رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من به نشانه ی احترام به شما استاد گرامی تاپیک را ترک میگویم:girl_yes2::626gdau:

آخیش از دستش راحت شدیم:w02:

روانشناس بالینی دکتر محسوب میشه چون کار درمان انجام میده :whistles:

روانشناسا اگر درمان بلد بودند مردم رو نمی فرستادن پیش روانپزشکا:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخیش از دستش راحت شدیم:w02:

روانشناسا اگر درمان بلد بودند مردم رو نمی فرستادن پیش روانپزشکا:whistle:

اون به خاطر اینه که اجازه تجویز دارو ندارن، البته درخواست دادن برای اینکه دارو تجویز بتونن بکنن ولی روانپزشکا چون موقعیت شغلیشون به خطر میفته مخالفن

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون به خاطر اینه که اجازه تجویز دارو ندارن، البته درخواست دادن برای اینکه دارو تجویز بتونن بکنن ولی روانپزشکا چون موقعیت شغلیشون به خطر میفته مخالفن

:w16:

والا حق دارن هر کی با ننه اش قهر کرده رفته روانشناس شده :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا حق دارن هر کی با ننه اش قهر کرده رفته روانشناس شده :ws3:

:ws28: بیراه نگفتی خیلی ها فقط برای مدرک اومدن تو این رشته :sigh: ولی مطب زدن و سروکله زدن با مراجع کار سختیه فقط اونایی که واقعا میتونن دووم میارن :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اي وأي من اومدم يه سر بزنم برم ديدم نصف دوستام اينجان:w58: من كلي با اينا حال ميكردم و دوسشون داشتم:w58: يعني منم خلم؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: به هر حال هر جا دوستام باشن منم هستم :hapydancsmil:،خوب حالا يكي بگه من كدوم تخت بايد بخوابم؟؟؟:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من پست قبليمو إصلاح ميكنم دوستان ، الان يه چرخي زدم تو صفحات قبلي ديدم تمام دوستام اينجان:w58:،فقط آقاي عارف نيست ،يعني من نديدمشون٫أگه نيست دعوتش كنيد بياد ديگه وقتي همه هستن:hapydancsmil:،

ولي واقعا چرا همه دوستام اينجان؟؟:hanghead: سلام ديونه هاااااااااااا سلام خل و چلاااااااااااا منم اومدم كه ديگه جنستون جور شه:hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هييييييييييييييييي مسؤل اينجا كيهههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟:4564: من كجا بخوابم؟؟؟؟؟؟:w127::w42::2525s::2525s:

مسئولش نیس . من به جاش پذیرش میکنم فعلا :whistle: اینجوری نمیشه که باید اول ازت تست بگیرم ببینم وضعیتت حاده یا ن بعد :w02:

لینک به دیدگاه
مسئولش نیس . من به جاش پذیرش میکنم فعلا :whistle: اینجوری نمیشه که باید اول ازت تست بگیرم ببینم وضعیتت حاده یا ن بعد :w02:

اي وأي شما هم كه اينجايي؟؟؟؟؟؟؟به خدا از تو ديگه انتظار نداشتم اينجا باشي؟؟!!!!:icon_pf (34):خوب حالا بايد چي كار كنم؟:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اي وأي شما هم كه اينجايي؟؟؟؟؟؟؟به خدا از تو ديگه انتظار نداشتم اينجا باشي؟؟!!!!:icon_pf (34):خوب حالا بايد چي كار كنم؟:hapydancsmil:

هرچی دکتر ارشد بگه :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...