Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چی شد....قرصاااااااااا کوووووووووووو........زود باشید همه جیباشونو خالییییییییی کن ن........حالاااااااااااا.......... 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هوووووووووووووووووی مجتبی مگه نگفتم این ورا نیا :vahidrk:اینا خطرناکن بهت مخدر میدن معتادت میکنن من فقط همین یه رفیقو دارم:4564: در ضمن نگهبان منم استعفا هم ندادم:vahidrk:کسی حق نداره به قفسه دارو ها دست بزنه هابولی داداشیه گلم!!کمک نگهبان نمیخوای؟اینا بعضیا یوخورده تند مزاجن یه نفر از پسشون یرنمیاد:gnugghender: راستی داداش اینا منو معتاد کردن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مورفین جواب نمیده.چارتا دیازپام با پنشتا مورفین:spiteful:ولی بذا نگهبان شم.قول میدم دیوونه هارو خووووووب شکنجه بدمهوای توروهم دارممیدونم اهل لواشکی.میرسونم بهت:spiteful: نه فقط مورفین دو روز بعد منسوب میشی (لواشک نرسونی عزل میشی) 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هوووووووووووووووووی مجتبی مگه نگفتم این ورا نیا :vahidrk:اینا خطرناکن بهت مخدر میدن معتادت میکنن من فقط همین یه رفیقو دارم:4564: در ضمن نگهبان منم استعفا هم ندادم:vahidrk:کسی حق نداره به قفسه دارو ها دست بزنه نگهبان اینو ببر زیرزمین شکنجه بده:gnugghender: چی شد....قرصاااااااااا کوووووووووووو........زود باشید همه جیباشونو خالییییییییی کن ن........حالاااااااااااا.......... داد نزن دیوونه ها حمله می کنن 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چی شد....قرصاااااااااا کوووووووووووو........زود باشید همه جیباشونو خالییییییییی کن ن........حالاااااااااااا.......... تو اینجا چی کار میکنیییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w74: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چی شد....قرصاااااااااا کوووووووووووو........زود باشید همه جیباشونو خالییییییییی کن ن........حالاااااااااااا.......... هابولی داداشیه گلم!!کمک نگهبان نمیخوای؟اینا بعضیا یوخورده تند مزاجن یه نفر از پسشون یرنمیاد:gnugghender:راستی داداش اینا منو معتاد کردن نه فقط مورفیندو روز بعد منسوب میشی (لواشک نرسونی عزل میشی) نگهبان اینو ببر زیرزمین شکنجه بده:gnugghender: داد نزن دیوونه ها حمله می کنن یعنی من عاشق شمام دیونه رو دستتون نیست به خدا خیلی دوستون دارم حال آدم باشید این استینای لباس منو از پشت باز کنید میخوام برم کار دارم:smiley (18)::w127::45645: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه فقط مورفیندو روز بعد منسوب میشی (لواشک نرسونی عزل میشی) لواشک:spiteful:اوکی:gnugghender: نگهبان اینو ببر زیرزمین شکنجه بده:gnugghender: اگه از نگهبان منظورت منم که قطعا منم باید به عرضتون برسونم که دفعه آخرت باشه تاوقتی داداش روزبه هس به من میگی نگهبان:vahidrk::vahidrk:!!! اصن بخاطر داداش من میرم زیرزمین پیش دوست سادیسمیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو اینجا چی کار میکنیییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w74: اینجا................کجا........... چی........کی........من.......او.........:confused: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی من عاشق شمام دیونه رو دستتون نیست به خدا خیلی دوستون دارم حال آدم باشید این استینای لباس منو از پشت باز کنید میخوام برم کار دارم:smiley (18)::w127::45645: بیجنبه یبار ازت تعریف کردما!!!!باز باید تو جمع دعوامون بشه؟؟؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لواشک:spiteful:اوکی:gnugghender:اگه از نگهبان منظورت منم که قطعا منم باید به عرضتون برسونم که دفعه آخرت باشه تاوقتی داداش روزبه هس به من میگی نگهبان:vahidrk::vahidrk:!!! اصن بخاطر داداش من میرم زیرزمین پیش دوست سادیسمیم اینجا دیوونه خونه است باید بخوری تا خورده نشی سادیسمی دوست آرتاشه نه دوست تو یه بار نصف دست آرتاش رو خورد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی من عاشق شمام دیونه رو دستتون نیست به خدا خیلی دوستون دارم حال آدم باشید این استینای لباس منو از پشت باز کنید میخوام برم کار دارم:smiley (18)::w127::45645: اگر قول می دی گاز نگیری24 ساعت آرمایشی دستات رو باز میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا دیوونه خونه است باید بخوری تا خورده نشیسادیسمی دوست آرتاشه نه دوست تو یه بار نصف دست آرتاش رو خورد ببین خبری از آرتاش نیس!!!نکنه کلا خورده شده باشه؟؟!!:icon_pf (34): من رفتم پایین نجاتش بدم....(آآآآآآآآآآآآرتااااااااااااااااااااااش)...:th_running1::th_running1: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببین خبری از آرتاش نیس!!!نکنه کلا خورده شده باشه؟؟!!:icon_pf (34):من رفتم پایین نجاتش بدم....(آآآآآآآآآآآآرتااااااااااااااااااااااش)...:th_running1::th_running1: نمیخواد خطرناکه تا اون یکی دستش رو خورد آزاد میشه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستون دارم همتونو:hapydancsmil:این دیونه جدید که معرفی میکنم الان سادیسم ازارو اذیت داره خیلی خوبه البته از قدیمیایه اینجاست ولی بیارینش تو بازی m.sh1992 عاشق تک تکتونم روانیا 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیخواد خطرناکه تا اون یکی دستش رو خورد آزاد میشه بذا برم.قول میدم خودم سرشو بخورم.اصن کلا میخورمش(سادیسمه رو) 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا تولدمه ... بهم تبریک نمیگین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 افشین پسرم بدو یه جعبه شیرینی بگیر :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستون دارم همتونو:hapydancsmil:این دیونه جدید که معرفی میکنم الان سادیسم ازارو اذیت داره خیلی خوبه البته از قدیمیایه اینجاست ولی بیارینش تو بازی m.sh1992 عاشق تک تکتونم روانیا همین هست که تو زیر زمین بسته شده دیگه پدرمون رو در آورده روزی یه بلا سردیوونه ها می آره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر قول می دی گاز نگیری24 ساعت آرمایشی دستات رو باز میکنیم من ضمانت میکنممممممممم........ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا تولدمه ... بهم تبریک نمیگین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 افشین پسرم بدو یه جعبه شیرینی بگیر :vahidrk: تولدت مبارررررررررررررررررررررررررک :happy::w330::rose::cakesmileyf::w31::aghosh::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:4uboxsmiley::626gdau::w42: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا تولدمه ... بهم تبریک نمیگین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 افشین پسرم بدو یه جعبه شیرینی بگیر :vahidrk: :dancegirl2:............:happy:........ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده