Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جیگرمممم جیگرممممم جیگرممممممم باشه منم چیزی نگفتم که ... از پشت pc خفمون نکنی صلوات :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :sad0:من واقعا مریضم؟!:sad0: :4564:من چرا مریضم؟!:4564: رئیس اینجا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام دستمو بنهانم تو حلقش!!!!!!!!!!:w000: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :sad0:من واقعا مریضم؟!:sad0: :4564:من چرا مریضم؟!:4564: رئیس اینجا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام دستمو بنهانم تو حلقش!!!!!!!!!!:w000: رئیس نداره متاسفانه به نظرم مریض نیستی یه کوچولو مشکل ضعف اعصابه اونم دم کرده بخور راننده هم خواسته سرکارت بزاره انتقام بگیره یه جیزی پرونده .. جوون مملکتو علاف کردن 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رئیس نداره متاسفانه به نظرم مریض نیستی یه کوچولو مشکل ضعف اعصابه اونم دم کرده بخور راننده هم خواسته سرکارت بزاره انتقام بگیره یه جیزی پرونده .. جوون مملکتو علاف کردن رانندم همون راننده آمبولانسه بود. بهش گفتم تو راننده شخصیمی قبول نکرد 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رانندم همون راننده آمبولانسه بود.بهش گفتم تو راننده شخصیمی قبول نکرد خب باید قبول میکرد ...اینجوری زنده بود الان ... مشکل از خودش بوده ... بلد نبوده با بیمار عهه ببخشید با شما چطور حرف بزنه ... الان ما چندتا جنازه میخوایم برا تشریح ... دستت درد نکنه فردا دوتا خوبشو سوا کن خفشون کن بیار اینجا حق الزحمه هم محفوظه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولا به به نه!!!، بع بع:97:بعدشم من مریض نیستم!!!حالم خوبه!!!!:v57xpgj21gn50sq6izf:ws27::97: این حرفو به راننده تاکسیمم گفتم!اما گف مریضم بعد منم انگشت کوچیکمو کردم تو چشاش بعد دیدم داره الکی داد و بیداد میکنه دستمو تا آرنج کردم تو حلقش دیگه صداش نیاد؛صداش قط شد اما نامرد دستمو گاز گرفت!!! راستی،دم مرگش گف بیام اینجا:ydm47612zsesgift969 به نظرتون چرا بهم گف بیام اینجا؟! شما باهام کار دارید؟ وقت قبلی گرفتی؟! من وقت اضافه ندارماااااا:vahidrk: سلام پر رو بازی در نیار می فرستیمت زیر زمین اتاق تک نفره می خوای یا دو نفره؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رئیس نداره متاسفانه به نظرم مریض نیستی یه کوچولو مشکل ضعف اعصابه اونم دم کرده بخور راننده هم خواسته سرکارت بزاره انتقام بگیره یه جیزی پرونده .. جوون مملکتو علاف کردن حکم می دم از الان خودت رئیسی شرح وظایف رئیس 1 شستن توالت ها 2 شستن تمامی لباس های دیونه ها 3 دم کردن چایی 4 هر مورد نظافتی در دیوونه خونه اینم امضا 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب ببین کلید حل مشکلت دست منه.. ببین خونه تون اپارتمانیه؟ اگه طبقات بالا هستین برو دم پنجره آب بریز رو سر مردم.. اینقدر کیف میده :hapydancsmil:اگر هم ویلاییه برو رو پشت بوم خونه مردمو دید بزن سنگ هم میتونی پرت کنی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حکم می دم از الان خودت رئیسیشرح وظایف رئیس 1 شستن توالت ها 2 شستن تمامی لباس های دیونه ها 3 دم کردن چایی 4 هر مورد نظافتی در دیوونه خونه اینم امضا پسرم وظایف خودتو گردن این و اون ننداز :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پسرم وظایف خودتو گردن این و اون ننداز :4chsmu1: من که رهبر دیوونه خونه هستم و وظایفم مشخصه فرماندار انتخاب می کنم و بعضی مواقع هم حکم صادر می کنم رئیس هم شرح وظایفش همون هست که گفتم اگر هم نمی خوای یا باید نگهبان شی یا هم باید بستری شی 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من که رهبر دیوونه خونه هستم و وظایفم مشخصه فرماندار انتخاب می کنم و بعضی مواقع هم حکم صادر می کنم رئیس هم شرح وظایفش همون هست که گفتم اگر هم نمی خوای یا باید نگهبان شی یا هم باید بستری شی نگهبان 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نگهبان وظیفه ات دادن دارو به دیوونه ها(به صلاحدید خودت) بستن دیوونه ها شکنجه دیوونه ها و ... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای بابا 574صفحه نوشتین هنوز دارین تقسیم وظایف میکنین؟؟؟؟؟ مریضا دارن از دست میرن به ابرفرز 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من انصراف میدم... میخوام بستری بشم ... اتاقم کجاست؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .........:hapydancsmil:.... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رو دیوار کلاس کشیده بودن 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچ کسی نیس قهرم اصلا بای رفتم خودمو پرت کنم پایین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من انصراف میدم... میخوام بستری بشم ... اتاقم کجاست؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: :gnugghender: اتاق تک نفره می خوای یا 2 نفره؟ 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب باید قبول میکرد ...اینجوری زنده بود الان ... مشکل از خودش بوده ... بلد نبوده با بیمار عهه ببخشید با شما چطور حرف بزنه ... الان ما چندتا جنازه میخوایم برا تشریح ... دستت درد نکنه فردا دوتا خوبشو سوا کن خفشون کن بیار اینجا حق الزحمه هم محفوظه من برا پول کار نمیکنم.من دوس دارم این دیوونه خونه رو ثبت جهانیش کنمبا چندنفر درموردش مذاکره و بحث کردم واما،بحث شما،ای دیوونه ی محترم، خب،دوس داری جسد ها برا چه نوع موجودی باشن؟؟ الاغ؟مورچه؟وال؟کلاغ؟تمساح؟جغد؟کبوتر؟شیر؟نهنگ؟برره؟سوسک؟پشه؟خرس؟پلنگ؟همستر؟عقاب؟مار؟ سلام سلامپر رو بازی در نیار می فرستیمت زیر زمین اتاق تک نفره می خوای یا دو نفره؟ :icon_pf (34):سلام:icon_pf (34): ببخشید رئیس،این بچه ها خیلی ورج و وورجه میکردن گفتم تا شما نیستید آروومشون کنم خودتون خوبید؟ ممنون من اتاق نمیخوام.همینجا تو راهرو سر پا وامیستم.مزاحم شما نمیشم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :gnugghender:اتاق تک نفره می خوای یا 2 نفره؟ دو نفره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده