roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این همه وسط بودممم هیچکی نگفت پات بشکنههههه................چ برسهههههه به دست درد نکنهههههه.......قربون دستت........بده مسکنارووووووو........ ای جووووون،عوضش فردا کلی بهت شاباش میدیمبرو تو اتاقت میدم خانوم دکتر مسکنارو برات بیاره دستتم درد نکنه کلی زحمت کشیدی امشب(قر دادی) 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان روووانی که رفتید تو سلولاتون،لطفا سر و صدا نکنید من شبا اژدها میشم.دست خودم نیس!صداتونو بشنوم میام آتیشتون میزنم!!!! (روزبه قرصارو برسون توهم داره اذیتم میکنه):icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداشی یه دز بالا بهم برسون دارم داغان میشم . قربون دستت........بده مسکنارووووووو........ روزبه اگر می خوای اینجا ساقی باشی باید سهم رهبر رو بدی وگرنه می فرستمت زیر زمین 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان روووانی که رفتید تو سلولاتون،لطفا سر و صدا نکنید من شبا اژدها میشم.دست خودم نیس!صداتونو بشنوم میام آتیشتون میزنم!!!!(روزبه قرصارو برسون توهم داره اذیتم میکنه):icon_pf (34): دادا گذاشتم زیر تختت برو بخور تا آتیشمون نزدی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای جووووون،عوضش فردا کلی بهت شاباش میدیمبرو تو اتاقت میدم خانوم دکتر مسکنارو برات بیاره دستتم درد نکنه کلی زحمت کشیدی امشب(قر دادی) شبااااااااشششششش........:girl_angel:.........:hapydancsmil:.........قول دادیاااااااا 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبه اگر می خوای اینجا ساقی باشی باید سهم رهبر رو بدی وگرنه می فرستمت زیر زمین سهم شما تو یخچاله اتاقتهیه شیشه ویسکی هلندی برات گذاشتم برو بزن حالشو ببر 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برید بخوابید دیگههههههه میخوام شیرینیاااااااااااموووووووووو بخورمممممم........ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخخخخخخخخخ جوووووووون همه خوابییییییییدن........:gnugghender:.......حالا من موندمووووووووو شیرینیاااااااااا.........:1238:........ همه خودشون رو زدن به خواب(کمین کردن) دوستان روووانی که رفتید تو سلولاتون،لطفا سر و صدا نکنید من شبا اژدها میشم.دست خودم نیس!صداتونو بشنوم میام آتیشتون میزنم!!!!(روزبه قرصارو برسون توهم داره اذیتم میکنه):icon_pf (34): قرص بهش ندین اژدها شه بخندیم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بیهوش شدم شب بخیر:sleep1::putertired::mornincoffee::bigbed: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سهم شما تو یخچاله اتاقتهیه شیشه ویسکی هلندی برات گذاشتم برو بزن حالشو ببر قربون دستت توکه دستت به خیره یه پک گل جامائیکا بهم برسون.داداش اگه نبود ردکا هم قبوله 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سهم شما تو یخچاله اتاقتهیه شیشه ویسکی هلندی برات گذاشتم برو بزن حالشو ببر حکم ساقی بودنت امضا شد مجتبی هم چون نگهبان هست نظارت می کنه موارد خلاف نیاری(با زیرمیزی راه می آد ) 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برید بخوابید دیگههههههه میخوام شیرینیاااااااااااموووووووووو بخورمممممم........ دختل جون من بیدارم!!!فردا دوتا کنفرانس دارم خیر سرررررم:icon_pf (34):.ولی شیش دنگ هوای شیرینیارو دارما!!! همه خودشون رو زدن به خواب(کمین کردن) قرص بهش ندین اژدها شه بخندیم میل خودته!!شب وقتی بالاسرت آتیش اومد فک نکنی عذاب الهیه بخاطر بدی هایی ک درحق دیوونه ها کردیا!!!،اینا آتش خشم منه:gnugghender::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این دیگه چ جووووور شیرینیهههههههه.......:84eb3ampc0vsywihe0i........فک کنم بچه ها مسمومش کردننننننن................ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دختل جون من بیدارم!!!فردا دوتا کنفرانس دارم خیر سرررررم:icon_pf (34):.ولی شیش دنگ هوای شیرینیارو دارما!!! میل خودته!!شب وقتی بالاسرت آتیش اومد فک نکنی عذاب الهیه بخاطر بدی هایی ک درحق دیوونه ها کردیا!!!،اینا آتش خشم منه:gnugghender::gnugghender: عزیز من برا خودت می گم توهم خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این دیگه چ جووووور شیرینیهههههههه.......:84eb3ampc0vsywihe0i........فک کنم بچه ها مسمومش کردننننننن................ خخخخخخخخخخخخخ من جای شیرینی رو با قرص سادیسمیه عوض کرده بودم:lol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیرممم خوابی.........فکر میکنی بیدارییییییی..................توهم زدیییییی................با این شیرینیااااااااااتون........ 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حکم ساقی بودنت امضا شدمجتبی هم چون نگهبان هست نظارت می کنه موارد خلاف نیاری(با زیرمیزی راه می آد ) به شرطی که بصرفه برام:spiteful: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیرممم خوابی.........فکر میکنی بیدارییییییی..................توهم زدیییییی................با این شیرینیااااااااااتون........ آآآآآآآآآآآآروووووووووووم باش عزیزم!!!الان قرصا اثر میکنه!! بچه ها از فردا یکی دیگه سادیسمی شد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزبههههههه کجاییییییی مسموممممممم م کردنننننننن....................بخاطره یه لقمه شیرینی ه حلال................ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخیرممم خوابی.........فکر میکنی بیدارییییییی..................توهم زدیییییی................با این شیرینیااااااااااتون........ با کی هستی؟ به شرطی که بصرفه برام:spiteful: شرط نداریم نگهبان رو هر چقدر زدن تو جیبش راضی میشه بعدش باید با روزبه مذاکره کنی اگر ازت ناراضی بود اخراج میشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده