دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودشون پیدا میشن من چیکار کنماز قدیم گفتن خون خونو میکشه سمت خودشمامی خوبه که هر روز یه عروسی دعوتیمبه همه هم بگو دخترم خانوم دکتره کو عروسی؟؟ وقتی به من خبر میدی که عروسی تمام شده چشم خانم دکترهمه میدونن دکتری.هر روز هم بر تعداد دار المجانین اضاف میشه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کو عروسی؟؟وقتی به من خبر میدی که عروسی تمام شده چشم خانم دکترهمه میدونن دکتری.هر روز هم بر تعداد دار المجانین اضاف میشه همه شونو نیگه داشتیم تو یه سال پشت سر هم شوهر بدیم زن بگیریم خلاصه 365روز افتادی عروسی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه شونو نیگه داشتیم تو یه سال پشت سر هم شوهر بدیم زن بگیریم خلاصه 365روز افتادی عروسی ایشالاااااااااااا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما هنوز خوب نشدید؟میبینم که رو به آینه حرف میزنید ای کاش یکی قبلا میزدم تو سرتون الان خوب شده بودید دارم با خودم درد دل می کنم همین دیگه میگم این دیوونه خشنه زنجیراش رو باز نکنید باور نمی کنن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دارم با خودم درد دل می کنمهمین دیگه میگم این دیوونه خشنه زنجیراش رو باز نکنید باور نمی کنن معلومه قشنگ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ معلومه قشنگ:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: اصلا اخراجی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیوونه هاااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا اخراجی :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیوونه هاااااااااااااااااااااااااا هاااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا اخراجی خجالت بکش با خانوم دکتر اینجور صحبت میکنن خانم دکتر این دیوونه رو زنجیر کن لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هاااااااااااااااااااااااااا آورین معلومه تو خوب شدی. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خجالت بکش با خانوم دکتر اینجور صحبت میکنن خانم دکتر این دیوونه رو زنجیر کن یه عنوان رهبر دیوونه خونه هر کاری دوست دارم انجام می دم اگر هم پر رو بازی در آوردی حکم ریاستت رو صادر می کنم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آورین معلومه تو خوب شدی. نه هنوز من از همه دیوونه ترم به رو خودم نمیارم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه عنوان رهبر دیوونه خونه هر کاری دوست دارم انجام می دم اگر هم پر رو بازی در آوردی حکم ریاستت رو صادر می کنم به خانم دکتر میگم یه آمپول بهت تزریق کنه سه روز بیهوش بشیااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه هنوز من از همه دیوونه ترم به رو خودم نمیارم نتلس خوف میشی من خوف شودم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به خانم دکتر میگم یه آمپول بهت تزریق کنه سه روز بیهوش بشیااااااااااااا از این به بعد رئیسی یالا برو توالتا رو بشور نتلس خوف میشی من خوف شودم گول نازنین رو نخور می برت یه گوشه خفه ات می کنه 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گول نازنین رو نخور می برت یه گوشه خفه ات می کنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسئولیت جون دیوونه ها بر عهده منه 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسئولیت جون دیوونه ها بر عهده منه لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از این به بعد رئیسی یالا برو توالتا رو بشور گول نازنین رو نخور می برت یه گوشه خفه ات می کنه تو یه دیوونه ی بی تربیتی:cry2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده