afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بود گوشاتونو تیز کنید شمارو صدا میزنن بابا ای ول تبریک مرحله ی دوم چی شد تابستونه؟ باز توهم زدی ؟ هزار بار بهت گفتم هر قرصی دیدی نخور 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ oخوب بچه ها فک کنم دیونگیم خیلی بالا رفته دیگه جوابمو نمی دینمن برم بازم میام :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای ول تبریک مرحله ی دوم چی شد تابستونه؟ باز توهم زدی ؟ هزار بار بهت گفتم هر قرصی دیدی نخور خان دوم سختره آره تابستونه من الان چی بگم بهش ما آخه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدا رو شکر فریماه جون حدس میزنم کی هستی مرسی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خان دوم سختره آره تابستونهمن الان چی بگم بهش ما آخه به کی؟ شما چی؟ حدس میزنم کی هستیمرسی کی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به کی؟ شما چی؟ کی بود؟ توهم در حد لاالیگا یکی از بچه ها 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام اگر اشتباه نکنم شما امسال کنکور داشتید خوب بود نتیجتون؟ راضی هستید؟ oخوب بچه ها فک کنم دیونگیم خیلی بالا رفته دیگه جوابمو نمی دینمن برم بازم میام دیوانه!نرو!!بیرون شبه!تاریکه.اوناکه سیاهن میخورنت! حدس میزنم کی هستیمرسی سلام دکی دیوونه خونه بدون شما شوری نداره.. مثه سنگ نمکی.باید حواست باشه گاوا نخورنت(سنگ نمک رو به گاوا میدن) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دکی دیوونه خونه بدون شما شوری نداره.. مثه سنگ نمکی.باید حواست باشه گاوا نخورنت(سنگ نمک رو به گاوا میدن) سلام خیلی ممنون 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توهم در حد لاالیگایکی از بچه ها عیب نداره روانشناس که اومد می گم دوتا قرص برات بنویسهالبته توهم حال میده من که نگفتم دوتا از بچه هاست که تو پ.خ بفرست 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :Laie_28::Laie_28::w155::Laie_28::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنون خودتی!!! بی ادب!!!! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عیب نداره روانشناس که اومد می گم دوتا قرص برات بنویسهالبته توهم حال میده من که نگفتم دوتا از بچه هاست که تو پ.خ بفرست شمام باید 3تا بخورید مطمئن که شدم میگم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودتی!!! بی ادب!!!! :ydm47612zsesgift969:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :Laie_28::Laie_28::w155::Laie_28::Laie_28: تو دوباره شلوغ کردی..... :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودتی!!! بی ادب!!!! ادب عضو جدیده......یا خوردنییییییییییییه........... 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ydm47612zsesgift969:jawdrop: دکی کجابودی؟؟ چندوقت نبودی کجابودی؟؟؟؟؟ تنهابودی؟؟؟؟؟؟؟؟ صدبارنگفتم با غضنفر بیرون نرو!بهش اعتماد نکن!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ادب عضو جدیده......یا خوردنییییییییییییه........... بیخیال این واحدو تو باید ترمای بعد پاس کنی.نترس استادت خودمم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده