afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مغز آدم نبود فعلا به اینا بسنده کن تا بعد نه فقط مغز آدم 1 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجب جاییه اینجا؟ یعنی باید دیونه باشیم بیاییم اینجا؟ یا مجنون؟ یا دیونه می شیم اینجا؟ یا؟ نمی دونم 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سادیسمی مثل بمب اتمه تر و خشک رو با هم می سوزونه یهو دیدی روزبه رو خورد :| نه منو روزبه وقتایی که میخواییم دوا یا شنگولی یا تلخ یا ماشروم بزنیم میریم زیرزمین... مادوتارو میشناسه.کاریمون نداره 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجب جاییه اینجا؟یعنی باید دیونه باشیم بیاییم اینجا؟ یا مجنون؟ یا دیونه می شیم اینجا؟ یا؟ نمی دونم سلام دو راه داری یا باید بستری شی یا باید برا دیوونه خونه کار کنی راه برگشت هم نداری وسلام افشین رهبر دیوونه خونه امضا: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوشتیپ شدی صورتی بهت میاد لباس سادیسمیه.پول نداشتم لباس بخرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه منو روزبه وقتایی که میخواییم دوا یا شنگولی یا تلخ یا ماشروم بزنیم میریم زیرزمین...مادوتارو میشناسه.کاریمون نداره غریبه و آشنا حالیش نی اون سری نصف دست دوستش رو خورد شما دو تا که جای خود دارید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من آنتییییییییییی سادیسمیممممممممممم.....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من آنتییییییییییی سادیسمیممممممممممم.....:vahidrk: خدا بیامرزت دختر خوبی بودی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لباس سادیسمیه.پول نداشتم لباس بخرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ........:vahidrk:......... 2 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دو راه داری یا باید بستری شی یا باید برا دیوونه خونه کار کنی راه برگشت هم نداری وسلام افشین رهبر دیوونه خونه امضا: آقای رهبر نمی شه هر دوتاش؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقای رهبر نمی شه هر دوتاش؟ همه اینجا دیوونه هستن دیگه وقتی کار کنی خود به خود هر دوتش میشه پست های خالی: فرماندار رئیس چماق دار 3 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه اینجا دیوونه هستن دیگهوقتی کار کنی خود به خود هر دوتش میشه پست های خالی: فرماندار رئیس چماق دار آخ جون من می خوام دیونه باشم ..تا آخر دنیا تنها جایی که پست خالی داره اینجاست من همشو می خوام قول می دم فخط حقوق یکیشو بگیرم حله 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به یه نفر احتیاج داریم برای حمله ی انتحاری امشب زندان رو منفجر کنه طرح حمله: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه اینجا دیوونه هستن دیگهوقتی کار کنی خود به خود هر دوتش میشه پست های خالی: فرماندار رئیس چماق دار اشتباه نوشتی.....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخ جون من می خوام دیونه باشم ..تا آخر دنیاتنها جایی که پست خالی داره اینجاست من همشو می خوام قول می دم فخط حقوق یکیشو بگیرم حله نمیشه کارای رئیس سنگینه به تمرکز بالا احتیاج داره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتباه نوشتی.....:vahidrk: فکر کنم لایق پست چماق داری 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها امشب جایی حمله دارین ؟ چه ساعتی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخ جون من می خوام دیونه باشم ..تا آخر دنیاتنها جایی که پست خالی داره اینجاست من همشو می خوام قول می دم فخط حقوق یکیشو بگیرم حله امشب باید غذای سادیسمی باشیییییییی...................:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب باید غذای سادیسمی باشیییییییی...................:vahidrk: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجب جای باحالیه اینجا من همه عمرم دیونه بودم خیلی از عمرمم تو این انجمن بودم ولی نمی دونم چرا تا حالا اینجا رو ندیده بودم؟ چرا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده