m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ باشه من خودم محدودت میکنم . از حالا تا یک ماه آینده تو رییسی نخیر این طفلک که خیلی بی آزاره چه ریسک بزرگی ک 1 سادیسمی رو میخوای رئیس کنی.. گرچه من اصلا در قید و بند این الفاظ و مقاما نیستم و آزاد واسه خودم میچرخم اما ایراد نداره، تو فکر کن من رئیسم تا 1 ماه دیگه حرفمو خوب گوش کن.. شاید خوب شدی.. پرخاشگری هم بکنی من میدونم و تو.. از قدیم گفتن از آن نترس ک های و هوی دارد، از آن بترس ک سر ب توو دارد.. بعله.. ولی خب میدونی چیه؟ آواتار فرناز غلط اندازه.. فکر میکنیم خیلی آرومه.. باید بیشتر روش کار بشه.. جای افشین خالی، توهم آزمایشای علمی بگیردش 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ سلامت باشی.. ممنون :TAEL_SmileyCente: فرناز جون شماهم سادیسم داری؟ ای همچین بفهمی نفهمی باشه من خودم محدودت میکنم . از حالا تا یک ماه آینده تو رییسی نخیر این طفلک که خیلی بی آزاره فدات شم نازنین جونم ولی یه خورده قاطی کردم این چن وخت گفتم سریع بیام بستری شم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ چه ریسک بزرگی ک 1 سادیسمی رو میخوای رئیس کنی.. گرچه من اصلا در قید و بند این الفاظ و مقاما نیستم و آزاد واسه خودم میچرخم اما ایراد نداره، تو فکر کن من رئیسم تا 1 ماه دیگه حرفمو خوب گوش کن.. شاید خوب شدی.. پرخاشگری هم بکنی من میدونم و تو.. از قدیم گفتن از آن نترس ک های و هوی دارد، از آن بترس ک سر ب توو دارد.. بعله.. ولی خب میدونی چیه؟ آواتار فرناز غلط اندازه.. فکر میکنیم خیلی آرومه.. باید بیشتر روش کار بشه.. جای افشین خالی، توهم آزمایشای علمی بگیردش افشین بیا این دخترو توجیه کن که رییس ینی چی! 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ ایهمچین بفهمی نفهمی فدات شم نازنین جونم ولی یه خورده قاطی کردم این چن وخت گفتم سریع بیام بستری شم :icon_pf (34): :there: مشکل تو زیاد حاد نیست. زود مراجعه کردی خوشبختانه 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ :there: مشکل تو زیاد حاد نیست. زود مراجعه کردی خوشبختانه هنوز امیدی هس؟ 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ دکی جونت کلا پرخاشگره.. وقتی خوشت میاد از این کارا، یعنی هم پرخاشگری هم سادیسم داری.. تختت کجاست؟ :vahidrk: همین چیزاشه که منو کشته:3384s: 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ همین چیزاشه که منو کشته:3384s: قلفون شوما! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ چ بیمار خوبی.. خوب با نازنین مَچ شدیا .. فقط امیدوارم توهم نازنین بهت سرایت نکنه :ubhuekdv133q83a7yy7 دفه آخرت باشه هااااااا .. چرا نمیخوای بیماریتو قبول کنی؟ ببین اینجا فقط بیمارا هستن.. هرکسی هم بیماری خودشو میدونه.. اگه میبینی بیمار نیستی، پس اینجا چیکارمیکنی؟ (دقت کن گفتم اینجا دارالمجانینه، نه دارالاطبا) دارالمجانین نیاز به پزشک هم داره! نچ، اینجا فقط دارالمجانینه و مجانین دور هم خوشن، کسی ک ب عنوان پزشک وارد اینجا بشه، بزودی جزء مجنونا میشه حالا تو از اول مجنون بودی اومدی یا الکی مثلا پزشک بودی و الان مجنونی؟ :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: بیاین اینو ببرین ببندینش به تخت! نازنین بنابر تشخیص من شما 1فرد عادی هستی ک فقط دچار پرخاشگری شدی.. نمیخواستم بگم، منتظر بودم ببینم کی متوجه میشی ولی خب، باید بگم ک مجنون نیستی چون اگه بودی متوجه بودی ک داری با 1 فرد مبتلا ب سادیسم صوبت میکنی ..خونتو کثیف نکن خدایی کیف میکنی سادیسمو؟! اوهوم کیف کردم سادیسمت درجه یکه! فرد اعلا! علی فاطمی هم سادیستیک شده :icon_pf (34): نه.. علی آقا افسردگی حاد داره.. هنوز مفتخر ب سادیسم نشده خوب شدمن زودتر اومدم برای خودم جا گرفتم اینقده خوبه وقتی دکی جونم از شیوه های نوین استفاده می کنه قلفونت بیمار خوبم فردا یادم بنداز بسپرم به سلف سهمیه غذاتو دوبرابر کنن دیگه لازم هم نیست رییس بشی. مرمر بجای همه رییس میشه! دکی جونت کلا پرخاشگره.. وقتی خوشت میاد از این کارا، یعنی هم پرخاشگری هم سادیسم داری.. تختت کجاست؟ :vahidrk: رئیس کجا؟ کدوم بخش؟ سلامتی همه سادیسمیا خیلی هم از تو بهتره! :vahidrk: تخت رو فقط من میپرسم کجاست! رییس دیگه! کلا رییسی دیدی با قوانین آشنا نیستی! :vahidrk: برو نوشابه ک باز کردی واسه خودتو بذار تو فریزر، تگری بشه بعد بخورشمن خودمو محدود ب قوانین نمیکنم.. آزاد واسه خودم میچرخم و سوژه هامو اذیت میکنم سلامت باشی.. ممنون :TAEL_SmileyCente: فرناز جون شماهم سادیسم داری؟ باشه من خودم محدودت میکنم . از حالا تا یک ماه آینده تو رییسی نخیر این طفلک که خیلی بی آزاره چه ریسک بزرگی ک 1 سادیسمی رو میخوای رئیس کنی.. گرچه من اصلا در قید و بند این الفاظ و مقاما نیستم و آزاد واسه خودم میچرخم اما ایراد نداره، تو فکر کن من رئیسم تا 1 ماه دیگه حرفمو خوب گوش کن.. شاید خوب شدی.. پرخاشگری هم بکنی من میدونم و تو.. از قدیم گفتن از آن نترس ک های و هوی دارد، از آن بترس ک سر ب توو دارد.. بعله.. ولی خب میدونی چیه؟ آواتار فرناز غلط اندازه.. فکر میکنیم خیلی آرومه.. باید بیشتر روش کار بشه.. جای افشین خالی، توهم آزمایشای علمی بگیردش ایهمچین بفهمی نفهمی فدات شم نازنین جونم ولی یه خورده قاطی کردم این چن وخت گفتم سریع بیام بستری شم :icon_pf (34): افشین بیا این دخترو توجیه کن که رییس ینی چی! :there: مشکل تو زیاد حاد نیست. زود مراجعه کردی خوشبختانه هنوز امیدی هس؟ همین چیزاشه که منو کشته:3384s: قلفون شوما! 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ مديرتالارمكانيك رو اينجا معرفي كنيد.. بزار خودم بيارمش.. الان خودش مياد.. ببينيد.. 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ مديرتالارمكانيك رو اينجا معرفي كنيد..بزار خودم بيارمش.. الان خودش مياد.. ببينيد.. ای وای علی فاطمی مدیر تالاره؟ از دست رفت بچه من تازه الان دیدم عنوانشو 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ ای وای علی فاطمی مدیر تالاره؟ از دست رفت بچه من تازه الان دیدم عنوانشو نميدونستي.... 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ نميدونستي.... نه والا پکیدم از خنده 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ نه والاپکیدم از خنده بريم بياريمش..درتعجبم چرا هنوز پيداش نيست.. احتمالا قرصاشو دادن خوابيده.... 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بريم بياريمش..درتعجبم چرا هنوز پيداش نيست.. احتمالا قرصاشو دادن خوابيده.... البته میومدم فقط میخاست نگا کنه حرف که نمیزنه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ البته میومدم فقط میخاست نگا کنهحرف که نمیزنه موافقم.. 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ موافقم.. من برم دیگه شبت آروم دوست گلم :bigbed: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ :there: مشکل تو زیاد حاد نیست. زود مراجعه کردی خوشبختانه اگر یه بار دیگه برا بیمارا نسخه بپیچی عزلت می کنم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ چه ریسک بزرگی ک 1 سادیسمی رو میخوای رئیس کنی.. گرچه من اصلا در قید و بند این الفاظ و مقاما نیستم و آزاد واسه خودم میچرخم اما ایراد نداره، تو فکر کن من رئیسم تا 1 ماه دیگه حرفمو خوب گوش کن.. شاید خوب شدی.. پرخاشگری هم بکنی من میدونم و تو.. از قدیم گفتن از آن نترس ک های و هوی دارد، از آن بترس ک سر ب توو دارد.. بعله.. ولی خب میدونی چیه؟ آواتار فرناز غلط اندازه.. فکر میکنیم خیلی آرومه.. باید بیشتر روش کار بشه.. جای افشین خالی، توهم آزمایشای علمی بگیردش اصلا حکم دیوونگی میدم که رئیسی یالا سریع توالتا رو تمیز کن 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ مديرتالارمكانيك رو اينجا معرفي كنيد..بزار خودم بيارمش.. الان خودش مياد.. ببينيد.. ای وای علی فاطمی مدیر تالاره؟ از دست رفت بچه من تازه الان دیدم عنوانشو نميدونستي.... نه والاپکیدم از خنده بريم بياريمش..درتعجبم چرا هنوز پيداش نيست.. احتمالا قرصاشو دادن خوابيده.... البته میومدم فقط میخاست نگا کنهحرف که نمیزنه موافقم.. من برم دیگهشبت آروم دوست گلم :bigbed: اگر یه بار دیگه برا بیمارا نسخه بپیچی عزلت می کنم اصلا حکم دیوونگی میدم که رئیسی یالا سریع توالتا رو تمیز کن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده