afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چی زدی:w58::smiley (18): دیشب که تو نبودی هم داشت با یخچال درد دل می کرد:| 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دانشگاه دولتی بودم فوقش پول کرایه ام رو دادی دیگه باز ال اس دی زدی نه تموم شده بود خود قارچ ماشرومو زدم چی زدی:w58::smiley (18): هیچی زیاد جدی نگیر مسکنو میگه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون ک برای شب ادراریه :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهشت بودم!!رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن حوری بابا نداره دانشگاه دولتی بودم فوقش پول کرایه ام رو دادی دیگه دههه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون ک برای شب ادراریه میخواستمممممممممممم ببینمممممممممم چقد درستووووووووو بلدییییییی....... 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هنوووووزم تو ریکاوریممممممممم......:mornincoffee:.....نمیبینیییییییی.................از روزبه بپرسسس.......:vahidrk: بازم شیرینی دوس داری دختل جون 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون ک برای شب ادراریه روزبه از این قرصا نده مردم سر خودت بی کلاه می مونه کلاهت هم خیس میشه 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حوری بابا نداره نه بابا ینی اونم توهم زده بود الکی مرد؟! 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه از این قرصا نده مردم سر خودت بی کلاه می مونه کلاهت هم خیس میشه میخواستمممممممممممم ببینمممممممممم چقد درستووووووووو بلدییییییی....... حوری بابا نداره دههه :vahidrk: آمیتریپتیدین برای دیونه های غیرقابل کنترلهمیخورن کل بدنشون سر میشه بعد نعشه میشن میرن فضا کی میخواد بهش بدم؟:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه باباینی اونم توهم زده بود الکی مرد؟! معلوم نیس رفتین میوه ممنوعه خوردین قاطی کردین 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه باباینی اونم توهم زده بود الکی مرد؟! باز تو توهممممم زدییییییییییی.......:icon_pf (34):............روزبه قرصارووووووووووووو بیاااااااااااااار............. 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آمیتریپتیدین برای دیونه های غیرقابل کنترلهمیخورن کل بدنشون سر میشه بعد نعشه میشن میرن فضاکی میخواد بهش بدم؟:hapydancsmil: همینجور مفتی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آمیتریپتیدین برای دیونه های غیرقابل کنترلهمیخورن کل بدنشون سر میشه بعد نعشه میشن میرن فضاکی میخواد بهش بدم؟:hapydancsmil: اون خوب نی!!! کی ریتالین میخواد:spiteful: معلوم نیس رفتین میوه ممنوعه خوردین قاطی کردین من خوبم!توروخدا فقد دوباره منو نبندید!!! پست خودم خوب بود! راستی من آخر معلوم نشد چ پستی ام!!! نگهبان یا ساقی؟! 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز تو توهممممم زدییییییییییی.......:icon_pf (34):............روزبه قرصارووووووووووووو بیاااااااااااااار............. قرصاش روی تختشه دستشو بگیر ببرش بهش بده .خاطر جم شو که قورت میده 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون خوب نی!!!کی ریتالین میخواد:spiteful: من خوبم!توروخدا فقد دوباره منو نبندید!!! پست خودم خوب بود! راستی من آخر معلوم نشد چ پستی ام!!! نگهبان یا ساقی؟! من از همین الان تو رو شوالیه مینامم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همینجور مفتی ؟ اره امشب مهمونیه دارو مفته 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون خوب نی!!!کی ریتالین میخواد:spiteful: من خوبم!توروخدا فقد دوباره منو نبندید!!! پست خودم خوب بود! راستی من آخر معلوم نشد چ پستی ام!!! نگهبان یا ساقی؟! ریتالین رو توصیه نمی کنم مغز رو نابود می کنه البته هم نئشگیش خوبه هم خماریش 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز تو توهممممم زدییییییییییی.......:icon_pf (34):............روزبه قرصارووووووووووووو بیاااااااااااااار............. من عذاب وژدان گرفدم!! دختله الکی الکی پیشم تیکه تیکه شد!! میدونی از چی عذاب وژدان دارم؟اینکه از گوشتش نگذشتمو همونجا کبابش کردم خوردم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این همون حوریه ی ناکامه روحش شاد 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من از همین الان تو رو شوالیه مینامم مخسی خب همه ردیف شین(شوالیه داره باهاتون صحبت میکنه):ch2ufgmz56uf5avkr6t هرچی آذوقه و داری دارید بدین به من:banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: ریتالین رو توصیه نمی کنم مغز رو نابود می کنهالبته هم نئشگیش خوبه هم خماریش ریتالین بهترینه!!من به شخصه تأییدش میکنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده