رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

این همه وسط بودممم هیچکی نگفت پات بشکنههههه........:4564:........چ برسهههههه به دست درد نکنهههههه.......:4564:

قربون دستت........بده مسکنارووووووو........:w02:

ای جووووون،عوضش فردا کلی بهت شاباش میدیم:w02:برو تو اتاقت میدم خانوم دکتر مسکنارو برات بیاره :ws3:

دستتم درد نکنه کلی زحمت کشیدی امشب(قر دادی):ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستان روووانی که رفتید تو سلولاتون،لطفا سر و صدا نکنید من شبا اژدها میشم.دست خودم نیس!صداتونو بشنوم میام آتیشتون میزنم!!!!

(روزبه قرصارو برسون توهم داره اذیتم میکنه):icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

داداشی یه دز بالا بهم برسون دارم داغان میشم

.

قربون دستت........بده مسکنارووووووو........:w02:

روزبه اگر می خوای اینجا ساقی باشی باید سهم رهبر رو بدی وگرنه می فرستمت زیر زمین:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان روووانی که رفتید تو سلولاتون،لطفا سر و صدا نکنید من شبا اژدها میشم.دست خودم نیس!صداتونو بشنوم میام آتیشتون میزنم!!!!

دادا گذاشتم زیر تختت برو بخور تا آتیشمون نزدی:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ای جووووون،عوضش فردا کلی بهت شاباش میدیم:w02:برو تو اتاقت میدم خانوم دکتر مسکنارو برات بیاره :ws3:

دستتم درد نکنه کلی زحمت کشیدی امشب(قر دادی):ws3:

شبااااااااشششششش........:girl_angel:.........:hapydancsmil:.........قول دادیاااااااا

• Like 3
لینک به دیدگاه
روزبه اگر می خوای اینجا ساقی باشی باید سهم رهبر رو بدی وگرنه می فرستمت زیر زمین:whistle:

سهم شما تو یخچاله اتاقته:ws3:یه شیشه ویسکی هلندی برات گذاشتم برو بزن حالشو ببر:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخخخخخخخخخ جوووووووون همه خوابییییییییدن........:gnugghender:.......حالا من موندمووووووووو شیرینیاااااااااا.........:1238:........

همه خودشون رو زدن به خواب:banel_smiley_4:(کمین کردن:whistle:)

قرص بهش ندین اژدها شه بخندیم:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سهم شما تو یخچاله اتاقته:ws3:یه شیشه ویسکی هلندی برات گذاشتم برو بزن حالشو ببر:ws3:

قربون دستت توکه دستت به خیره یه پک گل جامائیکا بهم برسون.داداش اگه نبود ردکا هم قبوله:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حکم ساقی بودنت امضا شد:ws3:

مجتبی هم چون نگهبان هست نظارت می کنه موارد خلاف نیاری(با زیرمیزی راه می آد :whistle:)

• Like 2
لینک به دیدگاه
برید بخوابید دیگههههههه میخوام شیرینیاااااااااااموووووووووو بخورمممممم........:w000:

دختل جون من بیدارم!!!فردا دوتا کنفرانس دارم خیر سرررررم:icon_pf (34):.ولی شیش دنگ هوای شیرینیارو دارما!!!

همه خودشون رو زدن به خواب:banel_smiley_4:(کمین کردن:whistle:)

قرص بهش ندین اژدها شه بخندیم:w02:

میل خودته!!:w02:شب وقتی بالاسرت آتیش اومد فک نکنی عذاب الهیه بخاطر بدی هایی ک درحق دیوونه ها کردیا!!!،اینا آتش خشم منه:gnugghender::gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دختل جون من بیدارم!!!فردا دوتا کنفرانس دارم خیر سرررررم:icon_pf (34):.ولی شیش دنگ هوای شیرینیارو دارما!!!

میل خودته!!:w02:شب وقتی بالاسرت آتیش اومد فک نکنی عذاب الهیه بخاطر بدی هایی ک درحق دیوونه ها کردیا!!!،اینا آتش خشم منه:gnugghender::gnugghender:

عزیز من برا خودت می گم توهم خیلی خوبه :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این دیگه چ جووووور شیرینیهههههههه.......:84eb3ampc0vsywihe0i........فک کنم بچه ها مسمومش کردننننننن........:w000:........

خخخخخخخخخخخخخ من جای شیرینی رو با قرص سادیسمیه عوض کرده بودم:ws28::lol::ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حکم ساقی بودنت امضا شد:ws3:

مجتبی هم چون نگهبان هست نظارت می کنه موارد خلاف نیاری(با زیرمیزی راه می آد :whistle:)

به شرطی که بصرفه برام:spiteful::ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نخیرممم خوابی.........فکر میکنی بیدارییییییی.........:w000:.........توهم زدیییییی........:w000:........با این شیرینیااااااااااتون........:4564:

آآآآآآآآآآآآروووووووووووم باش عزیزم!!!الان قرصا اثر میکنه!!:whistle:

بچه ها از فردا یکی دیگه سادیسمی شد:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نخیرممم خوابی.........فکر میکنی بیدارییییییی.........:w000:.........توهم زدیییییی........:w000:........با این شیرینیااااااااااتون........:4564:

با کی هستی؟:w58:

به شرطی که بصرفه برام:spiteful::ws43:

شرط نداریم نگهبان رو هر چقدر زدن تو جیبش راضی میشه بعدش باید با روزبه مذاکره کنی اگر ازت ناراضی بود اخراج میشی:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...