ بذارش پشت در مستراح کارگر میاد باهاش اونجا رو تمیز کنه یه بار دیگم قهر کنی هر چی دیدی از چشه خودت دیدی:vahidrk: سلام به دوستتم برسون:gnugghender: اگرم از من خوشت نمیاد بگو که به بچه ها بگم جاتو عوض کنن بیای هم اتاقی خودم شی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هههههههه ما بردیماین پرچم سوراخ رو چرا گذاشتی اینجا؟؟؟؟؟ بذارش پشت در مستراح کارگر میاد باهاش اونجا رو تمیز کنه یه بار دیگم قهر کنی هر چی دیدی از چشه خودت دیدی:vahidrk: سلام به دوستتم برسون:gnugghender: اگرم از من خوشت نمیاد بگو که به بچه ها بگم جاتو عوض کنن بیای هم اتاقی خودم شی قهر نکن.......نروووووووووووو......اگه بری نمیتونم دوام بیارممممممم....نرووووووو.......نرووووووو.........نروووووووو........تنهاااااام نذار............ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا انقققققققققققدر اینجااااااااا شلوغه..................ساکت باشید سادیسمی و خوابوندممممممممم......صدا نشنومااااااااا.......... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: تو چرا خوشحالی........مجتبی رو سر به نیست کردی........ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پرسپولیس برد:hapydancsmil: تراکتور و نفت مساوی شدن سپاهان قهرمان شد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده