pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ معلومه خوب شدیااااا من ک سادیسم دارم از اذیت کردن بقیه لذت میبرم.. لیدر متوهمو ببریدش.. بهش بگید بیا بریم زیرزمین دعوا شده سریع میاد من روانیه جزیره ام دوستام به این اسم میشناسن منو 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من روانیه جزیره ام دوستام به این اسم میشناسن منو ای بابا.. کدوم جزیره؟ تو هم تَوَهُم؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ای بابا.. کدوم جزیره؟ تو هم تَوَهُم؟ قاسم جلس مشهد 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بسه دیگه بچه ها . وقت خوابه. زودتر بخوابید فردا میذارم دو ساعت برین هواخوری! 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ بسه دیگه بچه ها . وقت خوابه. زودتر بخوابید فردا میذارم دو ساعت برین هواخوری! آفرین.. پیشنهاد خوبی دادی.. وقت خواب ک میشه سادیسم منم عود میکنه.. امشب میخوام پر بکنم تو مماخ بچه ها منم رفتم.. الکی مثلا میخوام بخوابم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اون موقع هم ک بالا پشت بوم بودیم رو تخت بسته بود..منم براش غذا میبردم.. ولی بازش نمیکردم ک فرار کنه نگهداری دیوونه رو پشت و بوم غیر مجازه افسردگی در کنار توهم داری دیگه.. ببین سعی کن قبول کنی ک زودتر خوب بشی.. باریکلا لیدر من از اول میگفتم سادیسم دارم.. از پستام معلوم نیست؟ نه همون افسردگی خالیه ولی تو سادیسم همراه توهم داری 1 لینک به دیدگاه
ahmadkarimim 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ مادر جان اینا گفتی همشون مریضی اند؟ ندارم من یه ذره خجالتیم فقط یه ذره دنبال درسم یه ذره گاهی وقتا دپرسم الکی یه ذره... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ نگهداری دیوونه رو پشت و بوم غیر مجازه نه همون افسردگی خالیه ولی تو سادیسم همراه توهم داری من و پری هرجا دلمون میخواد میریم.. من دیوونه نیستم فقط سادیسم دارم.. پری هم تحت مراقبت بود دیگه من فقط سادیسم دارم لیدر تو هم توهم داری.. اصلا مگه میشه افسردگی داشت و توهم نداشت.. یه حرفایی میزنیا 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ مادر جان اینا گفتی همشون مریضی اند؟ ندارم من یه ذره خجالتیم فقط یه ذره دنبال درسم یه ذره گاهی وقتا دپرسم الکی یه ذره... خب.. خوبه پسرم.. یکم افسردگی و دپرسی داری ک میشه دپسردگی.. مشکل خاصی نیست.. خیلیا همینجورین.. خوب میشی فرزندم.. یکم بیا تو این جمع خجالتتم برطرف میشه :xbex7jmjnhtbacgrr3x 3 لینک به دیدگاه
ahmadkarimim 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ واقعا مرسی خیلی زیاد همین الان احساس بهتری دارم 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ الان اینجا کجاس؟ ما بالاخره تو زیرزمینیم یا پشت بوم؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من دکترم! پرستار نیستم. این مورد خیلی خطرناکه باهاش سر شاخ نشین یعنی من تو زیرزمین بودم؟ خب اگه من بودم ک شماهام بودین دیگه من سادیسمم زیرپوستیه :vahidrk: نه ما نبودیم چون موارد زیر زمین خطرناک هستن با ویدئو کنفرانس باهاتون حرف می زنیم نه.. تو پرستاری.. تازه پرستارم نیستی.. توهم پرستاری داری.. توهم.. چطوری پرستار؟؟؟ خیلی باحالی به خدا تو دیگه سر دسته دیوونه هایی اره.. حالا یادم اومد میگفتی میخوای دفتر دستکتو ببری زیرزمین و از اونجا با ما در تماس باشی.. باریکلا ب تو لیدر خطرناک تازه فهمیدی؟! اینو بگیرید سردسته نه رهبر(بهم گاندی هم می گن) اینم میشه ولی فعلا برنامه اش رو نداریم اگر بیماری تو خوب شه قراره نازنین رو بفرستیم اونجا جدیدا زیاد پرخاشگر شده یس هانی فرناز توهممممممممم:icon_pf (34):دیگه تو یکی نههههههههههههههههههههههههههههههههههه (شکلک فریاد و فرار) رهبر نه.. لیدر.. گاندییییییییییی؟؟؟؟؟!!!!!!.. بعد ب من و نازنین میگه متوهملیدر؟.. حالت خوبه؟؟.. ب دور و برت نگاه کن.. تو الان تو زیرزمینی چی زدی باز افشین؟ مهندس بذارید آخرسالی یکم حال و هوا عوض کنه آقا سهند بیا خیلی خوش میگذره تو حال و هوات عوض شده؟ چه نقش خانم مدیرو بازی میکنه واسه من منم یه مدت بستری بودم تازه یه سالیه بیرون اومدم ازین جا:45645: اره.. جدی حال و هوام عوض میشه ببین چقدر حال و هوات عوض شده ک ب مهندس میگی بیاد اینجا خوش میگذره رهبر شما آزمایشاتتون نشون داده توهم دارین زیر زمین وجود نداره اصلا اینا همه جزو تستای درمانیتونه شیشه توهم زا نیست نه بابامن تازه بستری شدم کجا حالم عوض شده؟ :2rqfst4::w963: یادش بخیر منو بسته بودن به تخت نمی دونم چجوری فرار کردم لیدر پس زیرزمین ساخته ی توهم توعه؟ همینجوری تو توهم هستی دیگه شیشه پیش تو لنگ میندازه..والا.. همینکه خوشت اومده از اینجا یعنی رو ب بهبودی فرار نکرده بودی.. توهم فرار بهت دست داده نه رهبر:vahidrk:زیر زمین رو تو ذهنتون ساختم تا بر اساسش بفهمم درمون شدین یا نه باید تلاش کنی فرض کن داره حالت عوض میشه تا عوض شه نه پری مرخص شده اسنادش هم به صورت مکتوب موجودهاین مدت احیانا پری رو دیدی؟ لیدر کلا تو توهم ب سر میبری.. کاریتم نمیشه کرد بهش بگو که من یه جا بند نمیشم این اسناد هم زائیده توهم خودته نمیخواستم بگم ولی یه مدت با پری رو پشت بوم پشت کانال کولر بودیم.. من واسش غذا میبردم اره میدونم.. پری منو یادت میاد؟ پشت بوم؟ پشت کولرا؟ شششششششششششششششش.. صداشو در نیاااااااار :icon_pf (34): من به تخت بسته بودم به جای اینکه بازم کنی بتونم فرار کنم می رفتی برام غذا میاوردی که نمیرم از گرسنگی :| ببین خودش گفت یه جا بند نمی شد امکان نداشت رو پشت بوم و کانال کولر بتونه طاقت بیاره و نیاد پایین اصلا چون زیاد تو دست و پای دکترا بود و اذیتشون می کرد بستیمش به تختسند کاغذی هست بعد نمیشه ما با هم به توهم مشترک داشته باشیم به این همه تناقض تو مغزت فکر کن می تونه تو درمانت تاثیر گذار باشه ببین تا خودت نخوای توهمت از بین نمی ره باید خودت همت کنی آره.. چ دورانی بود .. اخه من سادیسم دارم دیگه تو توهم داری نه سادیسم اون موقع نازنین مسئول غذا بود پست بالارو از پری بخون.. جواب خودتو میگیری و میفهمی فقط خودت توهم داری لیدر کانال کولر توهمته دیگه بیماری خودتو ب من نسبت نده.. من رو بیماریم تعصب دارم یهو دیدی زدم از توهم درت آوردم دیگه نیای اینجاها من و پری یادمونه.. تو توهم داری نمیخوای قبول کنی من افسرده ام فقطتوهم بیماری تو بود قبول کن با این وضعیت هیچ وقت نمی تونی خوب شی پری کانال کولر یادش نبود فقط گفت رو تخت بسته یود افسردگی در کنار توهم داری دیگه.. ببین سعی کن قبول کنی ک زودتر خوب بشی.. باریکلا لیدر من از اول میگفتم سادیسم دارم.. از پستام معلوم نیست؟ اون موقع هم ک بالا پشت بوم بودیم رو تخت بسته بود..منم براش غذا میبردم.. ولی بازش نمیکردم ک فرار کنه بسه دیگه دیوونم کردیییییییییییییییییییییییییییییییییییین :w000: معلومه خوب شدیااااا من ک سادیسم دارم از اذیت کردن بقیه لذت میبرم.. لیدر متوهمو ببریدش.. بهش بگید بیا بریم زیرزمین دعوا شده سریع میاد من روانیه جزیره ام دوستام به این اسم میشناسن منو ای بابا.. کدوم جزیره؟ تو هم تَوَهُم؟ قاسم جلس مشهد بسه دیگه بچه ها . وقت خوابه. زودتر بخوابید فردا میذارم دو ساعت برین هواخوری! آفرین.. پیشنهاد خوبی دادی.. وقت خواب ک میشه سادیسم منم عود میکنه.. امشب میخوام پر بکنم تو مماخ بچه ها منم رفتم.. الکی مثلا میخوام بخوابم نگهداری دیوونه رو پشت و بوم غیر مجازه نه همون افسردگی خالیه ولی تو سادیسم همراه توهم داری مادر جان اینا گفتی همشون مریضی اند؟ ندارم من یه ذره خجالتیم فقط یه ذره دنبال درسم یه ذره گاهی وقتا دپرسم الکی یه ذره... من و پری هرجا دلمون میخواد میریم.. من دیوونه نیستم فقط سادیسم دارم.. پری هم تحت مراقبت بود دیگه من فقط سادیسم دارم لیدر تو هم توهم داری.. اصلا مگه میشه افسردگی داشت و توهم نداشت.. یه حرفایی میزنیا خب.. خوبه پسرم.. یکم افسردگی و دپرسی داری ک میشه دپسردگی.. مشکل خاصی نیست.. خیلیا همینجورین.. خوب میشی فرزندم.. یکم بیا تو این جمع خجالتتم برطرف میشه :xbex7jmjnhtbacgrr3x واقعا مرسی خیلی زیاد همین الان احساس بهتری دارم الان اینجا کجاس؟ما بالاخره تو زیرزمینیم یا پشت بوم؟ :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من این چشمای چپولیده تورو میبینم دلم واست کباب میخواد . داروها روت اثر نداره چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من این چشمای چپولیده تورو میبینم دلم واست کباب میخواد . داروها روت اثر نداره چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من و پری هرجا دلمون میخواد میریم.. من دیوونه نیستم فقط سادیسم دارم.. پری هم تحت مراقبت بود دیگه من فقط سادیسم دارم لیدر تو هم توهم داری.. اصلا مگه میشه افسردگی داشت و توهم نداشت.. یه حرفایی میزنیا من دکتر معالج پری بودم و فقط به حرف من گوش میده بعد فقط من مریضی اش رو می دونم خودت رو الکی قاطی نکن فکر می کنی فقط سادیسم داری مریضی های دیگه ای از جمله توهم داری اصلا اگر می دونستی توهم داری که درمان می شدی برگرد همون زیز زمین فرصتت تموم شد 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من دکتر معالج پری بودم و فقط به حرف من گوش میده بعد فقط من مریضی اش رو می دونم خودت رو الکی قاطی نکنفکر می کنی فقط سادیسم داری مریضی های دیگه ای از جمله توهم داری اصلا اگر می دونستی توهم داری که درمان می شدی برگرد همون زیز زمین فرصتت تموم شد 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من دکتر معالج پری بودم و فقط به حرف من گوش میده بعد فقط من مریضی اش رو می دونم خودت رو الکی قاطی نکنفکر می کنی فقط سادیسم داری مریضی های دیگه ای از جمله توهم داری اصلا اگر می دونستی توهم داری که درمان می شدی برگرد همون زیز زمین فرصتت تموم شد علاوه بر توهم لیدری، توهم دکتری هم داری.. تو همون زیرزمینت خوش باش 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ الان اینجا کجاس؟ما بالاخره تو زیرزمینیم یا پشت بوم؟ :icon_pf (34): رو پشت بوم نیستیم.. زیرزمین هم توهم افشینه.. هرجا دوست داری باشی همونجارو فرض کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده