رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

من چشامو در راه مطالعه و کسب علم از دست دادم اونوقت از دستپخت من ایراد میگیری؟ برو از خدا بترس :w000:

باریکلا :w31:

خب مطالعه نمی کردی:w000:

مردیم اینقدر شکم گرسنه خوابیدیم:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهش قرص اشتباهی بده تا صبح قر بده:whistle:

همیییییین تو بودی من و دیشب مسموممممم کردی.......:vahidrk:..........نگهبان پیداششششش کردمممم.......:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
گناه دارن پا درد میگیرن من قرصای مهنازو میدم توام قرصای مریم رو بده به اونم سرایت کرد:ws3:

دزشوووو ببر بالللللللااااا......:hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws48::shad:........................من اووووووووووووومدددددددددددددم...............:ws48::shad::shad:

:vahidrk:....این وقت شب وقت خونه اووووووومدنه ......:w000:......آره.........:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:whistle:بهشت بودم!!:whistle:

رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن:sigh::hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام مجتبی زنده ای؟:whistle:

گناه دارن پا درد میگیرن من قرصای مهنازو میدم توام قرصای مریم رو بده به اونم سرایت کرد:ws3:

ترا بهش بده درد رو حس نمی کنه:whistle:

مجتبی اومد بده خودش دارو ها رو بهشون بده:ws38:

همیییییین تو بودی من و دیشب مسموممممم کردی.......:vahidrk:..........نگهبان پیداششششش کردمممم.......:4564:

من که رهبرم هر کاری دوست دارم انجام می دم :vahidrk: مجتبی اینو بنداز تو سلولش:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن:sigh::hanghead:

زدی بچه مردمووووووووووو کشتیییییییییی..........راخت شدیییییییی........:vahidrk:...........حالا.........بزنم نصف شی..........:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مطالعه نمیکردم خرج دانشگاه تو رو کی میداد :w000: پیر کردی منو :w000:

دانشگاه دولتی بودم فوقش پول کرایه ام رو دادی دیگه:w000:

باز ال اس دی زدی :w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چی زدی:w58::w58::smiley (18):

• Like 4
لینک به دیدگاه
بواخشید.راستی،اثر مسمومیت رف؟!:whistle::whistle:

من هنوووووزم تو ریکاوریممممممممم......:mornincoffee:.....نمیبینیییییییی........:w000:.........از روزبه بپرسسس.......:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زدی بچه مردمووووووووووو کشتیییییییییی..........راخت شدیییییییی........vahidrk.gif...........حالا.........بزنم نصف شی..........w000.gif

:sad0: غلهت تردم:sad0:

ولی قشنگ تیکه پاره شد:ws28::ws28:حال داد:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...