Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه امکانی هست تو فروم که بهش می گن پاسخ با نقل قول يادم نيست.. كلا الان تعطيلم اکشال نداره.خودش اومددیوانه اعظم رو میگم باشه آروم بذارش تو یخچال خب می خوای بستری شی یا پست می خوای؟ گذاشتم(آ-ب--ش-ن-گ-و-ل-ی) اونو ولشکن.اون بامنه.چند هفته انفرادی لازم داره:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو هم هنوز دسته بندی نشدی تو اصلا چی میگیییییییییی........:vahidrk:.........:w00:....... 2 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو منو میندازی پیش سادیسمیا من میندازمت تو انفرادی هااااااااااااااا:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو اصلا چی میگیییییییییی........:vahidrk:.........:w00:....... حالت خوبه؟ تو چجوری اومدی بیرون؟؟ برات تو غذای ظهر قرص ریختم(ازاونا ک تو شیرینی بود) بعد ک بیهوش شدی از اون لباس برعکسا تنت کردم انداختمت تو انفرادی افشین این خیلی خطرناکه!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اکشال نداره.خودش اومددیوانه اعظم رو میگم گذاشتم(آ-ب--ش-ن-گ-و-ل-ی) اونو ولشکن.اون بامنه.چند هفته انفرادی لازم داره:vahidrk: دمت گرم باشه خودت دسته بندیش کن تو اصلا چی میگیییییییییی........:vahidrk:.........:w00:....... تو اینجا چه کاره ای؟ 3 روزه تو راهرو نشستی هیچی هم نمی گی می خوای بستری شی یا برا کار اومدی؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اکشال نداره.خودش اومددیوانه اعظم رو میگم گذاشتم(آ-ب--ش-ن-گ-و-ل-ی) اونو ولشکن.اون بامنه.چند هفته انفرادی لازم داره:vahidrk: اهااااااااااااااااااااااای باند بازی نداریم........:vahidrk:.......بامنه ندارییییییییییییمممممممممممم..................دوباره کتک میخوایییییییی........:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو منو میندازی پیش سادیسمیا من میندازمت تو انفرادی هااااااااااااااا:gnugghender: سادیسمی بدتر از انفرادی هستش حالت خوبه؟تو چجوری اومدی بیرون؟؟ برات تو غذای ظهر قرص ریختم(ازاونا ک تو شیرینی بود) بعد ک بیهوش شدی از اون لباس برعکسا تنت کردم انداختمت تو انفرادی افشین این خیلی خطرناکه!!!!!! کمبود دارو داریم فعلا با چماق بی هوشش کن تا منتقلش کنیم 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ mahsa0091 !!!!! سریع بیا باید ببرمت انفرادی!!!:vahidrk: پاشو وگرنه با شوکر میبرمتا!!!!:(87)::w888::(87): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دمت گرمباشه خودت دسته بندیش کن تو اینجا چه کاره ای؟ 3 روزه تو راهرو نشستی هیچی هم نمی گی می خوای بستری شی یا برا کار اومدی؟:vahidrk: تو گوشات کره.......نمیشنوی به من چههههههههههههههههه............ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اهااااااااااااااااااااااای باند بازی نداریم........:vahidrk:.......بامنه ندارییییییییییییمممممممممممم..................دوباره کتک میخوایییییییی........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو گوشات کره.......نمیشنوی به من چههههههههههههههههه............ خب رو کاغذ بنویس من رفتم.. ساكت کجا تازه می خوایم بریم گندم ببریم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودزنییییییییییییی کردیییییییییییییی............:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبهههههههههههههههه کووووووووووووووو......................کارخودتو کردی مجتبییییییییییییی........... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودزنییییییییییییی کردیییییییییییییی............:ws28: منظورم این بود که مجبورت می کنیم خود کشی کنی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورم این بود که مجبورت می کنیم خود کشی کنی تلاش خودتو بکن................... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من کیم ؟ اینجا کجاست؟ شما کی هستین؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من کیم ؟ اینجا کجاست؟ شما کی هستین؟ از اون شیرینی اااااااااا خوردی..................مگه نگفتم نخور........ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مجتبیییییییییییییییییی کو....................دوباره توهم حوری زده................افشین رسیدگی کن......... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تلاش خودتو بکن................... تلاش نمی خواد حالا که پست انتخاب نمی کنی تو رئیسی پاشو اول حیاط رو بشور بعد بیا بقیه ی وظایفت رو بت بگم من کیم ؟ اینجا کجاست؟ شما کی هستین؟ تو افشینی اینجا دیوونه خونه است ما هم دیوونه هستیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده