Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کی تا حالا روانشناسا رو دکتر حساب می کنن روانشناس بالینی دکتر محسوب میشه چون کار تشخیص و درمان انجام میده 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من به نشانه ی احترام به شما استاد گرامی تاپیک را ترک میگویم:girl_yes2::626gdau: آخیش از دستش راحت شدیم روانشناس بالینی دکتر محسوب میشه چون کار درمان انجام میده روانشناسا اگر درمان بلد بودند مردم رو نمی فرستادن پیش روانپزشکا 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخیش از دستش راحت شدیم روانشناسا اگر درمان بلد بودند مردم رو نمی فرستادن پیش روانپزشکا اون به خاطر اینه که اجازه تجویز دارو ندارن، البته درخواست دادن برای اینکه دارو تجویز بتونن بکنن ولی روانپزشکا چون موقعیت شغلیشون به خطر میفته مخالفن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون به خاطر اینه که اجازه تجویز دارو ندارن، البته درخواست دادن برای اینکه دارو تجویز بتونن بکنن ولی روانپزشکا چون موقعیت شغلیشون به خطر میفته مخالفن والا حق دارن هر کی با ننه اش قهر کرده رفته روانشناس شده 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ والا حق دارن هر کی با ننه اش قهر کرده رفته روانشناس شده بیراه نگفتی خیلی ها فقط برای مدرک اومدن تو این رشته ولی مطب زدن و سروکله زدن با مراجع کار سختیه فقط اونایی که واقعا میتونن دووم میارن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اي وأي من اومدم يه سر بزنم برم ديدم نصف دوستام اينجان من كلي با اينا حال ميكردم و دوسشون داشتم يعني منم خلم؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال هر جا دوستام باشن منم هستم :hapydancsmil:،خوب حالا يكي بگه من كدوم تخت بايد بخوابم؟؟؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من پست قبليمو إصلاح ميكنم دوستان ، الان يه چرخي زدم تو صفحات قبلي ديدم تمام دوستام اينجان،فقط آقاي عارف نيست ،يعني من نديدمشون٫أگه نيست دعوتش كنيد بياد ديگه وقتي همه هستن:hapydancsmil:، ولي واقعا چرا همه دوستام اينجان؟؟ سلام ديونه هاااااااااااا سلام خل و چلاااااااااااا منم اومدم كه ديگه جنستون جور شه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هييييييييييييييييي مسؤل اينجا كيهههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟ من كجا بخوابم؟؟؟؟؟؟:w127::w42::2525s::2525s: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هييييييييييييييييي مسؤل اينجا كيهههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟ من كجا بخوابم؟؟؟؟؟؟:w127::w42::2525s::2525s: مسئولش نیس . من به جاش پذیرش میکنم فعلا اینجوری نمیشه که باید اول ازت تست بگیرم ببینم وضعیتت حاده یا ن بعد لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ صبور باشید سلام شما مسئولین ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام شما مسئولین ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من دکتر ارشد هستم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسئولش نیس . من به جاش پذیرش میکنم فعلا اینجوری نمیشه که باید اول ازت تست بگیرم ببینم وضعیتت حاده یا ن بعد اي وأي شما هم كه اينجايي؟؟؟؟؟؟؟به خدا از تو ديگه انتظار نداشتم اينجا باشي؟؟!!!!:icon_pf (34):خوب حالا بايد چي كار كنم؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من دکتر ارشد هستم دکتر منشی لازم ندارین من خیلی وقته در به در دنبال کارم:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اي وأي شما هم كه اينجايي؟؟؟؟؟؟؟به خدا از تو ديگه انتظار نداشتم اينجا باشي؟؟!!!!:icon_pf (34):خوب حالا بايد چي كار كنم؟:hapydancsmil: هرچی دکتر ارشد بگه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دکتر منشی لازم ندارین من خیلی وقته در به در دنبال کارم:hapydancsmil::hapydancsmil: بلی بلی شما میشین دست راست من 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام شما مسئولین ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من دکتر ارشد هستم آرتاش خودش دیوونه است سر کارت گذاشته 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بلی بلی شما میشین دست راست من خیلی مممنوووووون :62izy85: واسه حقوقم باهاتون کنار میام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آرتاش خودش دیوونه است سر کارت گذاشته شما داروهاتونو بخورید سر موقع 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی مممنوووووون :62izy85: واسه حقوقم باهاتون کنار میام حقوقش خوبه نترس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده