afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فارغ التحصیل شدم حوصلم سر رفته برو ارشد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو خودت جوکی نه به اندازه ی شما شما استادید تو این زمینه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه به اندازه ی شما شما استادید تو این زمینه شکست نفسی میفرمایید ما تو جوک بودن پادوی شما هم نیستیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شکست نفسی میفرمایید ما تو جوک بودن پادوی شما هم نیستیم شمام شکسته بندی میفرمایدشما اولید اصلا راه نداره استاد 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برو ارشد کنکور دادم منتظر نتیجشم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شمام شکسته بندی میفرمایدشما اولید اصلا راه نداره استاد اصلا وقتی پیشکسوتی مثل شما از آدم تعریف می کنه اعتماد به نفس آدم میره فضا ولی همیشه میگن جوک هم جوک های قدیم کنکور دادم منتظر نتیجشم فعلا اینجا به دیوونه ها مشاوره بده تا یه هفته دیگه مشخص شه چیکار کردی یکی دوست داشته باشه بچه کوچیک ها رو اذیت کنه مریضیش چی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا وقتی پیشکسوتی مثل شما از آدم تعریف می کنه اعتماد به نفس آدم میره فضا ولی همیشه میگن جوک هم جوک های قدیم من همیشه از وجنات شما تعریف کردم تا جایی که شما هستید من جسارت نمیکنماصلا آغاید باور کنید راه نداره 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا وقتی پیشکسوتی مثل شما از آدم تعریف می کنه اعتماد به نفس آدم میره فضا ولی همیشه میگن جوک هم جوک های قدیم فعلا اینجا به دیوونه ها مشاوره بده تا یه هفته دیگه مشخص شه چیکار کردی یکی دوست داشته باشه بچه کوچیک ها رو اذیت کنه مریضیش چی هست؟ بستگی داره چ اذیت کردنی باشه . اذیت معمولی باشه نوعی سادیسمه اگر هم ازار جنسی باشه که پدوفیلیا هست 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من همیشه از وجنات شما تعریف کردم تا جایی که شما هستید من جسارت نمیکنماصلا آغاید باور کنید راه نداره اسطوره ای تکرار نشدنی هستی همین فروتنیت هست که تعداد طرفدارات با هیچ کس قابل مقایسه نیست بستگی داره چ اذیت کردنی باشه . اذیت معمولی باشه نوعی سادیسمه اگر هم ازار جنسی باشه که پدوفیلیا هست نه مثلا دوست داره بزنه تو گوشش یا مثلا سر بچه رو بزنه تو دیوار (البته فقط دوست داشتن) 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه مثلا دوست داره بزنه تو گوشش یا مثلا سر بچه رو بزنه تو دیوار (البته فقط دوست داشتن) خب همین دوس داشتن و لذت بردن از اذیت یکی دیگه چه خیالی چه واقعی اگر حس زودگذری نیست من تشخیصم سادیسمه :vahidrk: بهت نمیاد اینقدر خشن باشی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب همین دوس داشتن و لذت بردن از اذیت یکی دیگه چه خیالی چه واقعی اگر حس زودگذری نیست من تشخیصم سادیسمه :vahidrk: بهت نمیاد اینقدر خشن باشی چرا می زنی؟ خشن کجا بود ولی خودم حس می کنم وسواسه آخه هی میگه سرش رو بزن تو دیوار بعد مقاومت می کنم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا می زنی؟خشن کجا بود ولی خودم حس می کنم وسواسه آخه هی میگه سرش رو بزن تو دیوار بعد مقاومت می کنم ن پس میخوای بزن :vahidrk: وسواس فکری یعنی چیز مزاحمی که مداوم تو ذهن میاد و نمیشه متوقفش کرد. آخه تو میگی دوس داری ولی وسواس خوشایند نیست برای طرف 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ن پس میخوای بزن :vahidrk: وسواس فکری یعنی چیز مزاحمی که مداوم تو ذهن میاد و نمیشه متوقفش کرد. آخه تو میگی دوس داری ولی وسواس خوشایند نیست برای طرف باشه:vahidrk: نمی دونم سری بعد که بچه دیدم چک می کنم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه:vahidrk:نمی دونم سری بعد که بچه دیدم چک می کنم :tt2: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :tt2: یکی اینو ببره رفتار درمانی(آیا ربطی داشت؟) 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی اینو ببره رفتار درمانی(آیا ربطی داشت؟) آدم با دکترش اینطوری حرف نمیزنه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آدم با دکترش اینطوری حرف نمیزنه:vahidrk: از کی تا حالا روانشناسا رو دکتر حساب می کنن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اسطوره ای تکرار نشدنی هستی همین فروتنیت هست که تعداد طرفدارات با هیچ کس قابل مقایسه نیست من به نشانه ی احترام به شما استاد گرامی تاپیک را ترک میگویم:girl_yes2::626gdau: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده