رفتن به مطلب

دارالمجانین نواندیشان(!)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شمام شکسته بندی میفرمایدشما اولید اصلا راه نداره استاد:w02:

اصلا وقتی پیشکسوتی مثل شما از آدم تعریف می کنه اعتماد به نفس آدم میره فضا ولی همیشه میگن جوک هم جوک های قدیم:ws3:

کنکور دادم منتظر نتیجشم

فعلا اینجا به دیوونه ها مشاوره بده تا یه هفته دیگه مشخص شه چیکار کردی:ws38:

یکی دوست داشته باشه بچه کوچیک ها رو اذیت کنه مریضیش چی هست؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا وقتی پیشکسوتی مثل شما از آدم تعریف می کنه اعتماد به نفس آدم میره فضا ولی همیشه میگن جوک هم جوک های قدیم:ws3:

من همیشه از وجنات شما تعریف کردم تا جایی که شما هستید من جسارت نمیکنم:ws3:اصلا آغاید باور کنید راه نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه

فعلا اینجا به دیوونه ها مشاوره بده تا یه هفته دیگه مشخص شه چیکار کردی:ws38:

یکی دوست داشته باشه بچه کوچیک ها رو اذیت کنه مریضیش چی هست؟:ws38:

بستگی داره چ اذیت کردنی باشه . اذیت معمولی باشه نوعی سادیسمه اگر هم ازار جنسی باشه که پدوفیلیا هست :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من همیشه از وجنات شما تعریف کردم تا جایی که شما هستید من جسارت نمیکنم:ws3:اصلا آغاید باور کنید راه نداره

اسطوره ای تکرار نشدنی هستی همین فروتنیت هست که تعداد طرفدارات با هیچ کس قابل مقایسه نیست:ws3:

بستگی داره چ اذیت کردنی باشه . اذیت معمولی باشه نوعی سادیسمه اگر هم ازار جنسی باشه که پدوفیلیا هست :ws28:

نه مثلا دوست داره بزنه تو گوشش یا مثلا سر بچه رو بزنه تو دیوار (البته فقط دوست داشتن:ws38:)

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه مثلا دوست داره بزنه تو گوشش یا مثلا سر بچه رو بزنه تو دیوار (البته فقط دوست داشتن:ws38:)

خب همین دوس داشتن و لذت بردن از اذیت یکی دیگه چه خیالی چه واقعی اگر حس زودگذری نیست من تشخیصم سادیسمه :vahidrk:

بهت نمیاد اینقدر خشن باشی :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب همین دوس داشتن و لذت بردن از اذیت یکی دیگه چه خیالی چه واقعی اگر حس زودگذری نیست من تشخیصم سادیسمه :vahidrk:

بهت نمیاد اینقدر خشن باشی :ws28:

چرا می زنی؟:w000:

خشن کجا بود :hanghead:

ولی خودم حس می کنم وسواسه:hanghead: آخه هی میگه سرش رو بزن تو دیوار بعد مقاومت می کنم:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا می زنی؟:w000:

خشن کجا بود :hanghead:

ولی خودم حس می کنم وسواسه:hanghead: آخه هی میگه سرش رو بزن تو دیوار بعد مقاومت می کنم:whistle:

ن پس میخوای بزن :vahidrk: وسواس فکری یعنی چیز مزاحمی که مداوم تو ذهن میاد و نمیشه متوقفش کرد. آخه تو میگی دوس داری ولی وسواس خوشایند نیست برای طرف :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ن پس میخوای بزن :vahidrk: وسواس فکری یعنی چیز مزاحمی که مداوم تو ذهن میاد و نمیشه متوقفش کرد. آخه تو میگی دوس داری ولی وسواس خوشایند نیست برای طرف :ws38:

باشه:vahidrk:

نمی دونم:ws38: سری بعد که بچه دیدم چک می کنم:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسطوره ای تکرار نشدنی هستی همین فروتنیت هست که تعداد طرفدارات با هیچ کس قابل مقایسه نیست:ws3:

من به نشانه ی احترام به شما استاد گرامی تاپیک را ترک میگویم:girl_yes2::626gdau:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...