Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ علاوه بر توهم لیدری، توهم دکتری هم داری.. تو همون زیرزمینت خوش باش رو پشت بوم نیستیم.. زیرزمین هم توهم افشینه.. هرجا دوست داری باشی همونجارو فرض کن 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من این چشمای چپولیده تورو میبینم دلم واست کباب میخواد . داروها روت اثر نداره چرا؟ این بیمار تا خودش نخواد هیچ دارویی اثرگذار نیست.. بذارید ب حال خودش باشه.. این بیماری برای اطرافیان بیمار از سادیسم هم اعصاب خردکن تره 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ این بیمار تا خودش نخواد هیچ دارویی اثرگذار نیست.. بذارید ب حال خودش باشه.. این بیماری برای اطرافیان بیمار از سادیسم هم اعصاب خردکن تره 3 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ چرا مخترعین ایرانی برای مردم عامه چیزی اختراع نمی کنندهمش برام یه افراد خاص اختراع می کنند.مثلا دانشجو برای استادش اختراع می کنه .....پسربرای پدرش اختراع می کنه...مریض برای دکترش اختراع می کنه..آیا این تضاد فرهنگی نیست؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ چرا مخترعین ایرانی برای مردم عامه چیزی اختراع نمی کنندهمش برام یه افراد خاص اختراع می کنند.مثلا دانشجو برای استادش اختراع می کنه .....پسربرای پدرش اختراع می کنه...مریض برای دکترش اختراع می کنه..آیا این تضاد فرهنگی نیست؟؟؟؟؟؟ نه.. اینا نشونه ی مازوخیسمه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ چرا مخترعین ایرانی برای مردم عامه چیزی اختراع نمی کنندهمش برام یه افراد خاص اختراع می کنند.مثلا دانشجو برای استادش اختراع می کنه .....پسربرای پدرش اختراع می کنه...مریض برای دکترش اختراع می کنه..آیا این تضاد فرهنگی نیست؟؟؟؟؟؟ نه.. اینا نشونه ی مازوخیسمه 2 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ نه.. اینا نشونه ی مازوخیسمه ولی من فک کردم شیزو فرنیه!!یه جورایی تو هم مشکوک می زنیا..مسئوول اینجا کیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ نه.. اینا نشونه ی مازوخیسمه جدیدا زیاد ایده میدی هاااااااا سادیسمی! برو تو اتاقت ببینم!:vahidrk: ولی من فک کردم شیزو فرنیه!!یه جورایی تو هم مشکوک می زنیا..مسئوول اینجا کیه؟ من مسئولم. چیه عزیزم. مشکلی داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ ولی من فک کردم شیزو فرنیه!!یه جورایی تو هم مشکوک می زنیا..مسئوول اینجا کیه؟ جدیدا زیاد ایده میدی هاااااااا سادیسمی! برو تو اتاقت ببینم!:vahidrk: من مسئولم. چیه عزیزم. مشکلی داری؟ 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ جدیدا زیاد ایده میدی هاااااااا سادیسمی! برو تو اتاقت ببینم!:vahidrk: من مسئولم. چیه عزیزم. مشکلی داری؟ چرا اینجور آدما روآزاد می زارین ..جامعه چه گناهی داره...چرا ما باید تحمل کنیم... بقیشو بریم تو تاپیک خودت بگم........ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ چرا اینجور آدما روآزاد می زارین ..جامعه چه گناهی داره...چرا ما باید تحمل کنیم... بقیشو بریم تو تاپیک خودت بگم........ طفلک سادیسم داره. نمیتونیم که همش ببندیمش به تخت. بیماریش بدتر میشه 5 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ طفلک سادیسم داره. نمیتونیم که همش ببندیمش به تخت. بیماریش بدتر میشه سادیسمیو که به تخت نمی بندن!!به دم اسب ببند زودتر نتیجه می ده..مجربه:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سادیسمیو که به تخت نمی بندن!!به دم اسب ببند زودتر نتیجه می ده..مجربه:gnugghender: نخیرم اینجا ازون دیوونه خونه ها نیزت! ما برای مجانین احترام ویژه قائلیم مشکل شما دقیقا چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ هیچیدنبال مسئول اینجا می گشتمفک کنم جلسه داره می رم فردا میام 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ چرا اینجور آدما روآزاد می زارین ..جامعه چه گناهی داره...چرا ما باید تحمل کنیم... بقیشو بریم تو تاپیک خودت بگم........ طفلک سادیسم داره. نمیتونیم که همش ببندیمش به تخت. بیماریش بدتر میشه سادیسمیو که به تخت نمی بندن!!به دم اسب ببند زودتر نتیجه می ده..مجربه:gnugghender: نخیرم اینجا ازون دیوونه خونه ها نیزت! ما برای مجانین احترام ویژه قائلیم مشکل شما دقیقا چی هست؟ هیچیدنبال مسئول اینجا می گشتمفک کنم جلسه داره می رم فردا میام 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ علی آقا تو هم وقت خوابته. انقد زل نزن به این و اون! برو تو اتاقت. آورین پسر خوب :there: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ علی آقا تو هم وقت خوابته. انقد زل نزن به این و اون! برو تو اتاقت. آورین پسر خوب :there: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ هیچیدنبال مسئول اینجا می گشتمفک کنم جلسه داره می رم فردا میام :vahidrk: باید بستری بشی. در اینجا یه طرفه هست. رو به بیرون باز نمیشه! 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ :vahidrk: باید بستری بشی. در اینجا یه طرفه هست. رو به بیرون باز نمیشه! 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ شما از وقتی بستری شدی تا حالا حرف زدی؟ معلوم نیس به این بچه چی دادین از زبون افتاد بنده خدا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده