afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آآآآآآآآآآآآروووووووووووم باش عزیزم!!!الان قرصا اثر میکنه!! بچه ها از فردا یکی دیگه سادیسمی شد دعا کن نشه ناظر بیاد کارمون تمومه روزبههههههه کجاییییییی مسموممممممم م کردنننننننن....................بخاطره یه لقمه شیرینی ه حلال................ روزبه خودش جزو دستای پشت پرده است 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواب اورممممممم توش ریختههههههه بودید..................:icon_razz:.........:sleep1: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها بقرآن الان اینجا زمین لرزید!!!!!!!:sad0::sad0: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها بقرآن الان اینجا زمین لرزید!!!!!!!:sad0::sad0: کجا هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگمممممم توهمممممم زدییییییی.................مارو ک مسموم کردیییییی راحت شدیییییی................قرصات زیر تخت.......:sleep1: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواب اورممممممم توش ریختههههههه بودید..................:icon_razz:.........:sleep1: احیانا قهوه ای سوخته و نرم وگرد و کوچولو که تو نایلون پیچیده شده بود نبود؟ (بدبخت شدم تریاکام رفت) 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خونه.قزوین شدید بود؟ خونه تون قوی ساخته شده؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خوابمممممممم.............سرو صدا نکنید....... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شبه همگیییییییی خوش........ 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شدید بود؟خونه تون قوی ساخته شده؟ شدتش کم بود.خونه اصولی نیس.ترسم از همینه دیگه!!! شبه همگیییییییی خوش........ شبت بخیر.خوب بخواب شاید اژدها شما!!!! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شبه همگیییییییی خوش........ شبت خوش شدتش کم بود.خونه اصولی نیس.ترسم از همینه دیگه!!! شبت بخیر.خوب بخواب شاید اژدها شما!!!! برو تو پارک بخواب 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برو تو پارک بخواب بدجور کار دارم!!تاخود صب بیدارم!!اگه خوابت میاد تو ام بخواب.من تو نگهبانی میشینم به درسام میرسم... درضمن،صدا در نیار.ذغال میشی.دوس ندارم فردا دوباره دنبال رهبر برا دیوونه خونه باشیم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بدجور کار دارم!!تاخود صب بیدارم!!اگه خوابت میاد تو ام بخواب.من تو نگهبانی میشینم به درسام میرسم...درضمن،صدا در نیار.ذغال میشی.دوس ندارم فردا دوباره دنبال رهبر برا دیوونه خونه باشیم رهبر آتیش نمی گیره به درسات برس کلا نت رو قطع کن اگه بهش احتیاج نداری منم برم فیس بوق رو چک کنم و تخته بزنم شبت خوش 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رهبر آتیش نمی گیره به درسات برس کلا نت رو قطع کن اگه بهش احتیاج نداری منم برم فیس بوق رو چک کنم و تخته بزنم شبت خوش چش!گوود نایت لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دعا کن نشه ناظر بیاد کارمون تمومه روزبه خودش جزو دستای پشت پرده است خواب اورممممممم توش ریختههههههه بودید..................:icon_razz:.........:sleep1: بچه ها بقرآن الان اینجا زمین لرزید!!!!!!!:sad0::sad0: میگمممممم توهمممممم زدییییییی.................مارو ک مسموم کردیییییی راحت شدیییییی................قرصات زیر تخت.......:sleep1: احیانا قهوه ای سوخته و نرم وگرد و کوچولو که تو نایلون پیچیده شده بود نبود؟(بدبخت شدم تریاکام رفت) چش!گوود نایت خدا قوت دیوونه ها 4 صفحه بعد من رفتید خدایی دمتون گرمبچه رو چرا مسموم کردید گناه داره ایشالا امشب همتونو ببینم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدا قوت دیوونه ها 4 صفحه بعد من رفتید خدایی دمتون گرمبچه رو چرا مسموم کردید گناه دارهایشالا امشب همتونو ببینم:gnugghender: .......:hapydancsmil:......... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها بقرآن الان اینجا زمین لرزید!!!!!!!:sad0::sad0: خونه ماام لرزید... 2:20دقیقه شب...:-) 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خونه ماام لرزید...2:20دقیقه شب...:-) معلوم نشد چند ریشتر بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده