afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من چشامو در راه مطالعه و کسب علم از دست دادم اونوقت از دستپخت من ایراد میگیری؟ برو از خدا بترس باریکلا :w31: خب مطالعه نمی کردی مردیم اینقدر شکم گرسنه خوابیدیم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهش قرص اشتباهی بده تا صبح قر بده گناه دارن پا درد میگیرن من قرصای مهنازو میدم توام قرصای مریم رو بده به اونم سرایت کرد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهش قرص اشتباهی بده تا صبح قر بده همیییییین تو بودی من و دیشب مسموممممم کردی.......:vahidrk:..........نگهبان پیداششششش کردمممم....... 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :cakesmileyf::dancegirl2::cakesmileyf::flowerysmile:.................:happy:........ 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :shad:........................من اووووووووووووومدددددددددددددم...............:shad::shad: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب مطالعه نمی کردیمردیم اینقدر شکم گرسنه خوابیدیم مطالعه نمیکردم خرج دانشگاه تو رو کی میداد پیر کردی منو 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گناه دارن پا درد میگیرن من قرصای مهنازو میدم توام قرصای مریم رو بده به اونم سرایت کرد دزشوووو ببر بالللللللااااا......:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :shad:........................من اووووووووووووومدددددددددددددم...............:shad::shad: خوش اومدی ولی چرا دیر 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :shad:........................من اووووووووووووومدددددددددددددم...............:shad::shad: :vahidrk:....این وقت شب وقت خونه اووووووومدنه ............آره.........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دزشوووو ببر بالللللللااااا......:hapydancsmil: بالا تر از این باید بهت آمیتیریپتیدین بدماز مریم بپرس چیه 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهشت بودم!! رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بالا تر از این باید بهت آمیتیریپتیدین بدماز مریم بپرس چیه این ک بچه بازییییییییه.......واسسسسسسسس ماااااا..... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مجتبی زنده ای؟ گناه دارن پا درد میگیرن من قرصای مهنازو میدم توام قرصای مریم رو بده به اونم سرایت کرد ترا بهش بده درد رو حس نمی کنه مجتبی اومد بده خودش دارو ها رو بهشون بده همیییییین تو بودی من و دیشب مسموممممم کردی.......:vahidrk:..........نگهبان پیداششششش کردمممم....... من که رهبرم هر کاری دوست دارم انجام می دم :vahidrk: مجتبی اینو بنداز تو سلولش 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :vahidrk:....این وقت شب وقت خونه اووووووومدنه ............آره.........:vahidrk: بواخشید.راستی،اثر مسمومیت رف؟!:whistle: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهشت بودم!!رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن زدی بچه مردمووووووووووو کشتیییییییییی..........راخت شدیییییییی........:vahidrk:...........حالا.........بزنم نصف شی.......... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مطالعه نمیکردم خرج دانشگاه تو رو کی میداد پیر کردی منو دانشگاه دولتی بودم فوقش پول کرایه ام رو دادی دیگه بهشت بودم!!رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن باز ال اس دی زدی 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهشت بودم!!رفتم به حوری جون سر بزنم توراه برگشت باباش گیرداد فهمید جفتمونو انداخ جهنم!بعد نقشه کشیدیم باحوری از مجرای تهویه جهنم فرار کنیم،حوری نتونس بجنبه پروانه های تهویه تیکه تیکه ش کردن چی زدی:w58::smiley (18): 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بواخشید.راستی،اثر مسمومیت رف؟!:whistle: من هنوووووزم تو ریکاوریممممممممم......:mornincoffee:.....نمیبینیییییییی.................از روزبه بپرسسس.......:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زدی بچه مردمووووووووووو کشتیییییییییی..........راخت شدیییییییی...................حالا.........بزنم نصف شی.......... غلهت تردم ولی قشنگ تیکه پاره شد:ws28:حال داد 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بالا تر از این باید بهت آمیتیریپتیدین بدماز مریم بپرس چیه اون ک برای شب ادراریه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده