roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بلی بلی شما میشین دست راست من سلام رفيق شما چطوري خودتو جاي دكتر ارشد جا زديبه منم بگو من ميرم قسمت بسته بندي اورژانسيا يا جراحي:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آرتاش خودش دیوونه است سر کارت گذاشته چی ؟؟؟ نه !!!!!!!! گفتم آخه من از این شانسا ندارم بهم کار بدن :w821: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام رفيق شما چطوري خودتو جاي دكتر ارشد جا زديبه منم بگو من ميرم قسمت بسته بندي اورژانسيا يا جراحي:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: جا زدم؟من دکتر هستم برادرشما باید بستری بشین بعد ببینیم چی پیش میاد چی ؟؟؟ نه !!!!!!!! گفتم آخه من از این شانسا ندارم بهم کار بدن :w821: حرف ایشونو باور میکنی؟ایشون وضعشون وخیمه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جا زدم؟من دکتر هستم برادرشما باید بستری بشین بعد ببینیم چی پیش میاد حرف ایشونو باور میکنی؟ایشون وضعشون وخیمه اصلا من حرف هیشکیو باور نمیکنم. حالا که هرکی هرکیه منم سرپرستارم آقای عامری بیا ازت تست بگیرم ببینم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جا زدم؟من دکتر هستم برادرشما باید بستری بشین بعد ببینیم چی پیش میاد حرف ایشونو باور میکنی؟ایشون وضعشون وخیمه بي خيال ارتاش پريشب كه پفك حلقه اي كرده بوديم تو انگشتامون داشتيم ليس ميزديم گفتي ميخوام يه بازئ جديد تو أنجمن راه بندازيهمون شب كه قرار گذاشتيم چشم بسته از أتوبان همت رد شيميادت نيست:texc5lhcbtrocnmvtp8:2i1d1co::45645: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا من حرف هیشکیو باور نمیکنم. حالا که هرکی هرکیه منم سرپرستارم آقای عامری بیا ازت تست بگیرم ببینم :vahidrk: اومدم خوب بايد چي كار كنم الان:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بي خيال ارتاش پريشب كه پفك حلقه اي كرده بوديم تو انگشتامون داشتيم ليس ميزديم گفتي ميخوام يه بازئ جديد تو أنجمن راه بندازيهمون شب كه قرار گذاشتيم چشم بسته از أتوبان همت رد شيميادت نيست:texc5lhcbtrocnmvtp8:2i1d1co::45645: یا علی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چی ؟؟؟ نه !!!!!!!! گفتم آخه من از این شانسا ندارم بهم کار بدن :w821: نگران نباش پست ریاست خالی هستش بروبا فرماندار حرف بزن شاید قبولت کرد شما داروهاتونو بخورید سر موقع هزار بار به نگهبانا گفتم آرتاش خطرناکه ببندینش به تخت دوباره چه جوری فرار کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا من حرف هیشکیو باور نمیکنم. حالا که هرکی هرکیه منم سرپرستارم آقای عامری بیا ازت تست بگیرم ببینم :vahidrk: سر پرستار نداریم اینجا فقط نگهبان داریم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نگران نباش پست ریاست خالی هستش بروبا فرماندار حرف بزن شاید قبولت کرد هزار بار به نگهبانا گفتم آرتاش خطرناکه ببندینش به تخت دوباره چه جوری فرار کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بي خيال ارتاش پريشب كه پفك حلقه اي كرده بوديم تو انگشتامون داشتيم ليس ميزديم گفتي ميخوام يه بازئ جديد تو أنجمن راه بندازيهمون شب كه قرار گذاشتيم چشم بسته از أتوبان همت رد شيميادت نيست:texc5lhcbtrocnmvtp8:2i1d1co::45645: آرتاش بیا جواب بده دیگه کار رو از حد گذروندی این چه وضعشه؟ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ارتاش تا نگرفتنت دوباره بگو چه جوري اين لباسرو در بيارم استيناشو از پشت گره زدن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نگران نباش پست ریاست خالی هستش بروبا فرماندار حرف بزن شاید قبولت کرد هزار بار به نگهبانا گفتم آرتاش خطرناکه ببندینش به تخت دوباره چه جوری فرار کردی؟ فرماندار کیه ؟ بي خيال ارتاش پريشب كه پفك حلقه اي كرده بوديم تو انگشتامون داشتيم ليس ميزديم گفتي ميخوام يه بازئ جديد تو أنجمن راه بندازيهمون شب كه قرار گذاشتيم چشم بسته از أتوبان همت رد شيميادت نيست :icon_pf (34): اومدم خوب بايد چي كار كنم الان تست لازم نیس با نقل قول بالا نیاز به بستری در اتاق شوک داری 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگار وضع از قبلنا خرابتره من بروم آروزی سلامتی دارم براتون 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگار وضع از قبلنا خرابترهمن بروم آروزی سلامتی دارم براتون منو بیخودی امیدوار کردی :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آرتاش بیا جواب بدهدیگه کار رو از حد گذروندی این چه وضعشه؟ به به أفشين چه طوري ديروز رو پل سيد خندان داشتي ماهي ميگرفتي برات بوق زديم نفهميدي 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها فردا كي مياد نمايشگاه؟؟؟؟؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فرماندار کیه ؟تست لازم نیس با نقل قول بالا نیاز به بستری در اتاق شوک داری یا ساغر بود یا نازنین فرض کن ساغر به به أفشين چه طوري ديروز رو پل سيد خندان داشتي ماهي ميگرفتي برات بوق زديم نفهميدي تو بودی؟ فکر کردم مامورای محیط زیستن فرار کردم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یا ساغر بود یا نازنین فرض کن ساغر تو بودی؟ فکر کردم مامورای محیط زیستن فرار کردم خدايي كم اوردم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منو بیخودی امیدوار کردی :62izy85: تو ديگه وعضت از همه خرابتره من ميپرسم فردا كي مياد نمايشگاه تو سپاس ميزني ميري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بيا برو تو بخش خواهران بستري شو ببينم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده