afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی باتو حرف میزنمممممم............با جغد ک دیگه کاری نداره.......... تشخیصم روانگسیختگی هستش خوب میشی نگران نباش 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آرامشو آوردمبزنم؟ شرمنده نبودم منم اتفاقأ گرسنمه.چیکارکنیم؟کیو بوخوریم؟ فرقی نداره فقط زود باش دارم له میشم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من که بدنم به سم مقاومه برو بیار بخوریم .:w00:خودت برووووووو بیااااااااااااااااار بخور..........:ubhuekdv133q83a7yy7........... 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تشخیصم روانگسیختگی هستش خوب میشی نگران نباش بفرستمش پیش سادیسمی؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فرقی نداره فقط زود باش دارم له میشم مهناز خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .:w00:خودت برووووووو بیااااااااااااااااار بخور..........:ubhuekdv133q83a7yy7........... من اگه حال داشتم برم بیارم که الان خواب بودم بفرستمش پیش سادیسمی؟:gnugghender: نه خطرناک نیست فقط هذیون زیاد میگه آدم دلش می سوزه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرستمش پیش سادیسمی؟:gnugghender: .................خودتو ببر................ 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .................خودتو ببر................ من هر روز میرم بهش سر میزنم.بامن کار نداره.بلدم آرومش کنم آرام بخش قوی دارم.میخوای بری بهشت؟خیلی خوبه ها!تازه،قلیون میوه ای هم سرو میشه مغزش برا من باعشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چیشدید؟؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟!:w58: فی سبوک بودم 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ینی الان وااااااااااااااااااااااقعا ساعت ده دیقه به 3 هس؟!؟!؟!؟!:w58: بقرآن فک میکردم نهایتش ساعت 12 باشه!!!! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ینی الان وااااااااااااااااااااااقعا ساعت ده دیقه به 3 هس؟!؟!؟!؟!:w58:بقرآن فک میکردم نهایتش ساعت 12 باشه!!!! وقتی 11 شب بیدار میشی دیگه طبیعیه 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی 11 شب بیدار میشی دیگه طبیعیه فردا کلاس داری؟ لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همرو که تو یه روز نمیشه کشت نسل کشی که نمیخایم بکنیم .برای فردا افشین هماهنگ میکنه خبر میده به همه سلام 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سلام چطوری؟من تا الان خواب بودم 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من فک کردم تا الان داشتی ورزش صبگاهی میکردی شیفت شب من بودما!!! تا الان بیداربودم.به همتون سرمیزدم میدونستم همه خوابید تازه،داداش ندیدی سادیسمی دیشب زده بود به سرش داش گریه میکرد و میگف منو ببخشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده