m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ من منتظر دکی نازنینم :flowerysmile: چ بیمار خوبی.. خوب با نازنین مَچ شدیا .. فقط امیدوارم توهم نازنین بهت سرایت نکنه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ چ بیمار خوبی.. خوب با نازنین مَچ شدیا .. فقط امیدوارم توهم نازنین بهت سرایت نکنه :ubhuekdv133q83a7yy7 دفه آخرت باشه هااااااا 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ :ubhuekdv133q83a7yy7 دفه آخرت باشه هااااااا .. چرا نمیخوای بیماریتو قبول کنی؟ ببین اینجا فقط بیمارا هستن.. هرکسی هم بیماری خودشو میدونه.. اگه میبینی بیمار نیستی، پس اینجا چیکارمیکنی؟ (دقت کن گفتم اینجا دارالمجانینه، نه دارالاطبا) 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ .. چرا نمیخوای بیماریتو قبول کنی؟ ببین اینجا فقط بیمارا هستن.. هرکسی هم بیماری خودشو میدونه.. اگه میبینی بیمار نیستی، پس اینجا چیکارمیکنی؟ (دقت کن گفتم اینجا دارالمجانینه، نه دارالاطبا) دارالمجانین نیاز به پزشک هم داره! 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ دارالمجانین نیاز به پزشک هم داره! نچ، اینجا فقط دارالمجانینه و مجانین دور هم خوشن، کسی ک ب عنوان پزشک وارد اینجا بشه، بزودی جزء مجنونا میشه حالا تو از اول مجنون بودی اومدی یا الکی مثلا پزشک بودی و الان مجنونی؟ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ نچ، اینجا فقط دارالمجانینه و مجانین دور هم خوشن، کسی ک ب عنوان پزشک وارد اینجا بشه، بزودی جزء مجنونا میشه حالا تو از اول مجنون بودی اومدی یا الکی مثلا پزشک بودی و الان مجنونی؟ :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: بیاین اینو ببرین ببندینش به تخت! 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: بیاین اینو ببرین ببندینش به تخت! نازنین بنابر تشخیص من شما 1فرد عادی هستی ک فقط دچار پرخاشگری شدی.. نمیخواستم بگم، منتظر بودم ببینم کی متوجه میشی ولی خب، باید بگم ک مجنون نیستی چون اگه بودی متوجه بودی ک داری با 1 فرد مبتلا ب سادیسم صوبت میکنی ..خونتو کثیف نکن خدایی کیف میکنی سادیسمو؟! 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ نازنین بنابر تشخیص من شما 1فرد عادی هستی ک فقط دچار پرخاشگری شدی.. نمیخواستم بگم، منتظر بودم ببینم کی متوجه میشی ولی خب، باید بگم ک مجنون نیستی چون اگه بودی متوجه بودی ک داری با 1 فرد مبتلا ب سادیسم صوبت میکنی ..خونتو کثیف نکن خدایی کیف میکنی سادیسمو؟! اوهوم کیف کردم سادیسمت درجه یکه! فرد اعلا! علی فاطمی هم سادیستیک شده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اوهوم کیف کردم سادیسمت درجه یکه! فرد اعلا! علی فاطمی هم سادیستیک شده :icon_pf (34): نه.. علی آقا افسردگی حاد داره.. هنوز مفتخر ب سادیسم نشده 2 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ يه سري از افراد داخل انجمن نوانديشان رو بايد اينجا دعوت كنيم.. لازم دارن.. از جمله خودم خوب شدمن زودتر اومدم برای خودم جا گرفتم 2 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ :ubhuekdv133q83a7yy7 دفه آخرت باشه هااااااا اینقده خوبه وقتی دکی جونم از شیوه های نوین استفاده می کنه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اینقده خوبه وقتی دکی جونم از شیوه های نوین استفاده می کنه قلفونت بیمار خوبم فردا یادم بنداز بسپرم به سلف سهمیه غذاتو دوبرابر کنن دیگه لازم هم نیست رییس بشی. مرمر بجای همه رییس میشه! 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ اینقده خوبه وقتی دکی جونم از شیوه های نوین استفاده می کنه دکی جونت کلا پرخاشگره.. وقتی خوشت میاد از این کارا، یعنی هم پرخاشگری هم سادیسم داری.. تختت کجاست؟ :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ قلفونت بیمار خوبم فردا یادم بنداز بسپرم به سلف سهمیه غذاتو دوبرابر کنن دیگه لازم هم نیست رییس بشی. مرمر بجای همه رییس میشه! رئیس کجا؟ کدوم بخش؟ 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ دکی جونت کلا پرخاشگره.. وقتی خوشت میاد از این کارا، یعنی هم پرخاشگری هم سادیسم داری.. تختت کجاست؟ :vahidrk: خیلی هم از تو بهتره! :vahidrk: تخت رو فقط من میپرسم کجاست! رئیس کجا؟ کدوم بخش؟ رییس دیگه! کلا رییسی دیدی با قوانین آشنا نیستی! :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی هم از تو بهتره! :vahidrk: تخت رو فقط من میپرسم کجاست! رییس دیگه! کلا رییسی دیدی با قوانین آشنا نیستی! :vahidrk: برو نوشابه ک باز کردی واسه خودتو بذار تو فریزر، تگری بشه بعد بخورش من خودمو محدود ب قوانین نمیکنم.. آزاد واسه خودم میچرخم و سوژه هامو اذیت میکنم 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ سلامتی همه سادیسمیا سلامت باشی.. ممنون :TAEL_SmileyCente: فرناز جون شماهم سادیسم داری؟ 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ برو نوشابه ک باز کردی واسه خودتو بذار تو فریزر، تگری بشه بعد بخورشمن خودمو محدود ب قوانین نمیکنم.. آزاد واسه خودم میچرخم و سوژه هامو اذیت میکنم باشه من خودم محدودت میکنم . از حالا تا یک ماه آینده تو رییسی سلامت باشی.. ممنون :TAEL_SmileyCente: فرناز جون شماهم سادیسم داری؟ نخیر این طفلک که خیلی بی آزاره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده