afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه منو نماینده خدا نکنید سیلی عظیم انجمنو در بر میگیره که عواقبش پای شماس!!! تا من هستم هیچ بلایی انجمن رو تهدید نمی کنه(سبیل خدا رو چرب کردم) اگر نمی خوای فرماندار شی بین رئیس و نگهبان یکی رو انتخاب کن تا نفرستادمت زیر زمین 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میزنم کتلت میشیدا:vahidrk: تو خودت کتلتی 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تقدییییییییم باااااااااا عععععععععععخش طفلک خیلی مظلومه دلم نمیاد کبابش کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دستت درد نکنه خودت بخور خودکشی برا این بود که با اون مقایسه شدم همه اش چماق بدسته بزنم لهت کنم ای بابا تو خودشی فکر کردی من نمیشناسمت ..:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو خودت کتلتی تازه زبون باز کردید نه؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای بابا تو خودشی فکر کردی من نمیشناسمت ..:icon_pf (95): حالا که فکرش رو می کنم خیلی دوست دارم سر تو رو هم بکوبم تو دیوار یا شاید هم با لگد بیام تو صورتت:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا من هستم هیچ بلایی انجمن رو تهدید نمی کنه(سبیل خدا رو چرب کردم) اگر نمی خوای فرماندار شی بین رئیس و نگهبان یکی رو انتخاب کن تا نفرستادمت زیر زمین رئیس:shad::shad: اما گفته باشم،عذابش پای شماس:gnugghender: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تازه زبون باز کردید نه؟ نه یه پنج شش ماهی میشه تو تازه باز کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه یه پنج شش ماهی میشهتو تازه باز کردی؟ نه من دوسالی میشه 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طفلک خیلی مظلومه دلم نمیاد کبابش کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دستت درد نکنه خودت بخور :banel_smiley_4:کوبیدم رفتم آمریکا برات آوردمش اونوقت میگی نه!!:banel_smiley_4: خورم زیاد ازشون خوردم... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رئیس:shad::shad: اما گفته باشم،عذابش پای شماس:gnugghender: تو بد دامی افتادی اینجا نگهبان بعد رهبر همه کاره است (اختیاراتش از رهبر هم بیشتره) رئیس هم نظافت چی هستش شرح وظایفت صفحات قبل هست فعلا برو چایی بریز برا جمع بیار بعد برو شستشو رو شروع کن بعد از دو سال بالاخره رئیس داریم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا که فکرش رو می کنم خیلی دوست دارم سر تو رو هم بکوبم تو دیواریا شاید هم با لگد بیام تو صورتت:gnugghender: خیلی وقته بهم آرام بخش نزدن تا خفت نکردم یه آهنگ شاد بخون :brodkavelarg: خوبه بعضیا مایکل جکسون نیستن :w13: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4:کوبیدم رفتم آمریکا برات آوردمش اونوقت میگی نه!!:banel_smiley_4:خورم زیاد ازشون خوردم... باشه میدم افشین بخوره صداش گرفته بلکه باز شد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو بد دامی افتادی اینجا نگهبان بعد رهبر همه کاره است (اختیاراتش از رهبر هم بیشتره)رئیس هم نظافت چی هستش شرح وظایفت صفحات قبل هست فعلا برو چایی بریز برا جمع بیار بعد برو شستشو رو شروع کن بعد از دو سال بالاخره رئیس داریم:hapydancsmil: :ws44:بخدا گولم زدن اصن من میرم بشامم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه من دوسالی میشه بگو لواشک ببینم راست می گی؟ خیلی وقته بهم آرام بخش نزدن تا خفت نکردم یه آهنگ شاد بخون :brodkavelarg: خوبه بعضیا مایکل جکسون نیستن :w13: باشه دمبلی دودو دمبلی دودو خوبه باشه میدم افشین بخوره صداش گرفته بلکه باز شد:hapydancsmil: من بدون تو هیچی نمی خورم همه اش که نباید من بخونم :ws44:بخدا گولم زدناصن من میرم بشامم نه دیگه برو سر پستت 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه میدم افشین بخوره صداش گرفته بلکه باز شد:hapydancsmil: نه دیگه برو سر پستت الان که یخورده فک میکنم یادم میوفته که کلا ما جد اندر جد نگهبان بودیییییییییم:whistle: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان که یخورده فک میکنم یادم میوفته که کلا ما جد اندر جد نگهبان بودیییییییییم:whistle: باید نگهبان قبلی برات امضا کنه ولی فعلا دو روز باید رئیس باشی کل دیوونه خونه رو که شستی بعد 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید نگهبان قبلی برات امضا کنه ولی فعلا دو روز باید رئیس باشی کل دیوونه خونه رو که شستی بعد هدف از خلقت تو چی بوده؟؟ نه،خداییش واسم سوأله چرا خدا تورو خلق کرده!!؟؟ اصن حالا که اینجوریه اون قرصهارو بیار بخورم برم فضضضضضضاااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هدف از خلقت تو چی بوده؟؟نه،خداییش واسم سوأله چرا خدا تورو خلق کرده!!؟؟ اصن حالا که اینجوریه اون قرصهارو بیار بخورم برم فضضضضضضاااااااااااااااااااااااااااا سو استفاده و بیگاری کشیدن از دیوانگان مظلوم من مسئول قرصا نیستم نگهبان مسئول قرصاست که استعفا داد علی ساقی هم که همه اش هنگه اگه تونستی ازش مورفین بگیر 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سو استفاده و بیگاری کشیدن از دیوانگان مظلوممن مسئول قرصا نیستم نگهبان مسئول قرصاست که استعفا داد علی ساقی هم که همه اش هنگه اگه تونستی ازش مورفین بگیر مورفین جواب نمیده.چارتا دیازپام با پنشتا مورفین:spiteful: ولی بذا نگهبان شم.قول میدم دیوونه هارو خووووووب شکنجه بدمهوای توروهم دارممیدونم اهل لواشکی.میرسونم بهت:spiteful: لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هوووووووووووووووووی مجتبی مگه نگفتم این ورا نیا :vahidrk:اینا خطرناکن بهت مخدر میدن معتادت میکنن من فقط همین یه رفیقو دارم:4564: در ضمن نگهبان منم استعفا هم ندادم:vahidrk:کسی حق نداره به قفسه دارو ها دست بزنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده