masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهتون خوش بگذره اینجا بای 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان تا وقتی که دوست خوبمون *salamat* غمگینه ازتون خواهش میکنم بحث دیگه ای نکنید!!! الان فعلا سلامتو آروم کنیم،بعد... لطفأ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا متاسفانه...نمیتونم دیگه یه اتاق بده هرچی ,هررنگی ,میخوام توش تنها بشینم .. دلم واقعا یه اتاق واقعی,میخواد تو دیوانه خانه ای چیزی...ی جایی ک خلوت کنم باخودم فقط اسمونو ببینم و طبیعتو...ادمارو نبینم ..هیچ کسو فکرم خالی باشه از همه چی..کاش حافظمو ازدست میدادم راحت تر برام دنیا میگذشت خیلی وقته بهم میگن دیونه شدی.. اره واقعا خودمم نمیشناسم... دیوانگی بهتر از هردردی... خیلی بغض دارم خیلی خیلی دلم گرفته نمیدونم چرااینجا چراباید اینارو بنویسم اروم میشم چنین تاپیکی هست ... خسته ام...خیلی از همه چی.. کاش دیونه بودم واقعا... انگیزه تموم شد زندگی تموم شد.. کلاتموم شد :cryingf:..........:cryingf:......... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا متاسفانه...نمیتونم دیگه یه اتاق بده هرچی ,هررنگی ,میخوام توش تنها بشینم .. دلم واقعا یه اتاق واقعی,میخواد تو دیوانه خانه ای چیزی...ی جایی ک خلوت کنم باخودم فقط اسمونو ببینم و طبیعتو...ادمارو نبینم ..هیچ کسو فکرم خالی باشه از همه چی..کاش حافظمو ازدست میدادم راحت تر برام دنیا میگذشت خیلی وقته بهم میگن دیونه شدی.. اره واقعا خودمم نمیشناسم... دیوانگی بهتر از هردردی... خیلی بغض دارم خیلی خیلی دلم گرفته نمیدونم چرااینجا چراباید اینارو بنویسم اروم میشم چنین تاپیکی هست ... خسته ام...خیلی از همه چی.. کاش دیونه بودم واقعا... انگیزه تموم شد زندگی تموم شد.. کلاتموم شد اینجا مریض بد حال داریم بیاین کمک اورژانسیه 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه حقیقتش بصورت تجربی میگم.اگه بخوای میتونم اطلاعاتمو در اختیارت بذارم؟ نه دکتر داریم تو خوابگاه واقعا متاسفانه...نمیتونم دیگه یه اتاق بده هرچی ,هررنگی ,میخوام توش تنها بشینم .. دلم واقعا یه اتاق واقعی,میخواد تو دیوانه خانه ای چیزی...ی جایی ک خلوت کنم باخودم فقط اسمونو ببینم و طبیعتو...ادمارو نبینم ..هیچ کسو فکرم خالی باشه از همه چی..کاش حافظمو ازدست میدادم راحت تر برام دنیا میگذشت خیلی وقته بهم میگن دیونه شدی.. اره واقعا خودمم نمیشناسم.:whistle:.. دیوانگی بهتر از هردردی... خیلی بغض دارم خیلی خیلی دلم گرفته نمیدونم چرااینجا چراباید اینارو بنویسم اروم میشم چنین تاپیکی هست ... خسته ام...خیلی از همه چی.. کاش دیونه بودم واقعا... انگیزه تموم شد زندگی تموم شد.. کلاتموم شد شاید با زمان درست شه طاقت بیار برای خیلی ها پیش می آد کارش از جوجو گذشته باید بندازمش جلو یوز ایرانی مرسی آقا شرمندمون نکن چون تبریکت باحال بود جیره سیگارم مال تو :hapydancsmil: بهانه نیار ... مطرب شدی هیچی نگفتم ... دیگه ساقی نوبره :vahidrk: خودت گفتی مطرب شو 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیخیال من عادت کردم... بحثتونو قشنگ تر کنید... غم من مهم نیست دوست ندارم با غم من کسی ناراحت باشه..بخونید بگذرید زندگی همینه هنه چی گذشت میگذره نیستم فراموش میشم ممنونم از همتون ولی منو بیخیال.. 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان تا وقتی که دوست خوبمون *salamat* غمگینه ازتون خواهش میکنم بحث دیگه ای نکنید!!!الان فعلا سلامتو آروم کنیم،بعد... لطفأ بعضی دردا چند ماه یا سال طول می کشن تا خوب شن! حس می کنم از همون ها داره 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان تا وقتی که دوست خوبمون *salamat* غمگینه ازتون خواهش میکنم بحث دیگه ای نکنید!!!الان فعلا سلامتو آروم کنیم،بعد... لطفأ ممنونم دوست من.. منو بیخیال تولد دوستمونه تولد تو دارالمجامین بیشتر فاز میده تاجای دیگه شاد باشید 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضی دردا چند ماه یا سال طول می کشن تا خوب شن! حس می کنم از همون ها داره جوابت امضاته.. ای کاش.. 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیخیال من عادت کردم...بحثتونو قشنگ تر کنید... غم من مهم نیست دوست ندارم با غم من کسی ناراحت باشه..بخونید بگذرید زندگی همینه هنه چی گذشت میگذره نیستم فراموش میشم ممنونم از همتون ولی منو بیخیال.. بعضی دردا چند ماه یا سال طول می کشن تا خوب شن! حس می کنم از همون ها داره بیخیال بابا مگه چی شده حالا خدایی نکرده عزیز که از دست ندادی یحتمل یه خری اومده تو زندگیت بعد فهمیده باید بره تو طویله خودش رفتهاین مجلس ماتم نداره گودبای پارتیه جعفره 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا متاسفانه...نمیتونم دیگه یه اتاق بده هرچی ,هررنگی ,میخوام توش تنها بشینم .. دلم واقعا یه اتاق واقعی,میخواد تو دیوانه خانه ای چیزی...ی جایی ک خلوت کنم باخودم فقط اسمونو ببینم و طبیعتو...ادمارو نبینم ..هیچ کسو فکرم خالی باشه از همه چی..کاش حافظمو ازدست میدادم راحت تر برام دنیا میگذشت خیلی وقته بهم میگن دیونه شدی.. اره واقعا خودمم نمیشناسم... دیوانگی بهتر از هردردی... خیلی بغض دارم خیلی خیلی دلم گرفته نمیدونم چرااینجا چراباید اینارو بنویسم اروم میشم چنین تاپیکی هست ... خسته ام...خیلی از همه چی.. کاش دیونه بودم واقعا... انگیزه تموم شد زندگی تموم شد.. کلاتموم شد سلامت جان همه آدما تو زندگیشون یه سری مشکلاتی دارن.باید مقابله کرد باهاشون.باید شاد بود.ببین تو که میگی ناراحتم و سیگار....،من تا تهش رفتم!!!اکثرشم برا ناراحتیام بودن.ولی هیچی خنده نمیشه.اگه دلت پره میتونی به یکی از دوستای صمیمیت بگی و خالی شی.گاهی بهترین آرامش همینه... امیدوارم امشب این جمع بتونه تورو دور از غم و ناراحتی نگه داره 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا متاسفانه...نمیتونم دیگه یه اتاق بده هرچی ,هررنگی ,میخوام توش تنها بشینم .. دلم واقعا یه اتاق واقعی,میخواد تو دیوانه خانه ای چیزی...ی جایی ک خلوت کنم باخودم فقط اسمونو ببینم و طبیعتو...ادمارو نبینم ..هیچ کسو فکرم خالی باشه از همه چی..کاش حافظمو ازدست میدادم راحت تر برام دنیا میگذشت خیلی وقته بهم میگن دیونه شدی.. اره واقعا خودمم نمیشناسم... دیوانگی بهتر از هردردی... خیلی بغض دارم خیلی خیلی دلم گرفته نمیدونم چرااینجا چراباید اینارو بنویسم اروم میشم چنین تاپیکی هست ... خسته ام...خیلی از همه چی.. کاش دیونه بودم واقعا... انگیزه تموم شد زندگی تموم شد.. کلاتموم شد عزیزی تو انجمن گف تو با لیسانس روانشناس نیستی نباید اظهار نظر کنی منم گفتم باشه. پس به عنوان یه ادم معمولی میگم: منم خیلی وقتا مث تو هستم. با خودم میگم کاش به دنیا نمیومدم اصلا. با یه نفر داشتم دردودل میکردم بهم گف داری سخ میگیری خیلی ها آرزو دارن جای تو باشن همه تو دنیا مشکل دارن تنها من و تو نیستیم. مهم اینه با مشکلاتمون با غصه هامون چیکار کنیم. باهاشون بجنگیم و تغیرشون بدیم یا افسوس بخوریم و آرزو کنیم کاش دنیا جای بهتری بود ولی با افسوس خوردن هیچی درس نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جوابت امضاته..ای کاش.. ...................... 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ...................... دخترم تو غصه نخور الان ما حلش میکنیم بدو برو یه لیوان اب برای خاله بیار :there: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ب افتخاااااااااااار سلامت جاااااااااااااااان بزن کف قشنگرووووووووووو.......................من بازم اومدم وسط.........:2rqfst4:........دستاااااااااا شلههههههه.......:2rqfst4:..... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دخترم تو غصه نخور الان ما حلش میکنیم بدو برو یه لیوان اب برای خاله بیار :there: قول دادیااااااااااا........ :th_running1:رفتممممممممم........:th_running1:.......... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیخیال بابا مگه چی شده حالا خدایی نکرده عزیز که از دست ندادی یحتمل یه خری اومده تو زندگیت بعد فهمیده باید بره تو طویله خودش رفتهاین مجلس ماتم نداره گودبای پارتیه جعفره اع شمافکر کردید من عاشق بودم نه بابا عاشقی کیلو چنده حوصله داریدااااا هیچ کسی وارد زندگیم نزاشتم بشه نگران نباش...اهلش نیستم... دقیقا گود,بای پارتیه جعفره.. 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنونم دوست من..منو بیخیال تولد دوستمونه تولد تو دارالمجامین بیشتر فاز میده تاجای دیگه شاد باشید بیش از این اصرار نمیکنم... ماها دوستای همیم.دوستیا "تا" نداره. ولی هرچی هستیم هوای همو داریم. دوستان ببخشید که جو دیوونه خونه رو خراب کردم....آخه من این چندوقته خودمم با همچین مشکلاتی مواجه شدم و شما دوستان بهم آرامش دادین و جالبه،تو این مدت ک مشکل داشتم سیگارو ترک کردم... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیخیال بابا مگه چی شده حالا خدایی نکرده عزیز که از دست ندادی یحتمل یه خری اومده تو زندگیت بعد فهمیده باید بره تو طویله خودش رفتهاین مجلس ماتم نداره گودبای پارتیه جعفره لاییییییییییییک....................لیییییییییییک........... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیخیال من عادت کردم...بحثتونو قشنگ تر کنید... غم من مهم نیست دوست ندارم با غم من کسی ناراحت باشه..بخونید بگذرید زندگی همینه هنه چی گذشت میگذره نیستم فراموش میشم ممنونم از همتون ولی منو بیخیال.. جوابت امضاته..ای کاش.. ب افتخاااااااااااار سلامت جاااااااااااااااان بزن کف قشنگرووووووووووو.......................من بازم اومدم وسط.........:2rqfst4:........دستاااااااااا شلههههههه.......:2rqfst4:..... تو روحت مهناز ترکیدم از خنده دختر سلامت این بچه حرف یومیشم به زور میزنه ببین برای تو امشب داره چه میکنه:w31:اینم منو افشینو مجتبی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده