رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هوووووووووووووووووی مجتبی مگه نگفتم این ورا نیا :vahidrk:اینا خطرناکن بهت مخدر میدن معتادت میکنن من فقط همین یه رفیقو دارم:4564::4564::4564: در ضمن نگهبان منم استعفا هم ندادم:vahidrk:کسی حق نداره به قفسه دارو ها دست بزنه:ws3:

هابولی داداشیه گلم!!کمک نگهبان نمیخوای؟اینا بعضیا یوخورده تند مزاجن یه نفر از پسشون یرنمیاد:gnugghender:

راستی داداش اینا منو معتاد کردن:hanghead::4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مورفین جواب نمیده.چارتا دیازپام با پنشتا مورفین:spiteful:

ولی بذا نگهبان شم.قول میدم دیوونه هارو خووووووب شکنجه بدم:w02:هوای توروهم دارم:ws3:میدونم اهل لواشکی.میرسونم بهت:ws43::spiteful:

نه فقط مورفین:w16:

دو روز بعد منسوب میشی (لواشک نرسونی عزل میشی:whistle:)

• Like 1
لینک به دیدگاه
هوووووووووووووووووی مجتبی مگه نگفتم این ورا نیا :vahidrk:اینا خطرناکن بهت مخدر میدن معتادت میکنن من فقط همین یه رفیقو دارم:4564::4564::4564: در ضمن نگهبان منم استعفا هم ندادم:vahidrk:کسی حق نداره به قفسه دارو ها دست بزنه:ws3:

نگهبان اینو ببر زیرزمین شکنجه بده:gnugghender:

چی شد....قرصاااااااااا کوووووووووووو........زود باشید همه جیباشونو خالییییییییی کن ن........حالاااااااااااا..........:w000:

داد نزن دیوونه ها حمله می کنن:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چی شد....قرصاااااااااا کوووووووووووو........زود باشید همه جیباشونو خالییییییییی کن ن........حالاااااااااااا..........:w000:

تو اینجا چی کار میکنیییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w74:

• Like 3
لینک به دیدگاه

هابولی داداشیه گلم!!کمک نگهبان نمیخوای؟اینا بعضیا یوخورده تند مزاجن یه نفر از پسشون یرنمیاد:gnugghender:

راستی داداش اینا منو معتاد کردن:hanghead::4564:

داد نزن دیوونه ها حمله می کنن:w000:

یعنی من عاشق شمام دیونه رو دستتون نیست به خدا :ws3:خیلی دوستون دارم :a030:حال آدم باشید این استینای لباس منو از پشت باز کنید میخوام برم کار دارم:smiley (18)::w127::45645:

• Like 2
لینک به دیدگاه

لواشک:spiteful:اوکی:gnugghender:

اگه از نگهبان منظورت منم که قطعا منم باید به عرضتون برسونم که دفعه آخرت باشه تاوقتی داداش روزبه هس به من میگی نگهبان:vahidrk::vahidrk:!!!

اصن بخاطر داداش من میرم زیرزمین پیش دوست سادیسمیم:whistles:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو اینجا چی کار میکنیییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w74:

اینجا........:ws52:........کجا........... چی........کی........من.......او.........:confused:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی من عاشق شمام دیونه رو دستتون نیست به خدا :ws3:خیلی دوستون دارم :a030:حال آدم باشید این استینای لباس منو از پشت باز کنید میخوام برم کار دارم:smiley (18)::w127::45645:

:banel_smiley_4:بیجنبه یبار ازت تعریف کردما!!!!باز باید تو جمع دعوامون بشه؟؟؟:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
لواشک:spiteful:اوکی:gnugghender:

اگه از نگهبان منظورت منم که قطعا منم باید به عرضتون برسونم که دفعه آخرت باشه تاوقتی داداش روزبه هس به من میگی نگهبان:vahidrk::vahidrk:!!!

اصن بخاطر داداش من میرم زیرزمین پیش دوست سادیسمیم:whistles:

اینجا دیوونه خونه است باید بخوری تا خورده نشی:w58:

سادیسمی دوست آرتاشه نه دوست تو یه بار نصف دست آرتاش رو خورد:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر قول می دی گاز نگیری24 ساعت آرمایشی دستات رو باز میکنیم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجا دیوونه خونه است باید بخوری تا خورده نشی:w58:

سادیسمی دوست آرتاشه نه دوست تو یه بار نصف دست آرتاش رو خورد:banel_smiley_4:

ببین خبری از آرتاش نیس!!!نکنه کلا خورده شده باشه؟؟!!:w58::icon_pf (34):

من رفتم پایین نجاتش بدم....(آآآآآآآآآآآآرتااااااااااااااااااااااش)...:th_running1::th_running1:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین خبری از آرتاش نیس!!!نکنه کلا خورده شده باشه؟؟!!:w58::icon_pf (34):

من رفتم پایین نجاتش بدم....(آآآآآآآآآآآآرتااااااااااااااااااااااش)...:th_running1::th_running1:

نمیخواد خطرناکه تا اون یکی دستش رو خورد آزاد میشه:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستون دارم همتونو:hapydancsmil:این دیونه جدید که معرفی میکنم الان سادیسم ازارو اذیت داره خیلی خوبه البته از قدیمیایه اینجاست ولی بیارینش تو بازی m.sh1992 :ws3:عاشق تک تکتونم روانیا

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیخواد خطرناکه تا اون یکی دستش رو خورد آزاد میشه:whistle:

بذا برم.قول میدم خودم سرشو بخورم:ws3:.اصن کلا میخورمش(سادیسمه رو)

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستون دارم همتونو:hapydancsmil:این دیونه جدید که معرفی میکنم الان سادیسم ازارو اذیت داره خیلی خوبه البته از قدیمیایه اینجاست ولی بیارینش تو بازی m.sh1992 :ws3:عاشق تک تکتونم روانیا

همین هست که تو زیر زمین بسته شده دیگه:banel_smiley_4:

پدرمون رو در آورده روزی یه بلا سردیوونه ها می آره:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فردا تولدمه ... بهم تبریک نمیگین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 افشین پسرم بدو یه جعبه شیرینی بگیر :vahidrk:

تولدت مبارررررررررررررررررررررررررک :happy::w330::rose::cakesmileyf::w31::aghosh::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:4uboxsmiley::626gdau::w42:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...