masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روم نشد بخورم بابا. ما که رسیدیم همه نصف ساندویچشون رو خورده بودن. منم نصفه خوردم.خودم میدونستم کنکورم افتضاح شده. شبانه مجاز شدم ولی روزانه نه من نوکر شما هم هستیم. اونروز چقد روم نشد باهات حرف بزنم. دفعه بعد انشالله روم باز شه، بلبل زبونی کنم برات الهي انقدر كه عليرضا گفت چي ميخوري؟ اره نميشه تو جمع .. ولي تو ميخوردي.. با ولع هم ميخوردي حق اين پسراست .. اب دهنشون راه بيفته.. اين دفعه ببخشيد من تنقلات پيدانكردم .. فقط لواشك پيداكردم اوردم.. رفعه ديگه.. اخه من تداركات و خلاقيت انجمنم.. كلا بي ذوق اومدم.. دفعه ديگه ميتركونيم شك نكن.. اره به سوده گفتم خيلي ساكت بوديم ما.. چرا واقعا.. حالا بيا اش بخوريم.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من دیوونه نبودم درس خوندن برا کنکور دیوونم کرد جسارت نكرديم گلم.. خيلي الان شوق داري قبول شي.. بازم استرس داري براي جواب نهايي.. فكر كردي قبول نشي چيكار ميكني.. بيا اينجا بهت يه اتاق ميديم.. كنار مياي باخودت من يه كوچولو مردم ازار انجمنم هستم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به دلیل افسردگی بنده رو بستری کنید ای واییییییییییی بچم قبول نشده :4564:فدای سرت 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای واییییییییییی بچم قبول نشده :4564:فدای سرت تو چته عینه فنر فرتی میپری این ور:|:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جسارت نكرديم گلم.. خيلي الان شوق داري قبول شي.. بازم استرس داري براي جواب نهايي.. فكر كردي قبول نشي چيكار ميكني.. بيا اينجا بهت يه اتاق ميديم.. كنار مياي باخودت من يه كوچولو مردم ازار انجمنم هستم ن بابا این چه حرفیه ... قبول نشم همینجا موندگارم دیگه ... تو دارالمجانین یه مطب میزنم فوقش چاره چیه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای واییییییییییی بچم قبول نشده :4564:فدای سرت چرا شبانه قبول شده 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من ارشد قبول شدم مثلا من شركت كردم...... جو انجمن قبولي ارشدههه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الهي انقدر كه عليرضا گفت چي ميخوري؟اره نميشه تو جمع .. ولي تو ميخوردي.. با ولع هم ميخوردي حق اين پسراست .. اب دهنشون راه بيفته.. اين دفعه ببخشيد من تنقلات پيدانكردم .. فقط لواشك پيداكردم اوردم.. رفعه ديگه.. اخه من تداركات و خلاقيت انجمنم.. كلا بي ذوق اومدم.. دفعه ديگه ميتركونيم شك نكن.. اره به سوده گفتم خيلي ساكت بوديم ما.. چرا واقعا.. حالا بيا اش بخوريم.. ما که فقط خودمون رو آورده بودیم لواشکا پس واسه تو بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عالی بود 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو چته عینه فنر فرتی میپری این ور:|:vahidrk: خوب اینجا مجلس ختم که نیست دارالمجانینه باید بپری این ور اون ور:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما که فقط خودمون رو آورده بودیملواشکا پس واسه تو بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عالی بود اوهوووم. من برم شام ميام.. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوووم. من برم شام ميام.. نوش جونت عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ............................................. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون عزیزم:w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14: ............................................. از توهمممممممممم بیااااااااا بیرون بذار کمکت کنم..........:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم با پای خودم میام تو کی هستییییییییی...........ما همه با پای خودمون اومدیممممممممم......... .............اینم برای خوشامد گوووووووووووییییییی........:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم با پای خودم میام تو کی هستییییییییی...........ما همه با پای خودمون اومدیممممممممم......... .............اینم برای خوشامد گوووووووووووییییییی........:vahidrk: نزنش بابا اول بذار ببینیم کیه شاید با دارو خوب بشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نزنش بابا اول بذار ببینیم کیه شاید با دارو خوب بشه ازون شیرینیا بهش بدیممممممممم......:gnugghender:......... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم با پای خودم میام ازون شیرینیا بهش بدیممممممممم......:gnugghender:......... بده بخوره منم از اون قرصا میدم بهش حالشو ببره:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب بچه ها حمله کنیم ؟ بیا صندلی ذاغ مریم فردا حمله میکنیم دیر اومدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده