Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ خوبه ک من که نگفتم بده ها خوبه 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ من که نگفتم بدهها خوبه قبلا نیومده بودید؟ بیماری شما چیه؟.. من سادیسم دارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ من آلزایمر دارم اونم از نوع حادش قبلنا یه جاهای دیگه بودم راه گم کردم از اینجا سر در آوردم:| 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ من آلزایمر دارم اونم از نوع حادشقبلنا یه جاهای دیگه بودم راه گم کردم از اینجا سر در آوردم:| كتك بخوري درست ميشي..... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ قبلا نیومده بودید؟ بیماری شما چیه؟.. من سادیسم دارم ساديسم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ می بینم که این خانه از پای بست همچنان استوار است 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ می بینم که این خانه از پای بست همچنان استوار است 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سوت میزنی سال نوت مبارک آقا ناصر با امضای من چیکار داری؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه مجنونی.. نه ملاقات کننده ای.. هییییی..مجنون هم مجنونای قدیم سادیسمم عود کرده کسی نیست اذیتش کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه مجنونی.. نه ملاقات کننده ای.. هییییی..مجنون هم مجنونای قدیم سادیسمم عود کرده کسی نیست اذیتش کنم؟ تو هم آری؟ 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو هم آری؟ من خیلی وقت است آری 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خیلی وقت است آری خیلی حاد نیست مشکلت وگرنه من متوجه میشدم بابا 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی حاد نیست مشکلت وگرنه من متوجه میشدم بابا الان یکم بهترم ولی اون موقع ک تو اوج بودم تو نمیومدی انجمن یادش بخیر.. چ اوجی هم بودااااااا میگم تو مشکلت چیه؟؟ تو ههم سادیسم داری؟ آره آره؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان یکم بهترم ولی اون موقع ک تو اوج بودم تو نمیومدی انجمنیادش بخیر.. چ اوجی هم بودااااااا میگم تو مشکلت چیه؟؟ تو ههم سادیسم داری؟ آره آره؟:hapydancsmil: پس وقتی من نبودم دچار بیماری شدی آغا شرمنده کمپوت نیاوردم برات بنده دکترررررررررررررر هستم آری 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس وقتی من نبودم دچار بیماری شدی آغا شرمنده کمپوت نیاوردم براتبنده دکترررررررررررررر هستم آری دشمنت شرمنده.. من از کمپوت بچه ها کش میرفتم.. جای نگرانی نداشت بـــــــــــــــــــــــه.. پس تو هم توهم دکتری دارییییییی.. اینجا این نوع بیماری خیلی شایعه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دشمنت شرمنده.. من از کمپوت بچه ها کش میرفتم.. جای نگرانی نداشت بـــــــــــــــــــــــه.. پس تو هم توهم دکتری دارییییییی.. اینجا این نوع بیماری خیلی شایعه امیدوم بهت زیاد شد نه بابا اون توهم رئیسی هست من فق دکترم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امیدوم بهت زیاد شدنه بابا اون توهم رئیسی هست من فق دکترم پس چی؟.. تازه 1 مدت یکی از بچه هارو هم پشت کانال کولر قایم کرده بودم ک الکی مثلا فرار کرده نازنین هم همین توهم تورو داره.. یکم باهاش صحبت کردم حاضر شد از دکتری ب پرستاری تنزل درجه بده.. توهم دارید دیگه.. دست خودتونم نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده